Mikä on AdGuardin väliaikainen sähköposti? Miten käytän AdGuardin tilapäistä postia?

10/04/2024
Mikä on AdGuardin väliaikainen sähköposti? Miten käytän AdGuardin tilapäistä postia?
Quick access
├── Väliaikaisten sähköpostipalvelujen yleiskatsaus
├── Mikä on AdGuardin väliaikainen sähköposti?
├── Tmailor.com Palvelu? Tehokkaampi väliaikainen sähköpostiratkaisu
├── Kuinka käyttää AdGuard Temp Mailia
├── tmailor.com antamat ohjeet tilapäisten sähköpostiosoitteiden käyttöön
├── AdGuardin ja Tmailor.com vertailutaulukko
├── Miksi valita tmailor.com AdGuard Temp Mailin sijaan?
├── Päättyä

Väliaikaisten sähköpostipalvelujen yleiskatsaus

Henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen käyttäminen verkkopalveluun rekisteröitymiseen digitaalisella aikakaudella voi johtaa erilaisiin tietosuoja- ja turvallisuusongelmiin. Juuri tästä syystä väliaikaiset sähköpostipalvelut ovat yhä suositumpia. Väliaikaiset sähköpostit, joita kutsutaan myös kertakäyttöisiksi sähköposteiksi, tarjoavat käyttäjille lyhytaikaisen sähköpostiosoitteen, joka ei vaadi henkilökohtaisten tietojen rekisteröintiä. Väliaikaisten sähköpostien ensisijainen tehtävä on vastaanottaa sähköposteja tietyn ajan, yleensä muutamasta minuutista 24 tuntiin, minkä jälkeen osoite poistetaan vastaanotettujen viestien mukana.

Väliaikaiset sähköpostipalvelut auttavat käyttäjiä välttämään seuraavanlaisia riskejä:

  • Roskaposti: Rajoita ensisijaista postilaatikkoasi tulvimasta ei-toivottuja mainosviestejä verkkosivustoilta tai verkkopalveluista, joihin he ovat rekisteröityneet.
  • Jäljittäminen: Estä verkkopalveluntarjoajia seuraamasta käyttäjien toimintaa henkilökohtaisten sähköpostiosoitteiden avulla.
  • Yksityisyyden suoja: Väliaikaisen sähköpostin käyttäminen tarkoittaa, että käyttäjien ei tarvitse huolehtia siitä, että heidän henkilökohtainen sähköpostiosoitteensa myydään kolmansille osapuolille tai käytetään kaupallisiin tarkoituksiin.

Lisäksi väliaikaiset sähköpostit auttavat käyttäjiä säästämään aikaa rekisteröityessään verkkopalveluihin antamatta todellisia tietoja. Ne ovat hyödyllisiä myös, jos haluat vain testata palvelua tai saada aktivointikoodin haluamatta vaivautua myöhemmin. Jotkut merkittävimmistä väliaikaisista sähköpostipalveluista ovat nykyään AdGuard Temp Mail ja Tmailor.com: n tarjoama Temp Mail, jotka molemmat tarjoavat lopullisen yksityisyyden suojaratkaisun.

Väliaikaiset sähköpostipalvelut ovat yhä tarpeellisempia, koska Internetin käyttäjät kohtaavat monia tietoturvariskejä sekä roskapostin ja verkkomainonnan räjähdysmäisen kasvun.

Mikä on AdGuardin väliaikainen sähköposti?

AdGuard Temporary Email (AdGuard Temp Mail) on väliaikainen sähköpostipalvelu, joka on syntynyt suojaamaan yksityisyyttä ja auttamaan käyttäjiä välttämään roskapostia osallistuessaan verkkotoimintoihin. AdGuardin, tunnetun mainokset estävän ja yksityisyyttä suojaavan yrityksen, kehittämä palvelu tarjoaa käyttäjille lyhytaikaisia sähköpostiosoitteita ilman rekisteröitymistä.

