Što je privremena usluga e-pošte? Što je e-pošta za jednokratnu upotrebu?

11/26/2022
Što je privremena usluga e-pošte? Što je e-pošta za jednokratnu upotrebu?

Pozdrav svima! Mi smo tvorci web stranice tmailor.com. Ovo je naš prvi članak na ovom blogu. Mi smo jednokratna privremena usluga e-pošte. Prvo vam želimo reći kako funkcionira privremena e-pošta. Počnimo.

Quick access
├── Što je privremena e-pošta?
├── Zašto mi je potrebna privremena e-pošta umjesto adrese e-pošte?
├── Kako odabrati davatelja privremenih adresa e-pošte za jednokratnu upotrebu?
├── Zaključiti

Što je privremena e-pošta?

Na primjer, ovo je vaša privremena e-pošta koju pružamo, poput mrx2022@tmailor.com, a možete je koristiti svugdje: registrirajte se na web stranicama i društvenim mrežama, primajte veze na različite arhive, primajte smiješne memeove, primajte sadržaj e-pošte koji vam drugi šalju ...

Nakon nekog vremena (obično više od 24 sata), e-poruke primljene na mrx2022@tmailor.com adresu automatski će se izbrisati s naše web stranice.

Što je privremena e-pošta?

Za razliku od drugih privremenih usluga e-pošte poput temp-maila, 10minutemail ... Umjesto korištenja zasebnog poslužitelja e-pošte (jednostavno provjerite i otkrijte privremene adrese poslužitelja e-pošte). Naša tehnologija koristi MX zapise putem Microsofta, Googlea ... Dakle, naša privremena adresa e-pošte anonimna je i može izbjeći otkrivanje kao privremenu. Prikaz uzorka

Zašto mi je potrebna privremena e-pošta umjesto adrese e-pošte?

Zašto mi je potrebna privremena e-pošta umjesto adrese e-pošte?

Evo nekoliko dobrih razloga za korištenje jednokratnih privremenih adresa e-pošte:

  1. Riješite se neželjene pošte. Adrese e-pošte za jednokratnu upotrebu praktičan su alat protiv neželjene pošte. Konkretno, za korisnike koji stalno posjećuju web obrasce, forume i grupe za raspravu, možete ograničiti neželjenu poštu na apsolutni minimum s privremenom adresom e-pošte za jednokratnu upotrebu.
  2. Anoniman. Hakeri ne mogu dobiti prave adrese e-pošte, prava imena ... Tvoj. Ovo je dobar način za poboljšanje vaše sigurnosti na internetu.
  3. Prijavite se za bilo koji drugi račun. Možete koristiti privremenu e-poštu za registraciju jednog računa društvene mreže koji podržava Twitter, Facebook, Tiktok ... bez potrebe za stvaranjem jedne nove Gmail adrese, Hotmail zasebno. Novi račun treba poruku različitu od zadane. Da biste isključili upravljanje novom pristiglom poštom, nabavite novu adresu e-pošte za jednokratnu upotrebu u tmailor.com.

Kako odabrati davatelja privremenih adresa e-pošte za jednokratnu upotrebu?

Kako odabrati davatelja privremenih adresa e-pošte za jednokratnu upotrebu?

Davatelji privremenih adresa e-pošte trebali bi imati sljedeće uvjete:

  • Omogućuje korisnicima stvaranje privremenih adresa e-pošte klikom na gumb..
  • Nema potrebe za registracijom ili traženjem identifikacijskih podataka o korisnicima.
  • Privremene adrese e-pošte moraju biti anonimne.
  • Navedite više od jedne adrese e-pošte (koliko god želite).
  • Primljene e-poruke ne moraju se predugo pohranjivati na poslužitelju.
  • Jednostavan i funkcionalan dizajn za trenutno dobivanje privremene e-pošte.
  • Stvoreni su slučajni i ne-duplicirani davatelji privremenih adresa e-pošte.

Zaključiti

Privremena adresa e-pošte, jednokratna e-pošta: besplatna je usluga e-pošte koja omogućuje primanje e-pošte na privremenu adresu e-pošte i samouništenje nakon što prođe određeno vrijeme. Mnogi forumi, vlasnici Wi-Fi-ja, web stranice i blogovi zahtijevaju od posjetitelja da se prijave s adresom e-pošte prije gledanja sadržaja, objavljivanja komentara ili preuzimanja nečega. tmailor.com je najnaprednija privremena usluga e-pošte koja vam pomaže izbjeći neželjenu poštu i ostati sigurni.