Pogoji storitve

11/29/2022
Pogoji storitve

Pogoji uporabe so sporazum med uporabnikom ("vi") in tmailor.com (storitev, "storitev", "mi"), ki določa pogoje storitve. Prosimo, da sporazum skrbno preberete, saj se z uporabo storitve strinjate z naslednjimi pogoji.

Quick access
├── SPLOŠNO
├── OPIS STORITVE
├── SPREJEMLJIVA UPORABA
├── DISCLAIMERS
├── ODŠKODNINA
├── VAŠE SOGLASJE
├── SPREMEMBE
├── STIKE

SPLOŠNO

Ne jamčimo za primernost ali zanesljivost za noben namen. Lastniki si pridržuje pravico, da kadarkoli odstranijo njeno razpoložljivost ali obstoj. Vsako e-poštno sporočilo, poslano prek storitve, lahko ali pa ni na voljo za ogled, se lahko spremeni in si ga lahko takoj ogleda kateri koli uporabnik sistema. Strinjate se, da boste do podatkov storitve dostopali le preko spletne strani Storitve.

OPIS STORITVE

Storitev je brezplačna in omogoča:

    Dostop
  • do seznama prostih domen.
  • Takoj
  • ustvarite nov e-poštni naslov.
  • Odstranite in ustvarite edinstvene e-poštne naslove.
  • Spremenite imena e-poštnih naslovov.
  • Samodejno
  • pridobi e-poštna sporočila in priloge.
  • Preberite dohodna e-poštna sporočila in razširitve.
  • Prenos
  • virov (. EML), kot tudi datotečni prilogi.
  • Kopirajte v odložišče ali uporabite QR kodo.

SPREJEMLJIVA UPORABA

Zavezujete se, da storitve ne boste uporabljali neposredno ali posredno za kakršne koli nezakonite namene. Strinjate se, da bo vsako e-poštno sporočilo, poslano storitvi ali e-poštnim sporočilom, ki jih spodbujate k pošiljanju, postalo javna domena takoj, ko bo v sistemu storitve, brez pričakovanja, da bo e-poštna vsebina samozavestna.

Javnega sistema storitve ne uporabljate za pošiljanje, shranjevanje ali ogled e-poštnih sporočil, ki vsebujejo zaupne ali zasebne podatke. Potrjujete, da storitev nima nadzora nad vsebino, dano v nabiralnike.

Zavezujete se, da bo storitev neškodljiv zaradi izgube e-poštnih sporočil, e-poštnih vsebin ali škode na napravi zaradi ogleda e-poštnih sporočil po neposredni ali posredni uporabi storitve.

Razumete in se strinjate, da ne morete pošiljati e-poštnih sporočil s storitvijo. Samo prejmite. Poleg tega, ker je storitev brezplačna, obravnava milijone e-poštnih sporočil na uro. Tako razumete in se strinjate, da je najdaljše obdobje shranjevanja za e-poštna sporočila lahko 1-2 uri, kar lahko spremeni domene.

Zavezujete se, da začasnih e-poštnih sporočil ne boste uporabljali za registracijo pomembnih računov ali prejemanje občutljivih podatkov. Storitev ne bo mogla obnoviti e-poštnih sporočil ali domen, ko bodo odstranjene.

DISCLAIMERS

Storitev je zagotovljena na podlagi "kot je", brez kakršne koli garancije. Ne jamčimo, da bo storitev izpolnila vaše zahteve in pričakovanja ali da bo vedno na voljo, brez napak, neprekinjeno in varno. Ne jamčimo za prisotnost posebnih imen ali naslovov domen v storitvi in e-poštno shranjevanje že prejetih e-poštnih sporočil.

ODŠKODNINA

Držite neškodljivo in boste nadomestili storitev, Ali i njegovi direktori, oficiri, zaposleni, partneri i agenti, od i do bilo nih obveznosti, sporova, pravnih pristojbi, škode, izguba, zahteva, odškodnine, izdatkov, i stroškov, vključno, brez omejitev, pravilnih računovodskih in pravnih pristojbi, ki se lahko pojavijo iz ali na bilo kakšen način povezan z vami dostopom ali uporabom Storitve ali vaše kršenje teh Pogojev uporabe.

VAŠE SOGLASJE

Z uporabo naše storitve privolitev v naše pogoje uporabe in politiko zasebnosti.

SPREMEMBE

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo Pogoje. Spremembe bodo postale učinkovite takoj, ko bodo objavljene na tej strani. Zato vas spodbujamo, da redno preverjate pogoje za posodobitve.

STIKE

Če obstajajo vprašanja v zvezi s temi pogoji uporabe, nas kontaktirajte na tmailor.com@gmail.com.