Joitakin AdGuardin väliaikaisen sähköpostin kohokohtia:

  • Lyhyt käyttöikä: Sähköpostiosoite poistetaan 7 päivän kuluttua, jos et käytä sitä.
  • Helppo käyttää: Käyttäjien ei tarvitse rekisteröidä tiliä; He voivat käyttää ja saada väliaikaisen sähköpostiosoitteen välittömästi. Tämä on erittäin kätevää, kun tarvitset nopean sähköpostin todennuskoodien tai tietojen vastaanottamiseen epäluotettavista verkkopalveluista.
  • Suojaa henkilökohtaiset tiedot: Sisäänrakennetut suojaustekniikat auttavat estämään sähköpostin seurannan ja tarkistamaan linkit käyttäjien suojaamiseksi tietojenkalasteluhyökkäyksiltä.
  • Ominaisuuksien rajoitukset: Palvelu tukee vain sähköpostien vastaanottamista eikä salli käyttäjien lähettää sähköposteja väliaikaisesta osoitteesta, mikä auttaa rajoittamaan palvelun väärinkäyttöä roskapostin lähettämiseen.

Vaikka AdGuard Temporary Email tarjoaa monia hyödyllisiä turvaominaisuuksia, sillä on silti joitain rajoituksia, kuten vain muutama verkkotunnus ja sähköpostien lähettämisen estäminen, mikä voi olla hankalaa joissakin tilanteissa. Yksityisyyden suojaamisen ensisijaisena tavoitteena tämä vaihtoehto sopii kuitenkin edelleen käyttäjille, jotka tarvitsevat turvallisuutta ja mukavuutta.

Tmailor.com Palvelu? Tehokkaampi väliaikainen sähköpostiratkaisu

Tmailor.com on edistynyt väliaikainen sähköpostipalvelu, joka tarjoaa erilaisia erinomaisia apuohjelmia ja ominaisuuksia, mikä tekee siitä ylivoimaisen valinnan muihin palveluihin, kuten AdGuardiin, verrattuna. Räätäli on turvallinen ja tarjoaa joustavuutta käyttää väliaikaisia sähköposteja. Sen tehtävänä on suojella yksityisyyttä ja tarjota käyttäjille kätevä tapa välttää roskapostia.

Tmailor.com erinomaiset ominaisuudet:

  • Tukee yli 500 verkkotunnusta: Tämä on yksi Tmailorin vahvuuksista. Yli 500 eri verkkotunnuksen avulla käyttäjät voivat helposti valita sopivan sähköpostiosoitteen. Tämä auttaa vähentämään verkkopalveluiden estämisen mahdollisuutta, mikä on ongelma, jonka muut väliaikaiset sähköpostipalvelut, kuten AdGuard, voivat kohdata verkkotunnusten rajallisen määrän vuoksi.
  • Rekisteröintiä ei vaadita, ja sitä on helppo käyttää. Kuten muutkin väliaikaiset sähköpostipalvelut, Tmailor ei vaadi käyttäjiä luomaan tiliä tai antamaan henkilökohtaisia tietoja. Vain muutamalla napsautuksella voit luoda väliaikaisen sähköpostiosoitteen, jotta saat tietoja nopeasti ja helposti.
  • Sähköpostin haku pääsykoodilla: Tmailorin erottuva ominaisuus on kyky hakea sähköposteja ainutlaatuisella pääsykoodilla. Oletetaan, että suljet selaimen vahingossa tai palaat myöhemmin. Siinä tapauksessa voit silti käyttää väliaikaista postilaatikkoasi 24 tunnin kuluessa pääsykoodilla. Tämä tarjoaa mukavuutta, jota AdGuard ei tue.
  • Poista sähköpostit 24 tunnin kuluttua: Yksityisyytesi suojaamiseksi ja sen varmistamiseksi, että henkilökohtaisia tietoja ei säilytetä liian kauan, kaikki Tmailoriin saapuvat sähköpostit poistetaan automaattisesti 24 tunnin kuluttua. Tämä on tärkeä ominaisuus, joka auttaa käyttäjiä tuntemaan olonsa turvalliseksi.

