Условия за ползване

11/29/2022
Условия за ползване

Условията за ползване са споразумение между потребител ("Вие") и tmailor.com услуга ("Услугата", "ние"), което очертава правилата и условията на Услугата. Моля, прочетете внимателно споразумението, тъй като използвайки Услугата, Вие се съгласявате със следните условия.

Quick access
├── ОСНОВНИ
├── ОПИСАНИЕ НА УСЛУГАТА
├── ПРИЕМЛИВА УПОТРЕБА
├── ОПРОВЕРЖЕНИЯ
├── ОБЕЗЩЕТЕНИЕ
├── ВАШЕТО СЪГЛАСИЕ
├── ПРОМЕНИ
├── КОНТАКТИ

ОСНОВНИ

Ние не даваме никаква гаранция за годност или надеждност за каквито и да било цели. Собствениците си запазват правото да премахнат неговата наличност или съществуване по всяко време. Всеки имейл, изпратен чрез Услугата, може или не може да бъде достъпен за гледане, може да бъде променен и може да бъде незабавно видян от ВСЕКИ потребител на системата. Вие се съгласявате да осъществявате достъп до данните на Услугата само чрез уебсайта на Услугата.

ОПИСАНИЕ НА УСЛУГАТА

Услугата е безплатна и ви позволява да:

  • Достъп до списъка с безплатни домейни.
  • Генерирайте нов имейл адрес веднага.
  • Премахване и генериране на уникални имейл адреси.
  • Променете имената на имейл адресите.
  • Автоматично получаване на имейли и прикачени файлове.
  • Прочетете входящите имейли, както и разширенията.
  • Изтегляне на източници (. EML), както и прикачени файлове.
  • Копирайте в клипборда или използвайте QR-код.

ПРИЕМЛИВА УПОТРЕБА

Вие се задължавате да не използвате Услугата пряко или косвено за незаконни цели. Вие се съгласявате, че всеки имейл, изпратен до Услугата, или имейли, които насърчавате другите да изпращат, ще станат обществено достояние веднага щом станат в системата на Услугата, без да очаквате съдържанието на имейла да бъде уверено.

Вие не използвате публичната система на Услугата, за да получавате, съхранявате или преглеждате имейли, съдържащи поверителна или лична информация. Вие приемате, че Услугата няма контрол върху съдържанието, поставено в пощенските кутии.

Вие се задължавате да предпазвате Услугата от всякакви щети, причинени от загуба на имейли, имейл съдържание или повреда на Вашето устройство поради преглеждане на имейли след пряко или непряко използване на Услугата.

Вие разбирате и се съгласявате, че не можете да изпращате имейли с Услугата. Само получават. Освен това, тъй като Услугата е безплатна, тя обработва милиони имейли на час. По този начин разбирате и се съгласявате, че максималният период на съхранение на имейли може да бъде 1-2 часа, което може да промени домейните.

Вие се задължавате да не използвате временни имейли за регистриране на важни акаунти или за получаване на чувствителни данни. Услугата няма да може да възстановява имейли или домейни, след като те бъдат премахнати.

ОПРОВЕРЖЕНИЯ

Услугата се предоставя на база "такава, каквато е", без гаранция от какъвто и да е вид. Ние не гарантираме, че Услугата ще отговори на Вашите изисквания и очаквания или че тя винаги ще бъде на разположение, без грешки, непрекъсната и сигурна. Ние не даваме гаранция за наличието на конкретни имена или адреси на домейни в Услугата и съхранението на имейли на вече получени имейли.

ОБЕЗЩЕТЕНИЕ

Вие ще предпазвате и обезщетявате Услугата, както и нейните директори, служители, служители, партньори и агенти, от и срещу всякакви задължения, спорове, искове, щети, загуби, искания, щети, разходи и разходи, включително, без ограничение, подходящи счетоводни и съдебни такси, които могат да възникнат от или по някакъв начин свързани с достъпа или използването на Услугата или нарушаването на тези Условия за ползване.

ВАШЕТО СЪГЛАСИЕ

Вие се съгласявате с нашите Условия за ползване и Политика за поверителност, като използвате нашата Услуга.

ПРОМЕНИ

Ние си запазваме правото да променяме Условията по всяко време. Промените ще влязат в сила веднага щом бъдат публикувани на тази страница. Ето защо Ви препоръчваме редовно да проверявате Условията за актуализации.

КОНТАКТИ

Ако има някакви въпроси относно тези Условия за ползване, свържете се с нас на tmailor.com@gmail.com.