Tijdelijke wegwerp-e-mail heeft al een speciale mobiele app voor smartphones

11/29/2022
Tijdelijke wegwerp-e-mail heeft al een speciale mobiele app voor smartphones

De meeste websites vereisen registratie voordat gebruikers volledige toegang krijgen, en de details die in het registratieformulier worden gevraagd, omvatten e-mailadressen en meer. Gebruikers lopen het risico spam te ontvangen door een echt e-mailadres achter te laten op een weinig bekende website. De Temp Mail-service, die nu beschikbaar is voor Android-apparaten, kan helpen.

Quick access
├── Tijdelijke e-mail op Android
├── Voordelen van anonieme e-maildiensten
├── Redenen om wegwerp-e-mailadressen te gebruiken
├── VPN + tijdelijke e-mail = volledige anonimiteit

Tijdelijke e-mail op Android

De ontwikkelaars van Temp Mail hebben een Android-compatibele app gelanceerd om de mobiele ervaring nog toegankelijker te maken.

Link naar Google Play-pagina met de downloadbare officiële app:

Tijdelijke e-mail-app in de Google Play Store

De gebruiker krijgt bij de registratie een tijdelijk e-mailadres toegewezen.

U kunt dit e-mailadres op elk moment wijzigen door op de knop "Wijzigen" boven het adres te klikken.

Tijdelijke e-mail op Android

De app is beschikbaar in meerdere talen, waaronder (maar niet beperkt tot) Engels, Spaans, Russisch, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Pools, Oekraïens, Japans... De standaardtaal van de applicatie wordt geselecteerd op basis van de taal van het apparaat van de gebruiker.

De app is beschikbaar in meerdere talen, waaronder (maar niet beperkt tot) Engels, Spaans, Russisch, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Pools, Oekraïens, Japans... De standaardtaal van de applicatie wordt geselecteerd op basis van de taal van het apparaat van de gebruiker.

E-mails worden 24 uur bewaard. Daarna worden ze verwijderd en kunnen ze niet meer worden hersteld. De service komt dus goed van pas wanneer een gebruiker zich registreert op de website.

De Temp Mail-app handhaaft de anonimiteit van de gebruiker bij het aanmaken van een account op de website, waardoor ze hun IP-adres kunnen verbergen en nooit persoonlijke e-mails kunnen verzenden.

Voordelen van anonieme e-maildiensten

  1. Er zijn geen persoonsgegevens nodig om een tijdelijk e-mailadres te ontvangen. Gebruikers moeten de app downloaden en installeren op Android, en dat is alles.
  2. Wijzig adressen met slechts één klik.
  3. Tijdelijke e-mailadressen worden nooit gekoppeld aan de andere accounts van de gebruiker.
  4. Er bestaan verschillende domeinnamen die regelmatig worden bijgewerkt (@tmailor.com, @coffeejadore.com, enz.).
  5. Gebruikers kunnen hun e-mailadressen op elk gewenst moment verwijderen. Alle gegevens, inclusief IP-adressen, worden ook gewist.
  6. Gebruikers kunnen elke gebruikersnaam voor het e-mailadres kiezen, zoals aztomo@coffeejadore.com, io19guvy@pingddns.com, enz. Helaas is deze functie alleen beschikbaar in de webversie.

Notitie: De mogelijkheid om berichten te verzenden via de app of browsergebaseerde services zijn uitgeschakeld om oplichting te voorkomen. De software kan alleen meldingen ontvangen.

Redenen om wegwerp-e-mailadressen te gebruiken

Er zijn veel situaties waarin gebruikers tijdelijke e-mailservices nodig hebben:

  • Anonieme e-mail beschermt gebruikers tegen spam. Het e-mailadres van de gebruiker blijft onbekend bij spammers en fraudeurs die zich bezighouden met phishing.
  • De service is perfect wanneer gebruikers zich om welke reden dan ook aanmelden en dubieuze websites bezoeken.
  • Download eBooks en software die kunnen worden gedownload, maar waarvoor gebruikers hun e-mailadres moeten achterlaten.
  • Elke keer dat een gebruiker een antwoord van iemand nodig heeft, maar zijn werkelijke e-mailadres niet wil onthullen.
  • Veel andere situaties.

Notitie: Wegwerp-e-mails beschermen de anonimiteit van gebruikers en besparen tijd. Het registreren van nepaccounts voor tijdelijk gebruik op populaire websites wordt steeds moeilijker. Gebruikers worden gedwongen om meerdere velden in het registratieformulier in te vullen. Bij veel services (zoals Google) moeten gebruikers hun mobiele telefoonnummer opgeven om de registratie te bevestigen. Voor tijdelijke e-mail is geen van de bovenstaande vereisten vereist. De registratie gebeurt automatisch of met slechts één klik.

VPN + tijdelijke e-mail = volledige anonimiteit

Gegarandeerde online anonimiteit is geen probleem als een tijdelijke mailservice wordt gecombineerd met een VPN, waardoor gebruikers hun IP-adres kunnen verbergen. Deze service is toegankelijk via cloudflare WARP. De ontwikkelaars hebben hun best gedaan om de service eenvoudig en gebruiksvriendelijk te maken, zonder vervelende advertenties en hoge verbindingssnelheden. Bovendien deblokkeert een VPN van cloudflare WARP alle geblokkeerde websites, versleutelt het verkeer en beschermt u uw pc of handheld tegen indringers en malware.