Как да създадете временен имейл адрес на мобилен телефон?

01/09/2023
Как да създадете временен имейл адрес на мобилен телефон?

Временните услуги за генериране на имейл адреси сега представляват интерес за много потребители, за да ограничат възможността за хакване на основния имейл. Онлайн уебсайтовете създават виртуална поддръжка на електронна поща безплатно и създават няколко временни имейла едновременно.

Tmailor.com е приложение, което генерира случайни виртуални имейли на Android и iOS. Имейл адресите са различни и не се припокриват, независимо колко пъти ги създават. Потребителите трябва да изберат всеки имейл, който да използват. Temp Mail ще ни я предостави незабавно, за да я копираме в клипборда. Следващата статия ще ви насочи как да използвате Temp Mail на Android и iOS.

Quick access
├── Как да създадете виртуален имейл на Temp Mail от tmailor.com
├── В допълнение, приложението TEMP MAIL by Tmailor.com има и други функции, като например:

Как да създадете виртуален имейл на Temp Mail от tmailor.com

Стъпка 1: Потребителите кликват върху връзката по-долу, за да инсталират приложението Temp Mail на Android и iOS (Iphone - Ipad).

  1. Вземете Android Temp Mail от tmailor.com приложение..
  2. Изтеглете Temp Mail от приложението tmailor.com iOS (iPhone - Ipad)..

Стъпка 2:

  • Отворете приложението и потребителят ще бъде попитан дали иска да получава известия на Temp Mail. Щракнете върху Разреши, за да получавате новини, когато пристигне нов имейл веднага. .
  • Allow notifications
  • След това ще видим имейл адреса на случаен принцип, предоставен с постоянно променящи се знаци. Ако искате да превключите на друг имейл адрес, щракнете върху бутона Промяна. Веднага ще ви бъде даден нов имейл адрес.

Стъпка 3:

За да копирате имейл адреса в клипборда, моля, кликнете върху временния имейл адрес, който се показва. Ще видим съобщение, че адресът е копиран. Сега можете да използвате този имейл адрес, за да се регистрирате за имейли, без да използвате оригиналния си имейл.

Get temp mail address

Стъпка 4:

Когато виртуалният имейл адрес получава входяща поща, той показва броя на новите входящи пощенски съобщения. Когато докоснете менюто "Входящи", ще видите списък с имейли, които са получени. За да прочетете съдържанието, трябва да кликнете върху заглавката на получените имейли, за да видите съдържанието на имейла.

Inbox temp email

В допълнение, приложението TEMP MAIL by Tmailor.com има и други функции, като например:

  1. Управление на временните имейл адреси, които са създадени.
  2. Използвайте създадени временни имейл адреси.
  3. Сканирайте споделения QR код или въведете маркера за достъп до имейл адрес, създаден от друго устройство или в уеб браузър.
  4. Архивирайте и възстановете списъка с имейл адреси на устройството, така че да може да се използва при изтриване или инсталиране на нови приложения на друго устройство.

Приложението Temp mail поддържа повече от 100+ езика по целия свят. С това приложение потребителите веднага ще имат случайни виртуални имейли, за да се абонират за услуги, както обикновено по телефона. Освен това ще получим броя на новите имейли директно в интерфейса на приложението.