Wat is een tijdelijke e-mailservice? Wat is wegwerp-e-mail?

11/26/2022
Wat is een tijdelijke e-mailservice? Wat is wegwerp-e-mail?

Hallo allemaal! Wij zijn de makers van de tmailor.com website. Dit is ons eerste artikel in deze blog. Wij zijn een tijdelijke wegwerpservice. Eerst willen we u vertellen hoe tijdelijke e-mail werkt. Laten we beginnen.

Quick access
├── Wat is een tijdelijke e-mail?
├── Waarom heb ik een tijdelijke e-mail nodig in plaats van mijn e-mailadres?
├── Hoe kies ik een tijdelijke e-mailadresprovider voor eenmalig gebruik?
├── Concluderen

Wat is een tijdelijke e-mail?

Dit is bijvoorbeeld uw tijdelijke e-mail die we bieden, zoals mrx2022@tmailor.com, en u kunt deze overal gebruiken: registreer u op websites en sociale netwerken, ontvang links naar verschillende archieven, ontvang grappige memes, ontvang e-mailinhoud die anderen u sturen ...

Na enige tijd (meestal meer dan 24 uur) worden e-mails die op mrx2022@tmailor.com adres worden ontvangen, automatisch van onze website verwijderd.

Wat is een tijdelijke e-mail?

In tegenstelling tot andere tijdelijke e-maildiensten zoals temp-mail, 10minutemail ... In plaats van een aparte e-mailserver te gebruiken (controleer en detecteer eenvoudig tijdelijke e-mailserveradressen). Onze technologie maakt gebruik van MX-records via Microsoft, Google... Ons tijdelijke e-mailadres is dus anoniem en kan detectie als tijdelijk voorkomen. Voorbeeld bekijken

Waarom heb ik een tijdelijke e-mail nodig in plaats van mijn e-mailadres?

Waarom heb ik een tijdelijke e-mail nodig in plaats van mijn e-mailadres?

Hier zijn een paar goede redenen om tijdelijke wegwerp-e-mailadressen te gebruiken:

  1. Weg met spam. Wegwerp e-mailadressen zijn een handig hulpmiddel tegen spam. Met name voor gebruikers die voortdurend webformulieren, forums en discussiegroepen bezoeken, kunt u spam tot een absoluut minimum beperken met een tijdelijk wegwerp-e-mailadres.
  2. Anoniem. Hackers kunnen geen echte e-mailadressen krijgen, echte namen ... het jouwe. Dit is een goede manier om uw veiligheid op het internet te verbeteren.
  3. Meld u aan voor een tweede account. U kunt een tijdelijke e-mail gebruiken om een sociaal netwerkaccount te registreren dat Twitter, Facebook, Tiktok ondersteunt ... zonder één nieuw Gmail-adres te hoeven maken, Hotmail apart. Een nieuw account heeft een ander bericht nodig dan uw standaardaccount. Als u het beheer van een nieuwe e-mailinbox wilt uitsluiten, vraagt u een nieuw wegwerp-e-mailadres aan bij tmailor.com.

Hoe kies ik een tijdelijke e-mailadresprovider voor eenmalig gebruik?

Hoe kies ik een tijdelijke e-mailadresprovider voor eenmalig gebruik?

Tijdelijke e-mailadresproviders moeten de volgende voorwaarden hebben:

  • Hiermee kunnen gebruikers met één klik op de knop tijdelijke e-mailadressen maken.
  • Het is niet nodig om te registreren of identificerende informatie over gebruikers op te vragen.
  • Tijdelijke e-mailadressen moeten anoniem zijn.
  • Geef meer dan één e-mailadres op (zoveel als u wilt).
  • Ontvangen e-mails hoeven niet te lang op de server te worden opgeslagen.
  • Eenvoudig en functioneel ontwerp om direct een tijdelijke e-mail te ontvangen.
  • Er zijn willekeurige en niet-dubbele tijdelijke e-mailadresproviders gemaakt.

Concluderen

Tijdelijk e-mailadres, wegwerp-e-mail: is een gratis e-mailservice waarmee e-mails op een tijdelijk e-mailadres kunnen worden ontvangen en zichzelf kunnen vernietigen nadat een bepaalde tijd is verstreken. Veel forums, Wi-Fi-eigenaren, websites en blogs vereisen dat bezoekers zich aanmelden met een e-mailadres voordat ze inhoud bekijken, opmerkingen plaatsen of iets downloaden. tmailor.com is de meest geavanceerde tijdelijke e-mailservice die u helpt spam te voorkomen en veilig te blijven.