Käyttöehdot

11/29/2022
Käyttöehdot

Käyttöehdot ovat käyttäjän ("sinä") ja tmailor.com palvelun ("Palvelu", "me") välinen sopimus, jossa määritellään Palvelun ehdot. Lue sopimus huolellisesti, sillä käyttämällä Palvelua hyväksyt seuraavat ehdot.

Quick access
├── YLEISET
├── PALVELUN KUVAUS
├── HYVÄKSYTTÄVÄ KÄYTTÖ
├── VASTUUVAPAUSLAUSEKKEET
├── KORVAUS
├── SUOSTUMUKSESI
├── MUUTOKSET
├── YHTEYSTIEDOT

YLEISET

Emme anna mitään takuuta soveltuvuudesta tai luotettavuudesta mihinkään tarkoitukseen. Omistajat pidättävät oikeuden poistaa sen saatavuuden tai olemassaolon milloin tahansa. Kaikki Palvelun kautta lähetetyt sähköpostit voivat olla tai eivät ole katseltavissa, niitä voidaan muuttaa ja KUKA TAHANSA järjestelmän käyttäjä voi tarkastella niitä välittömästi. Suostut käyttämään Palvelun tietoja vain Palvelun verkkosivuston kautta.

PALVELUN KUVAUS

Palvelu on ilmainen, ja sen avulla voit:

  • Siirry ilmaisten verkkotunnusten luetteloon.
  • Luo uusi sähköpostiosoite heti.
  • Poista ja luo yksilöllisiä sähköpostiosoitteita.
  • Muuta sähköpostiosoitteiden nimiä.
  • Saat sähköpostit ja liitteet automaattisesti.
  • Lue saapuvat sähköpostit sekä laajennukset.
  • Lataa lähteet (. EML) sekä liitetiedostot.
  • Kopioi leikepöydälle tai käytä QR-koodia.

HYVÄKSYTTÄVÄ KÄYTTÖ

Sitoudut olemaan käyttämättä Palvelua suoraan tai epäsuorasti mihinkään laittomaan tarkoitukseen. Hyväksyt, että kaikki Palveluun lähetetyt sähköpostit tai sähköpostit, joita kannustat muita lähettämään, tulevat julkisiksi heti, kun ne ovat Palvelujärjestelmässä, eikä sähköpostisisällön odoteta olevan varmaa.

Et käytä Palvelun julkista järjestelmää luottamuksellisia tai yksityisiä tietoja sisältävien sähköpostien vastaanottamiseen, tallentamiseen tai tarkastelemiseen. Hyväksyt, että Palvelu ei voi hallita postilaatikoihin sijoitettua sisältöä.

Sitoudut pitämään Palvelua vaarattomana kaikilta vahingoilta, jotka aiheutuvat sähköpostien tai sähköpostien sisällön menetyksestä tai laitteellesi aiheutuneesta vahingosta, joka johtuu sähköpostien katselusta Palvelun suoran tai epäsuoran käytön jälkeen.

Ymmärrät ja hyväksyt, että et voi lähettää sähköpostia Palvelun kautta. Vain vastaanottaa. Lisäksi, koska palvelu on ilmainen, se käsittelee miljoonia sähköposteja tunnissa. Näin ollen ymmärrät ja hyväksyt, että sähköpostien enimmäistallennusaika voi olla 1-2 tuntia, mikä voi muuttaa verkkotunnuksia.

Sitoudut olemaan käyttämättä väliaikaisia sähköposteja tärkeiden tilien rekisteröimiseen tai arkaluontoisten tietojen vastaanottamiseen. Palvelu ei voi palauttaa sähköposteja tai verkkotunnuksia niiden poistamisen jälkeen.

VASTUUVAPAUSLAUSEKKEET

Palvelu tarjotaan "sellaisenaan" ilman minkäänlaista takuuta. Emme takaa, että Palvelu täyttää vaatimuksesi ja odotuksesi tai että se on aina saatavilla, virheetön, keskeytymätön ja turvallinen. Emme anna mitään takuuta verkkotunnusten tiettyjen nimien tai osoitteiden esiintymisestä Palvelussa ja jo vastaanotettujen sähköpostien tallentamisesta.

KORVAUS

Pidät Palvelua ja sen johtajia, toimihenkilöitä, työntekijöitä, kumppaneita ja edustajia vaarattomina ja korvaat ne kaikilta vastuilta, riidoilta, vaatimuksilta, vahingoilta, menetyksiltä, vaatimuksilta, vahingoilta, kuluilta ja kustannuksilta, mukaan lukien rajoituksetta asianmukaiset kirjanpito- ja oikeudenkäyntikulut, jotka voivat johtua tai millään tavalla liittyä palvelun käyttöösi tai näiden käyttöehtojen rikkomiseen.

SUOSTUMUKSESI

Hyväksyt käyttöehtomme ja tietosuojakäytäntömme käyttämällä palveluamme.

MUUTOKSET

Pidätämme oikeuden muuttaa ehtoja milloin tahansa. Muutokset tulevat voimaan heti, kun ne on julkaistu tällä sivulla. Siksi kehotamme sinua tarkistamaan ehdot päivitysten varalta säännöllisesti.

YHTEYSTIEDOT

Jos sinulla on kysyttävää näistä käyttöehdoista, ota meihin yhteyttä osoitteessa tmailor.com@gmail.com.