Joustavien ominaisuuksiensa ja helppokäyttöisyytensä ansiosta Tmailor.com päihittää AdGuardin monilla osa-alueilla, erityisesti verkkotunnuksen monimuotoisuudessa ja sähköpostin noutamisessa. Tämä palvelu auttaa käyttäjiä välttämään roskapostia ja tarjoaa sujuvamman ja turvallisemman kokemuksen. Niille, jotka tarvitsevat väliaikaista sähköpostia säännöllisesti ja käytännöllisesti, Tmailor.com on ehdottomasti optimaalinen valinta.

Kuinka käyttää AdGuard Temp Mailia

AdGuard Temp Mail on väliaikainen sähköpostipalvelu, joka auttaa suojaamaan yksityisyyttäsi verkkotapahtumia tehdessäsi. Tässä ovat tämän palvelun käytön perusvaiheet:

Kuinka käyttää AdGuard Temp Mailia
  1. Vieraile verkkosivustolla: Avaa selain ja käy virallisella AdGuard Temp Mail -sivustolla. https://adguard.com/
  2. Hanki väliaikainen sähköpostiosoite: Heti kun vierailet, sinun on vahvistettava captcha vahvistaaksesi, että et ole robotti. Jos todennus onnistuu, saat sähköpostiosoitteen.
  3. Käytä sähköpostia: Kopioi tämä sähköpostiosoite, jos haluat rekisteröidä tilin, vastaanottaa vahvistuskoodin tai minkä tahansa palvelun, joka vaatii sähköpostin. Vastaanotettu sähköposti näkyy suoraan verkkosivuston käyttöliittymässä.
  4. Tarkista postilaatikkosi: Saapuneet-kansiossasi näkyvät vastaanottamasi viestit. Voit lukea tai poistaa sähköposteja täällä.

tmailor.com antamat ohjeet tilapäisten sähköpostiosoitteiden käyttöön

tmailor.com antamat ohjeet tilapäisten sähköpostiosoitteiden käyttöön

Tässä on yksinkertaiset vaiheet, jotta voit käyttää Tmailor.com nopeasti ja tehokkaasti:

  1. Pääsy tmailor.com: Sinun on avattava selain ja siirry Tmailorin viralliselle verkkosivustolle. Temp Mail: ilmainen väliaikainen ja kertakäyttöinen sähköpostigeneraattori (tmailor.com)
  2. Luo väliaikainen sähköpostiosoite: Heti kun siirryt verkkosivustolle, saat väliaikaisen sähköpostiosoitteen, joka on käytettävissä välittömästi.
  3. Käytä sähköpostia rekisteröitymiseen tai tietojen vastaanottamiseen: Tämän sähköpostiosoitteen avulla voit rekisteröidä tilin tai vastaanottaa aktivointikoodeja verkkopalveluista. Tämä auttaa suojaamaan henkilökohtaista sähköpostiosoitettasi.
  4. Tarkista sähköposti uudelleen: Voit käyttää sähköpostiosoitetta uudelleen aina, kun saat uuden väliaikaisen sähköpostiosoitteen, käyttämällä jakamisosiossa annettua pääsykoodia.

AdGuardin ja Tmailor.com vertailutaulukko

Piirre AdGuard Temp Mail Tilapäinen posti (Tmailor.com)

Tilapäisen sähköpostiosoitteen elinikä  

7 päivää ilman pääsyä

Pysyvä käyttö

Lähetä sähköpostia  

Lähetys ei onnistu

Lähetys ei onnistu

Käytetty verkkotunnus  

Pieni määrä verkkotunnuksia estetään helposti

Yli 500 verkkotunnusta ja lisää lisätään joka kuukausi

Kuvan välityspalvelimet  

Olla

Olla

Linkkien tarkistus (tietojenkalastelu)  

Olla

Olla

Väliaikaisen sähköpostiosoitteen käyttäminen uudelleen

Ei (sähköpostia ei voi palata hetken kuluttua)

Kyllä (käytä pääsykoodeja sähköpostiosoitteiden uudelleenkäyttöön pitkän ajan kuluttua)

Poista saapuvat sähköpostit 24 tunnin kuluttua  

Olla

Olla

Rekisteröintiä ei vaadita  

Captcha on vahvistettava

Olla

Yksityisyyden suoja  

Hyvä

Hyvä, pääsykoodeilla ja yli 500+ verkkotunnuksella

Korkea valo:

