Felhasználási feltételek

11/29/2022
Felhasználási feltételek

A Használati feltételek egy felhasználó ("Ön") és tmailor.com szolgáltatás (a "Szolgáltatás", "mi") közötti megállapodás, amely felvázolja a Szolgáltatás feltételeit. Kérjük, figyelmesen olvassa el a megállapodást, mivel a Szolgáltatás használatával elfogadja az alábbi feltételeket.

Quick access
├── ÁLTALÁNOS
├── SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA
├── ELFOGADHATÓ HASZNÁLAT
├── KITÉTELEKET
├── KÁRTÉRÍTÉS
├── AZ ÖN HOZZÁJÁRULÁSA
├── VÁLTOZÁSOK
├── KAPCSOLATOK

ÁLTALÁNOS

Nem vállalunk garanciát semmilyen célra való alkalmasságra vagy megbízhatóságra. A tulajdonosok fenntartják a jogot, hogy bármikor eltávolítsák annak elérhetőségét vagy létezését. A Szolgáltatáson keresztül küldött e-mailek megtekinthetők vagy nem, megváltoztathatók, és a rendszer bármely felhasználója azonnal megtekintheti. Ön beleegyezik abba, hogy a Szolgáltatás adataihoz csak a Szolgáltatás weboldalán keresztül fér hozzá.

SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA

A Szolgáltatás ingyenes, és lehetővé teszi, hogy:

  • Nyissa meg az ingyenes domainek listáját.
  • Azonnal hozzon létre egy új e-mail címet.
  • Távolítsa el és hozzon létre egyedi e-mail címeket.
  • Módosítsa az e-mail címek nevét.
  • E-mailek és mellékletek automatikus fogadása.
  • Olvassa el a bejövő e-maileket, valamint a bővítményeket.
  • Letöltési források (. EML), valamint a fájlmellékletek.
  • Másolja a vágólapra, vagy használjon QR-kódot.

ELFOGADHATÓ HASZNÁLAT

Ön vállalja, hogy sem közvetlenül, sem közvetve nem használja a Szolgáltatást semmilyen illegális célra. Ön elfogadja, hogy a Szolgáltatásnak küldött e-mailek vagy az Ön által másokat is küldésre buzdító e-mailek közkinccsé válnak, amint azok a Szolgáltatási rendszerben megjelennek, és nem várható el, hogy az e-mailek tartalma magabiztos legyen.

Ön nem használja a Szolgáltatás nyilvános rendszerét bizalmas vagy magánjellegű információkat tartalmazó e-mailek fogadására, tárolására vagy megtekintésére. Ön tudomásul veszi, hogy a Szolgáltatásnak nincs befolyása a postaládákba helyezett tartalomra.

Ön vállalja, hogy mentesíti a Szolgáltatást minden olyan kártól, amelyet az e-mailek, az e-mailek tartalmának elvesztése vagy az eszközének károsodása okoz az e-mailek megtekintése miatt a Szolgáltatás közvetlen vagy közvetett használata után.

Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy nem küldhet e-mailt a Szolgáltatással. Csak kap. Továbbá, mivel a Szolgáltatás ingyenes, óránként több millió e-mailt kezel. Így megérti és elfogadja, hogy az e-mailek maximális tárolási ideje 1-2 óra lehet, ami megváltoztathatja a domaineket.

Ön vállalja, hogy nem használ ideiglenes e-maileket fontos fiókok regisztrálására vagy érzékeny adatok fogadására. A Szolgáltatás nem tudja visszaállítani az e-maileket vagy domaineket, miután eltávolította őket.

KITÉTELEKET

A Szolgáltatást "adott állapotban" nyújtjuk, bármiféle garancia nélkül. Nem garantáljuk, hogy a Szolgáltatás megfelel az Ön igényeinek és elvárásainak, vagy hogy mindig elérhető, hibamentes, megszakítás nélküli és biztonságos lesz. Nem vállalunk garanciát a domainek bizonyos neveinek vagy címeinek a Szolgáltatásban való jelenlétére, valamint a már beérkezett e-mailek e-mail tárolására.

KÁRTÉRÍTÉS

Ön köteles mentesíteni és kártalanítani a Szolgáltatást, valamint annak igazgatóit, tisztségviselőit, alkalmazottait, partnereit és ügynökeit minden olyan felelősség, vita, követelés, kár, veszteség, követelés, kár, kiadás és költség alól és ellenében, beleértve, de nem kizárólagosan, a megfelelő könyvelési és jogi díjakat, amelyek a Szolgáltatáshoz való hozzáférésből vagy annak használatából, illetve a jelen Használati feltételek Ön általi megsértéséből eredhetnek vagy ahhoz bármilyen módon kapcsolódhatnak.

AZ ÖN HOZZÁJÁRULÁSA

Szolgáltatásunk használatával Ön elfogadja a Felhasználási feltételeinket és az Adatvédelmi irányelveinket.

VÁLTOZÁSOK

Fenntartjuk a jogot, hogy a Feltételeket bármikor módosítsuk. A módosítások akkor lépnek hatályba, amikor közzéteszik őket ezen az oldalon. Ezért javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze a Feltételek frissítéseit.

KAPCSOLATOK

Ha bármilyen kérdése van a jelen Használati feltételekkel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot a tmailor.com@gmail.com címen.