Vad är AdGuards Tillfälliga E-post? Hur använder jag AdGuards temporära mail?

10/04/2024
Vad är AdGuards Tillfälliga E-post? Hur använder jag AdGuards temporära mail?
Quick access
├── Översikt över tillfälliga e-posttjänster
├── Vad är AdGuards Tillfälliga E-post?
├── Tmailor.com tjänst? En kraftfullare tillfällig e-postlösning
├── Så här använder du AdGuard Temp Mail
├── Instruktioner för användning av tillfälliga e-postadresser som tillhandahålls av tmailor.com
├── Jämförelsetabell mellan AdGuard och Tmailor.com
├── Varför välja tmailor.com istället för AdGuard Temp Mail?
├── Avsluta

Översikt över tillfälliga e-posttjänster

Att använda en personlig e-postadress för att registrera sig för en onlinetjänst i den digitala tidsåldern kan leda till olika integritets- och säkerhetsproblem. Det är just därför tillfälliga e-posttjänster blir allt mer populära. Tillfälliga e-postmeddelanden, även kända som engångsmeddelanden, ger användarna en kortsiktig e-postadress som inte kräver registrering av personlig information. Den primära funktionen för tillfälliga e-postmeddelanden är att ta emot e-postmeddelanden under en viss tid, vanligtvis från några minuter till 24 timmar, varefter adressen kommer att raderas tillsammans med de mottagna meddelandena.

Tillfälliga e-posttjänster hjälper användare att undvika risker som:

  • Skräppost: Begränsa din primära inkorg från att översvämmas av oönskade reklammeddelanden från webbplatser eller onlinetjänster som de har registrerat sig för.
  • Spårning: Förhindra onlinetjänsteleverantörer från att spåra användaraktivitet med hjälp av personliga e-postadresser.
  • Sekretesskydd: Att använda tillfällig e-post innebär att användare inte behöver oroa sig för att deras personliga e-postadress säljs till tredje part eller används för kommersiella ändamål.

Dessutom hjälper tillfälliga e-postmeddelanden användare att spara tid när de registrerar sig för onlinetjänster utan att ge riktig information. De är också användbara om du bara vill testa en tjänst eller få en aktiveringskod utan att vilja bli störd senare. Några av de mest framträdande tillfälliga e-posttjänsterna idag är AdGuard Temp Mail och Temp Mail som tillhandahålls av Tmailor.com, som båda erbjuder den ultimata lösningen för integritetsskydd.

Tillfälliga e-posttjänster blir allt mer nödvändiga eftersom internetanvändare står inför många risker för informationssäkerhet, liksom en explosion av skräppost och onlineannonsering.

Vad är AdGuards Tillfälliga E-post?

AdGuard Temporary Email (AdGuard Temp Mail) är en tillfällig e-posttjänst som är skapad för att skydda integriteten och hjälpa användare att undvika skräppost när de deltar i onlineaktiviteter. Den här tjänsten är utvecklad av AdGuard, ett välkänt företag som blockerar annonser och skyddar integriteten, och ger användarna kortsiktiga e-postadresser utan registrering.

Några av höjdpunkterna i AdGuards Temporära E-post inkluderar:

  • Kort livslängd: E-postadressen kommer att raderas efter 7 dagar om du inte kommer åt den.
  • Enkel att använda: Användare behöver inte registrera ett konto; De kan komma åt och ta emot en tillfällig e-postadress omedelbart. Detta är mycket praktiskt när du behöver ett snabbt e-postmeddelande för att ta emot autentiseringskoder eller information från opålitliga onlinetjänster.
  • Skydda personlig information: Inbyggd säkerhetsteknik hjälper till att blockera e-postspårning och kontrollera länkar för att skydda användare från nätfiskeattacker.
  • Begränsningar för funktioner: Tjänsten stöder endast mottagning av e-post och tillåter inte användare att skicka e-post från en tillfällig adress, vilket hjälper till att begränsa missbruket av tjänsten för att skicka skräppost.

Även om det erbjuder många användbara säkerhetsfunktioner, har AdGuard Temporary Email fortfarande vissa begränsningar, till exempel att det bara finns ett fåtal domäner att använda och att det inte är tillåtet att skicka e-post, vilket kan vara obekvämt i vissa situationer. Men med det primära målet att skydda integriteten är det här alternativet fortfarande lämpligt för användare som behöver säkerhet och bekvämlighet.

