Какво е временна услуга за електронна поща? Какво е имейл за еднократна употреба?

11/26/2022
Какво е временна услуга за електронна поща? Какво е имейл за еднократна употреба?

Здравейте на всички! Ние сме създателите на сайта на tmailor.com. Това е първата ни статия в този блог. Ние сме временна имейл услуга за еднократна употреба. Първо, искаме да ви кажем как работи временният имейл. Да започваме.

Quick access
├── Какво е временен имейл?
├── Защо ми е необходим временен имейл вместо имейл адрес?
├── Как да избера доставчик на временен имейл адрес за еднократна употреба?
├── Привършвам

Какво е временен имейл?

Например, това е вашият временен имейл, който предоставяме, като например mrx2022@tmailor.com, и можете да го използвате навсякъде: да се регистрирате на уебсайтове и социални мрежи, да получавате връзки към различни архиви, да получавате забавни мемове, да получавате имейл съдържание, което другите ви изпращат ...

След известно време (обикновено над 24 часа), имейлите, получени на mrx2022@tmailor.com адрес, автоматично ще бъдат изтрити от нашия уебсайт.

Какво е временен имейл?

За разлика от други временни имейл услуги като temp-mail, 10minutemail ... Вместо да използвате отделен имейл сървър (Лесно проверявайте и откривайте временни адреси на имейл сървъра). Нашата технология използва MX записи чрез Microsoft, Google... Така че нашият временен имейл адрес е анонимен и може да избегне откриването като временен. Преглед на образеца

Защо ми е необходим временен имейл вместо имейл адрес?

Защо ми е необходим временен имейл вместо имейл адрес?

Ето няколко добри причини да използвате временни имейл адреси за еднократна употреба:

  1. Отървете се от спама. Еднократните имейл адреси са удобен инструмент срещу спам. По-специално, за потребители, които постоянно посещават уеб формуляри, форуми и дискусионни групи, можете да ограничите спама до абсолютен минимум с временен имейл адрес за еднократна употреба.
  2. Анонимен. Хакерите не могат да получат истински имейл адреси, истински имена ... ваш. Това е добър начин да подобрите сигурността си в интернет.
  3. Регистрирайте се за всеки втори акаунт. Можете да използвате временен имейл, за да регистрирате един акаунт в социална мрежа, поддържащ Twitter, Facebook, Tiktok ... без да се налага да създавате един нов Gmail адрес, Hotmail отделно. Новият акаунт се нуждае от различно съобщение от това по подразбиране. За да изключите управлението на нова пощенска кутия "Входящи", получете нов имейл адрес за еднократна употреба в tmailor.com.

Как да избера доставчик на временен имейл адрес за еднократна употреба?

Как да избера доставчик на временен имейл адрес за еднократна употреба?

Временните доставчици на електронни адреси следва да имат следните условия:

  • Позволява на потребителите да създават временни имейл адреси с натискането на един бутон.
  • Не е необходимо да се регистрирате или да изисквате идентифицираща информация за потребителите.
  • Временните имейл адреси трябва да са анонимни.
  • Предоставете повече от един имейл адрес (колкото искате).
  • Получените имейли не е необходимо да се съхраняват твърде дълго на сървъра.
  • Прост и функционален дизайн, за да получите временен имейл незабавно.
  • Създадени са случайни и недублиращи се временни доставчици на имейл адреси.

Привършвам

Временен имейл адрес, електронна поща за еднократна употреба: е безплатна услуга за електронна поща, която позволява получаване на имейли на временен имейл адрес и самоунищожение след изтичане на определено време. Много форуми, собственици на Wi-Fi, уебсайтове и блогове изискват от посетителите да се регистрират с имейл адрес, преди да преглеждат съдържание, да публикуват коментари или да изтеглят нещо. tmailor.com е най-модерната временна имейл услуга, която ви помага да избегнете спам и да сте в безопасност.