Hoe maak ik een tijdelijk e-mailadres aan op een mobiele telefoon?

01/09/2023
Hoe maak ik een tijdelijk e-mailadres aan op een mobiele telefoon?

Tijdelijke services voor het genereren van e-mailadressen zijn nu interessant voor veel gebruikers om de mogelijkheid om de primaire e-mail te hacken te beperken. Online websites creëren gratis virtuele e-mailondersteuning en maken meerdere tijdelijke e-mails tegelijkertijd.

Tmailor.com is een applicatie die willekeurige virtuele e-mails genereert op Android en iOS. E-mailadressen zijn verschillend en overlappen elkaar niet, ongeacht hoe vaak ze worden gemaakt. Gebruikers moeten elke e-mail selecteren om te gebruiken. Temp Mail zal het onmiddellijk voor ons beschikbaar stellen om naar het Klembord te kopiëren. In het volgende artikel wordt uitgelegd hoe u Temp Mail op Android en iOS kunt gebruiken.

Quick access
├── Een virtuele e-mail maken op Temp Mail door tmailor.com
├── Daarnaast heeft de applicatie TEMP MAIL by Tmailor.com ook andere functies, zoals:

Een virtuele e-mail maken op Temp Mail door tmailor.com

Stap 1: Gebruikers klikken op de onderstaande link om de Temp Mail-applicatie op Android en iOS (Iphone - Ipad) te installeren.

  1. Download de Android Temp Mail van tmailor.com app..
  2. Download Temp Mail van tmailor.com iOS-app (iPhone - Ipad)..

Stap 2:

  • Open de app en de gebruiker wordt gevraagd of hij meldingen wil ontvangen op Temp Mail. Klik op Toestaan om nieuws te ontvangen wanneer er onmiddellijk een nieuwe e-mail binnenkomt. .
  • Allow notifications
  • Dan zien we het e-mailadres willekeurig voorzien van voortdurend veranderende tekens. Als u naar een ander e-mailadres wilt overschakelen, klikt u op de knop Wijzigen. U krijgt direct een nieuw e-mailadres.

Stap 3:

Om het e-mailadres naar het Klembord te kopiëren, klikt u op het tijdelijke e-mailadres dat wordt weergegeven. We zien een bericht dat het adres is gekopieerd. U kunt dit e-mailadres nu gebruiken om u aan te melden voor e-mails zonder uw oorspronkelijke e-mailadres te gebruiken.

Get temp mail address

Stap 4:

Wanneer het virtuele e-mailadres inkomende e-mail ontvangt, wordt het aantal nieuwe inkomende e-mailberichten weergegeven. Wanneer u op het postvak IN-menu tikt, ziet u een lijst met e-mails die zijn ontvangen. Om de inhoud te lezen, moet u op de kop van de ontvangen e-mails klikken om de inhoud van de e-mail te bekijken.

Inbox temp email

Daarnaast heeft de applicatie TEMP MAIL by Tmailor.com ook andere functies, zoals:

  1. Beheer de tijdelijke e-mailadressen die zijn gemaakt.
  2. Gebruik gemaakte tijdelijke e-mailadressen.
  3. Scan de gedeelde QR-code of voer het token in om toegang te krijgen tot een e-mailadres dat is gemaakt vanaf een ander apparaat of in een webbrowser.
  4. Maak een back-up van de lijst met e-mailadressen en herstel deze op het apparaat, zodat deze kan worden gebruikt bij het verwijderen of installeren van nieuwe toepassingen op een ander apparaat.

Temp mail applicatie ondersteunt meer dan 100+ talen wereldwijd. Met deze applicatie hebben gebruikers onmiddellijk willekeurige virtuele e-mails om zich te abonneren op services zoals gewoonlijk aan de telefoon. Bovendien ontvangen we het aantal nieuwe e-mails direct op de interface van de applicatie.