Tmailor.com tjänst? En kraftfullare tillfällig e-postlösning

Tmailor.com är en avancerad tillfällig e-posttjänst som erbjuder en mängd framstående verktyg och funktioner, vilket gör den till ett överlägset val jämfört med andra tjänster som AdGuard. Tailor är säkert och ger flexibiliteten att använda tillfälliga e-postmeddelanden. Dess uppdrag är att skydda integriteten och tillhandahålla ett bekvämt sätt för användare att undvika skräppost.

Enastående egenskaper hos Tmailor.com:

  • Stöder mer än 500 domäner: Det är en av Tmailors styrkor. Med mer än 500 olika domäner kan användare enkelt välja en lämplig e-postadress. Detta hjälper till att minska risken för att blockeras av webbtjänster, ett problem som andra tillfälliga e-posttjänster som AdGuard kan uppleva på grund av det begränsade antalet domäner.
  • Ingen registrering krävs, och det är enkelt att använda. Liksom andra tillfälliga e-posttjänster kräver Tmailor inte att användare skapar ett konto eller lämnar personlig information. Med bara några klick kan du skapa en tillfällig e-postadress för att snabbt och enkelt ta emot information.
  • Hämtning av e-post med åtkomstkod: En utmärkande funktion hos Tmailor är möjligheten att hämta e-postmeddelanden med en unik åtkomstkod. Anta att du av misstag stänger din webbläsare eller kommer tillbaka senare. I så fall kan du fortfarande komma åt din tillfälliga brevlåda inom 24 timmar med hjälp av en åtkomstkod. Detta ger en bekvämlighet som AdGuard inte stöder.
  • Radera e-postmeddelanden efter 24 timmar: För att skydda din integritet och säkerställa att ingen personlig information lagras för länge kommer alla inkommande e-postmeddelanden hos Tmailor automatiskt att raderas efter 24 timmar. Detta är en viktig funktion som hjälper användarna att känna sig trygga.

Med sina flexibla funktioner och användarvänlighet överträffar Tmailor.com AdGuard i många aspekter, särskilt domänmångfald och e-posthämtning. Denna tjänst hjälper användare att undvika skräppost och ger en smidigare och säkrare upplevelse. För dem som behöver använda tillfällig e-post regelbundet och praktiskt är Tmailor.com definitivt det optimala valet.

Så här använder du AdGuard Temp Mail

AdGuard Temp Mail är en tillfällig e-posttjänst som hjälper till att skydda din integritet när du gör transaktioner online. Här är de grundläggande stegen för att använda den här tjänsten:

Så här använder du AdGuard Temp Mail
  1. Besök hemsidan: Öppna en webbläsare och besök den officiella AdGuard Temp Mail-webbplatsen. https://adguard.com/
  2. Skaffa en tillfällig e-postadress: Så snart du besöker måste du validera captcha för att bekräfta att du inte är en robot. Om autentiseringen lyckas får du en e-postadress.
  3. Använd e-post: Kopiera den här e-postadressen för att registrera dig för ett konto, få en bekräftelsekod eller någon tjänst som kräver ett e-postmeddelande. Det mottagna e-postmeddelandet kommer att visas direkt i webbplatsens gränssnitt.
  4. Kontrollera din brevlåda: Din inkorg kommer att visa de meddelanden du får. Du kan välja att läsa eller ta bort e-postmeddelanden här.

Instruktioner för användning av tillfälliga e-postadresser som tillhandahålls av tmailor.com

Instruktioner för användning av tillfälliga e-postadresser som tillhandahålls av tmailor.com

Här är de enkla stegen så att du kan använda Tmailor.com snabbt och effektivt:

  1. Tillgång till tmailor.com: Du måste öppna din webbläsare och gå till den officiella webbplatsen för Tmailor. Temp Mail: gratis tillfällig och engångs e-postgenerator (tmailor.com)
  2. Skapa en tillfällig e-postadress: Så fort du går in på webbplatsen får du en tillfällig e-postadress som är tillgänglig omedelbart.
  3. Använd e-post för att registrera dig eller få information: Använd den här e-postadressen för att registrera dig för ett konto eller få aktiveringskoder från onlinetjänster. Detta hjälper till att skydda din personliga e-postadress.
  4. Gå tillbaka till e-posten: Du kan återanvända en e-postadress varje gång du får en ny tillfällig e-postadress genom att använda åtkomstkoden som finns i delningsavsnittet.

