Како креирати привремену е-адресу на мобилном телефону?

01/09/2023
Како креирати привремену е-адресу на мобилном телефону?

Привремене услуге креирања е-адреса сада су од интереса за многе кориснике да ограниче могућност хаковања примарне е-поште. Веб локације на мрежи бесплатно креирају подршку за виртуелну е-пошту и креирају више привремених е-порука истовремено.

Tmailor.com је апликација која генерише насумичне виртуелне мејлове на Андроиду и иОС-у. Е -адресе се разликују и не преклапају се, без обзира колико пута их креирате. Корисници морају да изаберу било коју е-пошту за коришћење. Темп Пошта ће нам га одмах обезбедити за копирање у оставу. Следећи чланак ће водити како се користи Темп Маил на Андроиду и иОС-у.

Quick access
├── Креирање виртуелне е-поруке у програму Темп Маил путем tmailor.com
├── Поред тога, ТЕМП ПОШТА по Tmailor.com такође има и друге функције, као што су:

Креирање виртуелне е-поруке у програму Темп Маил путем tmailor.com

1. корак: Корисници кликну на линк испод да инсталирају апликацију Темп Маил на Андроид и иОС (Ипхоне - Ипад).

  1. Набавите Андроид Темп Маил путем апликације tmailor.com..
  2. Преузмите Темп Маил путем tmailor.com иОС апликације (иПхоне - Ипад)..

2. корак:

  • Отворите апликацију и корисник ће бити упитан да ли жели да прима обавештења у програму Темп Маил. Кликните на дугме Дозволи пријем вести када одмах стигне нова е-пошта. .
  • Allow notifications
  • Тада ћемо видети адресу е-поште насумично обезбеђену са знаковима који се стално мењају. Ако желите да се пребаците на другу е-адресу, кликните на дугме Промени. Одмах ће вам бити дата нова е-адреса.

3. корак:

Да бисте копирали е-адресу у оставу, кликните на привремену приказану е-адресу. Видећемо поруку да је адреса копирана. Сада можете да користите ову е-адресу да бисте се пријавили за е-поруке без коришћења оригиналне е-поште.

Get temp mail address

4. корак:

Када виртуелна е-адреса прими долазну пошту, она приказује број нових долазних е-порука. Када додирнете мени пријемног поштанског сандучета, видећете листу примљених е-порука. Да бисте прочитали садржај, потребно је да кликнете на заглавље примљених е-порука да бисте видели садржај е-поруке.

Inbox temp email

Поред тога, ТЕМП ПОШТА по Tmailor.com такође има и друге функције, као што су:

  1. Управљајте привременим е-адресама које су креиране.
  2. Користите креиране привремене е-адресе.
  3. Скенирајте дељени QР кôд или унесите ознаку да бисте приступили е-адреси креираној са другог уређаја или Веб прегледача.
  4. Резервна копије и враћање листе е-адреса уређају у претходно стање како би могао да се користи приликом брисања или инсталирања нових апликација на другом уређају.

Темп апликација за пошту подржава више од 100 + језика широм света. Помоћу ове апликације корисници ће одмах имати насумичне виртуелне е-поруке на које ће се претплатити на услуге као и обично на телефону. Штавише , добићемо број нових мејлова баш на интерфејсу апликације.