Podmienky služby

11/29/2022
Podmienky služby

Podmienky používania sú dohodou medzi používateľom ("vy") a tmailor.com službou (ďalej len "služba", "my"), ktorá uvádza podmienky služby. Pozorne si prečítajte zmluvu, pretože používaním Služby súhlasíte s nasledujúcimi podmienkami.

Quick access
├── VŠEOBECNÉ
├── OPIS SLUŽBY
├── PRIJATEĽNÉ POUŽITIE
├── VYLÚČENIE ZODPOVEDNOSTI
├── ODŠKODNENIE
├── VÁŠ SÚHLAS
├── ZMENY
├── KONTAKTY

VŠEOBECNÉ

Neposkytujeme žiadnu záruku vhodnosti alebo spoľahlivosti na akýkoľvek účel. Vlastníci si vyhradzujú právo kedykoľvek odstrániť jeho dostupnosť alebo existenciu. Akýkoľvek e-mail odoslaný prostredníctvom Služby môže, ale nemusí byť k dispozícii na prezeranie, môže byť zmenený a môže byť okamžite zobrazený AKÝMKOĽVEK používateľom systému. Súhlasíte s tým, že k údajom Služby pristupujete iba prostredníctvom webovej stránky Služby.

OPIS SLUŽBY

Služba je bezplatná a umožňuje vám:

  • Získajte prístup k zoznamu bezplatných domén.
  • Okamžite si vygenerujte novú e-mailovú adresu.
  • Odstráňte a vygenerujte jedinečné e-mailové adresy.
  • Zmeňte názvy e-mailových adries.
  • Automaticky dostávajte e-maily a prílohy.
  • Prečítajte si prichádzajúce e-maily, ako aj rozšírenia.
  • Zdroje na stiahnutie (. EML), ako aj priložené súbory.
  • Skopírujte do schránky alebo použite QR kód.

PRIJATEĽNÉ POUŽITIE

Zaväzujete sa, že službu nebudete priamo ani nepriamo používať na žiadne nezákonné účely. Súhlasíte s tým, že akýkoľvek e-mail odoslaný do služby alebo e-maily, ktoré povzbudzujete ostatných, aby ich odoslali, sa stanú verejnou doménou, akonáhle sa dostanú do systému služby, bez očakávania, že obsah e-mailu bude istý.

Nepoužívate verejný systém Služby na získavanie, ukladanie alebo prezeranie e-mailov obsahujúcich dôverné alebo súkromné informácie. Beriete na vedomie, že služba nemá žiadnu kontrolu nad obsahom vloženým do poštových schránok.

Zaväzujete sa, že službu budete chrániť pred akýmikoľvek škodami spôsobenými stratou e-mailov, e-mailového obsahu alebo poškodením vášho zariadenia v dôsledku prezerania e-mailov po priamom alebo nepriamom použití služby.

Beriete na vedomie a súhlasíte s tým, že so Službou nemôžete posielať e-maily. Iba prijímajte. Okrem toho, keďže služba je bezplatná, spracováva milióny e-mailov za hodinu. Rozumiete teda a súhlasíte s tým, že maximálna doba uchovávania e-mailov môže byť 1-2 hodiny, čo môže zmeniť domény.

Zaväzujete sa, že nebudete používať dočasné e-maily na registráciu dôležitých účtov alebo na prijímanie citlivých údajov. Služba nebude môcť obnoviť e-maily alebo domény po ich odstránení.

VYLÚČENIE ZODPOVEDNOSTI

Služba je poskytovaná "tak, ako je", bez záruky akéhokoľvek druhu. Nezaručujeme, že služba splní vaše požiadavky a očakávania alebo že bude vždy dostupná, bezchybná, neprerušovaná a bezpečná. Neposkytujeme žiadnu záruku týkajúcu sa prítomnosti konkrétnych názvov alebo adries domén v službe a e-mailového ukladania už prijatých e-mailov.

ODŠKODNENIE

Službu budete chrániť a odškodníte, ako aj jej riaditeľov, úradníkov, zamestnancov, partnerov a agentov pred akýmikoľvek záväzkami, spormi, nárokmi, škodami, stratami, požiadavkami, škodami, výdavkami a nákladmi, vrátane, bez obmedzenia, riadnych účtovných a právnych poplatkov, ktoré môžu vzniknúť z vášho prístupu alebo používania služby alebo vášho porušenia týchto Podmienok používania alebo akýmkoľvek spôsobom s ním.

VÁŠ SÚHLAS

Používaním našej služby súhlasíte s našimi podmienkami používania a zásadami ochrany osobných údajov.

ZMENY

Vyhradzujeme si právo kedykoľvek upraviť podmienky. Zmeny nadobudnú účinnosť hneď po zverejnení na tejto stránke. Preto vám odporúčame, aby ste pravidelne kontrolovali aktualizácie podmienok.

KONTAKTY

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa týchto Podmienok používania, kontaktujte nás na adrese tmailor.com@gmail.com.