Jämförelsetabell mellan AdGuard och Tmailor.com

Drag AdGuard Temp Mail Tillfällig post (Tmailor.com)

Livslängd för temporär e-postadress  

7 dagar utan åtkomst

Permanent användning

Skicka e-post  

Det gick inte att skicka in

Det gick inte att skicka in

Domän som används  

Ett litet antal domäner blockeras enkelt

Mer än 500 domäner och fler läggs till varje månad

Proxyservrar för bilder  

Ha

Ha

Länkkontroll (nätfiske)  

Ha

Ha

Återanvända en tillfällig e-postadress

Nej (Det går inte att gå tillbaka till e-postmeddelandet efter ett tag)

Ja (använd åtkomstkoder för att återanvända e-postadresser efter en längre tid)

Ta bort inkommande e-postmeddelanden efter 24 timmar  

Ha

Ha

Ingen föranmälan krävs  

Måste validera captcha

Ha

Sekretesskydd  

Bra

Bra, med åtkomstkoder och över 500+ domäner

Högt ljus:

  • AdGuard Temp Mail erbjuder bildproxy och länkkontroll för att skydda användare från phishing-attacker. Denna tjänst säkerställer att användarens IP-adress är dold från spårningstjänster via proxyservrar.
  • Tmailor.com stöder också bildproxyer, som hjälper till att skydda användarnas integritet. Med över 500 olika domäner erbjuder Tmailor en mer robust lösning för att kringgå webbtjänster som tillfälligt kan blockera e-post.

Med enastående säkerhetsfunktioner och hög flexibilitet erbjuder Tmailor.com en bättre upplevelse med tillfällig e-post, särskilt när du måste undvika att blockeras av krävande webbplatser.

Varför välja tmailor.com istället för AdGuard Temp Mail?

Tmailor.com skiljer sig från AdGuard Temp Mail på grund av dess enastående funktioner, som ger fler fördelar för användare när de behöver en tillfällig e-posttjänst. Här är anledningarna till varför du bör välja Tmailor.com framför AdGuard Temp Mail:

  • Domänmångfald: En av Tmailors största styrkor är dess stöd för mer än 500 domäner. Detta hjälper användare att minska risken för att blockeras av krångliga webbplatser eller onlinetjänster, som AdGuard, med färre domäner, inte kan uppfylla. Med Tmailor kan du välja rätt domän utan att oroa dig för begränsningar, vilket ger mer flexibilitet.
  • Enkel e-posthämtning: Till skillnad från AdGuard tillåter Tmailor.com användare att använda en åtkomstkod för att återvända till sin tillfälliga e-postinkorg inom 24 timmar. Detta ger överlägsen bekvämlighet, eftersom du kan besöka den när som helst utan att oroa dig för att förlora viktiga e-postmeddelanden. AdGuard tillhandahåller inte denna funktion, så e-postmeddelandet kommer att försvinna helt om du stänger webbläsaren.
  • Bekvämare e-posthantering: Med Tmailor kan du återvända till din inkorg i upp till 24 timmar. Detta hjälper användare att dubbelkolla e-postmeddelanden om det behövs och hantera e-postmeddelanden effektivt utan att oroa sig för att förlora viktig information direkt efter att ha mottagit dem. AdGuard stöder under tiden inte en studs till din inkorg om du har lämnat webbplatsen.

Sammantaget hjälper Tmailor.com användare att undvika skräppost och skydda sin integritet och erbjuder större flexibilitet och bekvämlighet än AdGuard Temp Mail. För dem som behöver en kraftfull, mångsidig och obegränsad tjänst sett till antalet domäner är Tmailor.com det perfekta valet.

Avsluta

AdGuards tillfälliga e-posttjänst är ett bra val om du behöver en snabb och enkel lösning. Men med enastående funktioner som mångsidig domänhantering, möjligheten att hämta e-postmeddelanden med kod och bekvämligheten med brevlådehantering är Tmailor.com en mycket mer flexibel och säker lösning. Om du letar efter en omfattande och effektiv tillfällig e-posttjänst kommer Tmailor.com att uppfylla alla dina behov.

Besök tmailor.com nu för att uppleva denna kraftfulla och säkra tillfälliga e-posttjänst!