Hur skapar jag tillfällig e-postadress på mobiltelefonen?

01/09/2023
Hur skapar jag tillfällig e-postadress på mobiltelefonen?

Tillfälliga e-postadressgenereringstjänster är nu av intresse för många användare för att begränsa möjligheten att hacka den primära e-postadressen. Onlinewebbplatser skapar virtuellt e-poststöd gratis och skapar flera tillfälliga e-postmeddelanden samtidigt.

Tmailor.com är ett program som genererar slumpmässiga virtuella e-postmeddelanden på Android och iOS. E-postadresser är olika och överlappar inte varandra, oavsett hur många gånger de skapas. Användarna måste välja vilken e-postadress som ska användas. Temp Mail kommer att tillhandahålla det omedelbart för oss att kopiera till Urklipp. Följande artikel kommer att vägleda hur du använder Temp Mail på Android och iOS.

Quick access
├── Så här skapar du ett virtuellt e-postmeddelande på Temp Mail av tmailor.com
├── Dessutom har TEMP MAIL by Tmailor.com-applikationen också andra funktioner, till exempel:

Så här skapar du ett virtuellt e-postmeddelande på Temp Mail av tmailor.com

Steg 1: Användare klickar på länken nedan för att installera Temp Mail-applikationen på Android och iOS (Iphone - Ipad).

  1. Hämta Android Temp Mail av tmailor.com app..
  2. Ladda ner Temp Mail av tmailor.com iOS-app (iPhone - Ipad)..

Steg 2:

  • Öppna appen så blir användaren tillfrågad om de vill få aviseringar på Temp Mail. Klicka på Tillåt för att ta emot nyheter när ett nytt e-postmeddelande kommer omedelbart. .
  • Allow notifications
  • Då ser vi e-postadressen slumpmässigt försedd med ständigt föränderliga tecken. Om du vill byta till en annan e-postadress klickar du på knappen Ändra. Du får omedelbart en ny e-postadress.

Steg 3:

För att kopiera e-postadressen till Urklipp, klicka på den tillfälliga e-postadressen som visas. Vi kommer att se ett meddelande om att adressen har kopierats. Du kan nu använda den här e-postadressen för att registrera dig för e-postmeddelanden utan att använda din ursprungliga e-postadress.

Get temp mail address

Steg 4:

När den virtuella e-postadressen tar emot inkommande e-post visas antalet nya inkommande e-postmeddelanden. När du trycker på inkorgsmenyn ser du en lista över e-postmeddelanden som har tagits emot. För att läsa innehållet måste du klicka på rubriken på de mottagna e-postmeddelandena för att se e-postmeddelandets innehåll.

Inbox temp email

Dessutom har TEMP MAIL by Tmailor.com-applikationen också andra funktioner, till exempel:

  1. Hantera de tillfälliga e-postadresser som har skapats.
  2. Använd skapade tillfälliga e-postadresser.
  3. Skanna den delade QR-koden eller ange token för att komma åt en e-postadress som skapats från en annan enhet eller i en webbläsare.
  4. Säkerhetskopiera och återställ listan med e-postadresser till enheten så att den kan användas när du tar bort eller installerar nya program på en annan enhet.

Temp-e-postprogrammet stöder mer än 100+ språk över hela världen. Med den här applikationen kommer användarna omedelbart att ha slumpmässiga virtuella e-postmeddelanden för att prenumerera på tjänster som vanligt på telefonen. Dessutom kommer vi att få antalet nya e-postmeddelanden direkt i applikationens gränssnitt.