Tillfällig e-post för engångsbruk har redan en dedikerad mobilapp för smartphones

11/29/2022
Tillfällig e-post för engångsbruk har redan en dedikerad mobilapp för smartphones

De flesta webbplatser kräver registrering innan användarna får full åtkomst, och de uppgifter som efterfrågas i registreringsformuläret inkluderar e-postadresser med mera. Användare riskerar att få skräppost genom att lämna en faktisk e-postadress på en föga känd webbplats. Tjänsten Temp Mail, som nu är tillgänglig för Android-enheter, kan vara till hjälp.

Quick access
├── Tillfällig e-post på Android
├── Fördelar med anonyma e-posttjänster
├── Skäl att använda engångs-e-postadresser
├── VPN + tillfällig e-post = fullständig anonymitet

Tillfällig e-post på Android

Temp Mail-utvecklare har lanserat en Android-kompatibel app för att göra den mobila upplevelsen ännu mer tillgänglig.

Länk till Google Play-sidan med den nedladdningsbara officiella appen:

Tillfällig e-postapp på Google Play Butik

Användaren tilldelas en tillfällig e-postadress vid registreringen.

Du kan ändra den här e-postadressen när som helst genom att klicka på knappen "Ändra" ovanför adressen.

Tillfällig e-post på Android

Appen är tillgänglig på flera språk, inklusive (men inte begränsat till) engelska, spanska, ryska, tyska, franska, holländska, italienska, polska, ukrainska, japanska... Programmets standardspråk väljs enligt användarens enhetsspråk.

Appen är tillgänglig på flera språk, inklusive (men inte begränsat till) engelska, spanska, ryska, tyska, franska, holländska, italienska, polska, ukrainska, japanska... Programmets standardspråk väljs enligt användarens enhetsspråk.

E-postmeddelanden lagras i 24 timmar. Efteråt kommer de att raderas och kan inte återställas. Så tjänsten kommer väl till pass när en användare registrerar sig på webbplatsen.

Temp Mail-appen upprätthåller användarens anonymitet när de skapar ett konto på webbplatsen, vilket gör att de kan dölja sin IP-adress och aldrig skicka ut personliga e-postmeddelanden.

Fördelar med anonyma e-posttjänster

  1. Inga personuppgifter krävs för att få en tillfällig e-postadress. Användare måste ladda ner och installera appen på Android, och det är allt.
  2. Ändra adresser med bara ett klick.
  3. Tillfälliga e-postadresser länkas aldrig till användarens andra konton.
  4. Det finns olika domännamn som uppdateras regelbundet (@tmailor.com, @coffeejadore.com osv.).
  5. Användare kan när som helst ta bort sina e-postadresser. All data, inklusive IP-adresser, kommer också att raderas.
  6. Användare kan välja vilket användarnamn som helst för e-postadressen, till exempel aztomo@coffeejadore.com, io19guvy@pingddns.com, etc. Tyvärr är den här funktionen endast tillgänglig i webbversionen.

Not: Möjligheten att skicka meddelanden via appen eller webbläsarbaserade tjänster har inaktiverats för att förhindra bedrägerier. Programvaran kan bara ta emot meddelanden.

Skäl att använda engångs-e-postadresser

Det finns många situationer där användare kan behöva tillfälliga posttjänster:

  • Anonym e-post skyddar användarna från skräppost. Användarens e-postadress är fortfarande okänd för spammare och bedragare som ägnar sig åt nätfiske.
  • Tjänsten är perfekt när användare registrerar sig av någon anledning och besöker tvivelaktiga webbplatser.
  • Ladda ner e-böcker och programvara som är tillgängliga för nedladdning men kräver att användarna lämnar sina e-postadresser.
  • Varje gång en användare behöver få ett svar från någon men inte vill avslöja sin faktiska e-postadress.
  • Många andra situationer.

Not: E-postmeddelanden för engångsbruk skyddar användarnas anonymitet och sparar tid. Att registrera falska konton för tillfällig användning på populära webbplatser blir allt svårare. Användare tvingas fylla i flera fält i registreringsformuläret. I många tjänster (t.ex. Google) måste användarna ange sitt mobiltelefonnummer för att bekräfta registreringen. Tillfällig post kräver inget av ovanstående. Registreringen sker automatiskt eller med bara ett klick.

VPN + tillfällig e-post = fullständig anonymitet

Garanterad anonymitet på nätet är inte ett problem om en tillfällig e-posttjänst kombineras med en VPN, vilket gör det möjligt för användare att dölja sin IP-adress. Denna tjänst är tillgänglig på cloudflare WARP. Utvecklarna har gjort sitt bästa för att göra tjänsten enkel och användarvänlig, utan irriterande annonser och höga anslutningshastigheter. Dessutom kommer en VPN från cloudflare WARP att avblockera alla blockerade webbplatser, kryptera trafik och skydda din dator eller handdator från intrång och skadlig kod.