Zastavte spam pomocou dočasných poštových adries DuckDuckGo

11/11/2023
Zastavte spam pomocou dočasných poštových adries DuckDuckGo

Správa vášho súkromia online môže byť v digitálnom veku výzvou, najmä pokiaľ ide o váš e-mail. Tu prichádza na rad e-mailová ochrana DuckDuckGo. Táto bezplatná služba preposielania e-mailov, ktorá bola pôvodne exkluzívna pre pozvaných používateľov, je teraz otvorená pre všetkých. Umožňuje vám rýchlo vytvoriť súkromnú e-mailovú adresu bez zmeny poskytovateľa e-mailu alebo aplikácie.

Ale predtým, ako sa do toho ponoríme, krátko odbočme k tmailor.com. Perfektný doplnok k službám DuckDuckGo ponúka tmailor.com e-mailové riešenia pre tých, ktorí hľadajú dočasné alebo trvalejšie možnosti e-mailu. Či už ide o dočasný e-mail, e-mail s horákom alebo dokonca falošnú e-mailovú adresu, tmailor.com vás pokryla.

Správa vášho súkromia online môže byť v digitálnom veku výzvou, najmä pokiaľ ide o váš e-mail. Tu prichádza na rad e-mailová ochrana DuckDuckGo. Táto bezplatná služba preposielania e-mailov, ktorá bola pôvodne exkluzívna pre pozvaných používateľov, je teraz otvorená pre všetkých. Umožňuje vám rýchlo vytvoriť súkromnú e-mailovú adresu bez zmeny poskytovateľa e-mailu alebo aplikácie. Ale predtým, ako sa do toho ponoríme, krátko odbočme k tmailor.com. Perfektný doplnok k službám DuckDuckGo ponúka tmailor.com e-mailové riešenia pre tých, ktorí hľadajú dočasné alebo trvalejšie možnosti e-mailu. Či už ide o dočasný e-mail, e-mail s horákom alebo dokonca falošnú e-mailovú adresu, tmailor.com vás pokryla.

Funkcie e-mailovej ochrany DuckDuckGo Nová funkcia DuckDuckGo uľahčuje používateľom ochranu ich e-mailov. Poskytuje bezplatnú e-mailovú adresu ' @duck.com ' na použitie. Okrem toho ponúka neobmedzené jednorazové použitie e-mailových adries na odosielanie a prijímanie správ.

Quick access
├── Osobný e-mail
├── Jednorazové použitie e-mailu
├── Prihlásení
├── Záver

Osobný e-mail

Keď sa zaregistrujete do e-mailovej ochrany DuckDuckGo, môžete dostávať dva typy kačacích adries. Prvá je vaša adresa. Tu prijaté e-maily budú zbavené sledovačov a preposlané na vašu e-mailovú adresu. Táto adresa je ideálna na zdieľanie s priateľmi, rodinou alebo známymi.

Jednorazové použitie e-mailu

Druhým typom e-mailu je e-mail na jednorazové použitie. Na rozdiel od spoločnosti Apple Hide My Email, DuckDuckGo Email Protection je k dispozícii vo viacerých prehliadačoch a operačných systémoch, nielen na zariadeniach Apple.

Náhodný reťazec pridaný znakom ' @duck.com ' sa vygeneruje pri vytváraní jednorazového e-mailu. Tu je príklad: tmailor@duck.com

Jednorazové e-mailové adresy sú ideálne na registráciu bezplatných skúšobných verzií alebo zoznamov adries. Ak dôjde k ohrozeniu a predaju vašej e-mailovej adresy, môžete ju jednoducho deaktivovať.

Prihlásení

Inovujte na najnovšiu verziu a otvorte Nastavenia, aby ste povolili e-mailovú ochranu v mobilnej aplikácii DuckDuckGo pre iOS alebo Android. V zozname možností vyberte položku Ochrana e-mailov.

V počítači prejdite na duckduckgo.com/email pomocou rozšírenia prehliadača DuckDuckGo (k dispozícii vo Firefoxe, Chrome, Edge a Brave) alebo DuckDuckGo pre Mac.

Záver

Každý potrebuje službu ako DuckDuckGo Email Protection, aby sa chránil pred náporom reklám a potenciálnymi rizikami predaja svojich e-mailových adries.

Získajte svoju bezplatnú e-mailovú adresu DuckDuckGo ešte dnes a zažite vylepšené súkromie e-mailov!