Gebruik een tijdelijk wegwerp-e-mailadres om u aan te melden voor sociale netwerken (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram...)

11/29/2022
Gebruik een tijdelijk wegwerp-e-mailadres om u aan te melden voor sociale netwerken (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram...)

Elke keer dat u een account wilt aanmaken op een forum of sociale media zoals Facebook, moet u informatie over uw e-mailbox invoeren om een activeringslink te krijgen. Helaas sturen deze sociale media je na het aanmelden tientallen berichten met nutteloze informatie waarin je niet geïnteresseerd bent. Meestal kunt u accounts registreren op meer dan één sociale media, elk met zijn voordelen. Facebook is bijvoorbeeld handiger voor informele communicatie, LinkedIn is voor professionele communicatie en Instagram is voor het delen van media.

Zelfs als deze sociale media slechts 2-3 berichten per dag versturen, zal je inbox tegen het einde van de week bezaaid zijn met honderd nutteloze berichten. Dus als u al deze spam wilt verwijderen, kunt u tijdelijke e-mail gebruiken bij het aanmaken van uw sociale media-accounts.

Veel mensen denken dat indringers korte berichten alleen gebruiken voor criminele doeleinden of door spammers om advertenties en virussen te verzenden. Dat is het echter niet. Tijdelijke post is een uitstekend hulpmiddel in de strijd tegen spam. U kunt bijvoorbeeld een echte mailbox uitsluitend gebruiken voor persoonlijke of zakelijke correspondentie en een tijdelijke mailbox - voor de rest van de post en registratie in sociale netwerken of verschillende forums. U onthult dus niet uw echte e-mail en u laat geen afval achter, zodat u niet veel tijd hoeft te besteden aan het sorteren van e-mail en het zoeken naar essentiële e-mails in ongewenste e-mail.

De wegwerppostservice is eenvoudig te gebruiken en vereist geen registratie. Open gewoon de https://tmailor.com webpagina in een browser op uw computer of mobiele apparaat en u hebt toegang tot de tijdelijke mailbox die u zojuist hebt gegenereerd.

Aangezien de gebruiker toegang heeft tot de tijdelijke mailbox zonder registratiegegevens in te voeren, kan hij zichzelf beschermen tegen de openbaarmaking van persoonlijke gegevens. Zo beschermen gebruikers zichzelf tegen ongewenste informatieberichten van sociale netwerken en mogelijke aanvallen door indringers. Identiteitsdiefstal komt tegenwoordig zo vaak voor dat het streven naar maximale anonimiteit op internet noodzakelijk is. Anders loopt u het risico de persoonlijke gegevens van uw apparaat en geld van uw e-wallets of creditcards te verliezen.

Gebruik tijdelijke post van https://tmailor.com en u bent zo goed mogelijk beschermd!