  • AdGuard Temp Mail tarjoaa kuvavälityspalvelimen ja linkkien tarkistuksen käyttäjien suojaamiseksi tietojenkalasteluhyökkäyksiltä. Tämä palvelu varmistaa, että käyttäjän IP-osoite on piilotettu seurantapalveluilta välityspalvelimien kautta.
  • Tmailor.com tukee myös kuvien välityspalvelimia, jotka auttavat suojaamaan käyttäjien yksityisyyttä. Yli 500 eri verkkotunnuksella Tmailor tarjoaa vankemman ratkaisun ohittaa verkkopalvelut, jotka voivat estää sähköpostit väliaikaisesti.

Erinomaisten turvaominaisuuksien ja suuren joustavuuden ansiosta Tmailor.com tarjoaa paremman kokemuksen väliaikaisen sähköpostin käytöstä, varsinkin kun sinun on vältettävä vaativien verkkosivustojen estämistä.

Miksi valita tmailor.com AdGuard Temp Mailin sijaan?

Tmailor.com erottuu AdGuard Temp Mailista erinomaisilla ominaisuuksillaan, jotka tarjoavat käyttäjille enemmän etuja, kun he tarvitsevat väliaikaista sähköpostipalvelua. Tässä on syitä, miksi sinun pitäisi valita Tmailor.com AdGuard Temp Mailin sijaan:

  • Verkkotunnusten monimuotoisuus: Yksi Tmailorin suurimmista vahvuuksista on yli 500 verkkotunnuksen tuki. Tämä auttaa käyttäjiä vähentämään riskiä siitä, että vaativat verkkosivustot tai verkkopalvelut estävät heidät, joita AdGuard, jolla on vähemmän verkkotunnuksia, ei pysty vastaamaan. Tmailorin avulla voit valita oikean verkkotunnuksen huolehtimatta rajoituksista ja tarjota enemmän joustavuutta.
  • Helppo sähköpostin haku: Toisin kuin AdGuard, Tmailor.com avulla käyttäjät voivat palata väliaikaiseen sähköpostilaatikkoonsa 24 tunnin kuluessa pääsykoodin avulla. Tämä tarjoaa erinomaisen mukavuuden, koska voit palata siihen milloin tahansa huolehtimatta tärkeiden sähköpostien menettämisestä. AdGuard ei tarjoa tätä ominaisuutta, joten sähköposti katoaa kokonaan, jos suljet selaimen.
  • Kätevämpi sähköpostin hallinta: Tmailorin avulla voit palata postilaatikkoosi jopa 24 tunniksi. Tämä auttaa käyttäjiä tarkistamaan sähköpostit tarvittaessa ja hallitsemaan sähköposteja tehokkaasti huolehtimatta tärkeiden tietojen menettämisestä heti niiden vastaanottamisen jälkeen. AdGuard puolestaan ei tue palautusta postilaatikkoosi, jos olet poistunut sivustolta.

Kaiken kaikkiaan Tmailor.com auttaa käyttäjiä välttämään roskapostia ja suojaamaan yksityisyyttään ja tarjoaa enemmän joustavuutta ja mukavuutta kuin AdGuard Temp Mail. Niille, jotka tarvitsevat tehokasta, monipuolista ja rajoittamatonta palvelua verkkotunnusten lukumäärän mukaan, Tmailor.com on täydellinen valinta.

Päättyä

AdGuard Temporary Email -palvelu on hyvä valinta, jos tarvitset nopean ja suoraviivaisen ratkaisun. Erinomaisilla ominaisuuksilla, kuten monipuolisella verkkotunnuksen hallinnalla, kyvyllä hakea sähköposteja koodilla ja postilaatikon hallinnan mukavuudella, Tmailor.com on kuitenkin paljon joustavampi ja turvallisempi ratkaisu. Jos etsit kattavaa ja tehokasta väliaikaista sähköpostipalvelua, Tmailor.com täyttää kaikki tarpeesi.

Vieraile tmailor.com nyt kokeaksesi tämän tehokkaan ja turvallisen väliaikaisen sähköpostipalvelun!