Gebruiksvoorwaarden

11/29/2022
Gebruiksvoorwaarden

Gebruiksvoorwaarden zijn een overeenkomst tussen een gebruiker ("u") en tmailor.com service (de "Service", "wij") die de algemene voorwaarden van de Service beschrijft. Lees de overeenkomst zorgvuldig door, want door de Service te gebruiken, gaat u akkoord met de volgende voorwaarden.

Quick access
├── ALGEMEEN
├── BESCHRIJVING VAN DE SERVICE
├── AANVAARDBAAR GEBRUIK
├── DISCLAIMERS
├── SCHADELOOSSTELLING
├── UW TOESTEMMING
├── VERANDERINGEN
├── CONTACTPERSONEN

ALGEMEEN

Wij geven geen garantie op geschiktheid of betrouwbaarheid voor welk doel dan ook. De eigenaren behouden zich het recht voor om de beschikbaarheid of het bestaan ervan op elk moment te verwijderen. Elke e-mail die via de Service wordt verzonden, kan al dan niet beschikbaar zijn om te worden bekeken, kan worden gewijzigd en kan onmiddellijk worden bekeken door ELKE gebruiker van het systeem. U gaat ermee akkoord alleen toegang te krijgen tot de Gegevens van de Dienst via de website van de Dienst.

BESCHRIJVING VAN DE SERVICE

De Service is gratis en stelt u in staat om:

  • Ga naar de lijst met gratis domeinen.
  • Genereer meteen een nieuw e-mailadres.
  • Verwijder en genereer unieke e-mailadressen.
  • Wijzig de namen van de e-mailadressen.
  • Ontvang automatisch e-mails en bijlagen.
  • Lees inkomende e-mails en extensies.
  • Bronnen downloaden (. EML), evenals bestandsbijlagen.
  • Kopieer naar klembord of gebruik QR-code.

AANVAARDBAAR GEBRUIK

U verbindt zich ertoe de Dienst niet direct of indirect te gebruiken voor illegale doeleinden. U gaat ermee akkoord dat elke e-mail die naar de Service wordt verzonden of e-mails die u anderen aanmoedigt om te verzenden, openbaar domein wordt zodra deze zich in het Servicesysteem bevindt, zonder de verwachting dat e-mailinhoud zelfverzekerd is.

U gebruikt het openbare systeem van de Service niet om e-mails met vertrouwelijke of privé-informatie op te halen, op te slaan of te bekijken. U erkent dat de Service geen controle heeft over inhoud die in postvakken wordt geplaatst.

U verbindt zich ertoe de Service te vrijwaren van alle schade veroorzaakt door het verlies van e-mails, e-mailinhoud of schade aan uw apparaat als gevolg van het bekijken van e-mails na direct of indirect gebruik van de Service.

U begrijpt en gaat ermee akkoord dat u geen e-mails kunt verzenden met de Service. Alleen ontvangen. Bovendien, omdat de Service gratis is, verwerkt deze miljoenen e-mails per uur. U begrijpt dus en gaat ermee akkoord dat de maximale opslagperiode voor e-mails 1-2 uur kan zijn, wat de domeinen kan veranderen.

U verbindt zich ertoe geen tijdelijke e-mails te gebruiken om belangrijke accounts te registreren of om gevoelige gegevens te ontvangen. De Service kan geen e-mails of domeinen herstellen zodra ze zijn verwijderd.

DISCLAIMERS

De Service wordt geleverd op een "as is" basis, zonder enige vorm van garantie. We garanderen niet dat de Service aan uw vereisten en verwachtingen zal voldoen of dat deze altijd beschikbaar, foutloos, ononderbroken en veilig zal zijn. We geven geen garantie met betrekking tot de aanwezigheid van bepaalde namen of adressen van domeinen in de Service en de e-mailopslag van reeds ontvangen e-mails.

SCHADELOOSSTELLING

U zult de Service, evenals zijn directeuren, functionarissen, werknemers, partners en agenten, vrijwaren en vrijwaren van en tegen alle aansprakelijkheden, geschillen, claims, schade, verliezen, eisen, schade, uitgaven en kosten, inclusief, zonder beperking, goede boekhoudkundige en juridische kosten, die kunnen voortvloeien uit of op enigerlei wijze verband houden met uw toegang tot of gebruik van de Service of uw schending van deze Gebruiksvoorwaarden.

UW TOESTEMMING

U stemt in met onze Gebruiksvoorwaarden en ons Privacybeleid door onze Service te gebruiken.

VERANDERINGEN

We behouden ons het recht voor om de Voorwaarden op elk moment te wijzigen. De wijzigingen worden van kracht zodra ze op deze pagina worden geplaatst. Daarom raden we u aan om de Voorwaarden regelmatig te controleren op updates.

CONTACTPERSONEN

Als er vragen zijn over deze Gebruiksvoorwaarden, neem dan contact met ons op via tmailor.com@gmail.com.