Sosyal ağlara kaydolmak için tek kullanımlık geçici bir e-posta adresi kullanın (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram...)

11/29/2022
Sosyal ağlara kaydolmak için tek kullanımlık geçici bir e-posta adresi kullanın (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram...)

Facebook gibi bir forumda veya sosyal medyada her hesap oluşturmak istediğinizde, bir aktivasyon bağlantısı almak için e-posta kutunuzla ilgili bilgileri girmelisiniz. Ne yazık ki, kaydolduktan sonra, bu sosyal medya size ilgilenmediğiniz gereksiz bilgiler içeren düzinelerce mesaj gönderecektir. Tipik olarak, her biri kendi avantajlarına sahip birden fazla sosyal medyada hesap açabilirsiniz. Örneğin, Facebook gayri resmi iletişim için daha uygundur, LinkedIn - profesyonel iletişim içindir ve Instagram medya paylaşımı içindir.

Bu sosyal medya günde sadece 2-3 mesaj gönderse bile, hafta sonuna kadar gelen kutunuz yüzlerce işe yaramaz mesajla dolup taşacak. Yani tüm bu spam'leri ortadan kaldırmak istiyorsanız sosyal medya hesaplarınızı oluştururken geçici mail kullanabilirsiniz.

Birçok kişi, davetsiz misafirlerin kısa mesajları yalnızca suç amacıyla veya spam gönderenler tarafından reklam ve virüs göndermek için kullandığına inanır. Ancak öyle değil. Geçici posta, spam'e karşı mücadelede mükemmel bir araçtır. Örneğin, gerçek bir posta kutusunu yalnızca kişisel veya iş yazışmaları için ve geçici bir posta kutusunu kullanabilirsiniz - gönderinin geri kalanı ve sosyal ağlarda veya çeşitli forumlarda kayıt için. Böylece gerçek postanızı ifşa etmezsiniz ve çöp atmazsınız, bu nedenle postaları sıralamak ve önemsiz postalarda önemli e-postaları aramak için çok fazla zaman harcamanıza gerek kalmaz.

Tek kullanımlık posta hizmetinin kullanımı kolaydır ve kayıt gerektirmez. https://tmailor.com web sayfasını bilgisayarınızdaki veya mobil cihazınızdaki bir tarayıcıda açmanız yeterlidir ve az önce oluşturduğunuz geçici posta kutusuna erişebilirsiniz.

Kullanıcı, herhangi bir kayıt bilgisi girmeden geçici posta kutusuna erişebildiğinden, kendisini kişisel verilerin ifşasından koruyabilir. Böylece, kullanıcılar kendilerini sosyal ağlardan gelen istenmeyen bilgi mesajlarından ve davetsiz misafirlerin olası saldırılarından korurlar. Kimlik hırsızlığı bugünlerde o kadar yaygın ki, internette maksimum anonimlik için çabalamak gerekiyor. Aksi takdirde, cihazınızın kişisel verilerini ve e-cüzdanlarınızdan veya kredi kartlarınızdan paranızı kaybetme riskiyle karşı karşıya kalırsınız.

https://tmailor.com'dan geçici posta kullanın ve mümkün olduğunca korunacaksınız!