Cep telefonunda geçici e-posta adresi nasıl oluşturulur?

01/09/2023
Cep telefonunda geçici e-posta adresi nasıl oluşturulur?

Geçici e-posta adresi oluşturma hizmetleri, birincil e-postayı hackleme yeteneğini sınırlamak için artık birçok kullanıcının ilgisini çekmektedir. Çevrimiçi web siteleri ücretsiz sanal e-posta desteği oluşturur ve aynı anda birden fazla geçici e-posta oluşturur.

Tmailor.com, Android ve iOS'ta rastgele sanal e-postalar üreten bir uygulamadır. E-posta adresleri farklıdır ve kaç kez oluşturulursa oluşturulsun çakışmaz. Kullanıcıların kullanmak için herhangi bir e-postayı seçmesi gerekir. Temp Mail, Pano'ya kopyalamamız için hemen sağlayacaktır. Aşağıdaki makale, Android ve iOS'ta Temp Mail'in nasıl kullanılacağına rehberlik edecektir.

Quick access
├── tmailor.com tarafından Temp Mail'de sanal bir e-posta nasıl oluşturulur
├── Buna ek olarak, TEMP MAIL by Tmailor.com uygulamasının aşağıdakiler gibi başka işlevleri de vardır:

tmailor.com tarafından Temp Mail'de sanal bir e-posta nasıl oluşturulur

1. Adım: Kullanıcılar Temp Mail uygulamasını Android ve iOS'a (Iphone - Ipad) yüklemek için aşağıdaki bağlantıya tıklar.

  1. Android Temp Mail'i tmailor.com uygulamasıyla alın..
  2. tmailor.com iOS uygulaması (iPhone - Ipad) tarafından Temp Mail'i indirin..

2. Adım:

  • Uygulamayı açtığınızda kullanıcıya Temp Mail'de bildirim almak isteyip istemediği sorulur. Yeni bir e-posta hemen geldiğinde haber almak için İzin Ver'i tıklayın. .
  • Allow notifications
  • Ardından, sürekli değişen karakterlerle rastgele sağlanan e-posta adresini göreceğiz. Farklı bir e-posta adresine geçmek istiyorsanız, Değiştir düğmesini tıklayın. Size hemen yeni bir e-posta adresi verilecektir.

3. Adım:

E-posta adresini Pano'ya kopyalamak için lütfen gösterilen geçici e-posta adresine tıklayın. Adresin kopyalandığını belirten bir mesaj göreceğiz. Artık orijinal e-postanızı kullanmadan e-postalara kaydolmak için bu e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Get temp mail address

4. Adım:

Sanal e-posta adresi gelen postaları aldığında, yeni gelen posta iletilerinin sayısını görüntüler. Gelen kutusu menüsüne dokunduğunuzda, alınan e-postaların bir listesini görürsünüz. İçeriği okumak için, e-postanın içeriğini görmek üzere alınan e-postaların başlığına tıklamanız gerekir.

Inbox temp email

Buna ek olarak, TEMP MAIL by Tmailor.com uygulamasının aşağıdakiler gibi başka işlevleri de vardır:

  1. Oluşturulan geçici e-posta adreslerini yönetin.
  2. Oluşturulan geçici e-posta adreslerini kullanın.
  3. Başka bir cihazdan veya bir web tarayıcısından oluşturulan bir e-posta adresine erişmek için paylaşılan QR kodunu tarayın veya belirteci girin.
  4. E-posta adreslerinin listesini cihaza yedekleyin ve geri yükleyin, böylece başka bir cihaza yeni uygulamalar silerken veya yüklerken kullanılabilir.

Temp posta uygulaması dünya çapında 100'den fazla dili destekler. Bu uygulama ile, kullanıcılar telefonda her zamanki gibi hizmetlere abone olmak için hemen rastgele sanal e-postalara sahip olacaklar. Ayrıca, yeni e-postaların sayısını doğrudan uygulamanın arayüzünde alacağız.