Teenuse tingimused

11/29/2022
Teenuse tingimused

Kasutustingimused on kasutaja ("teie") ja tmailor.com teenuse ("teenus", "meie") vaheline leping, mis kirjeldab teenuse tingimusi. Palun lugege leping hoolikalt läbi, sest teenust kasutades nõustute järgmiste tingimustega.

Quick access
├── ÜLDINE
├── TEENUSE KIRJELDUS
├── VASTUVÕETAV KASUTAMINE
├── HOIATUSED
├── HÜVITIST
├── TEIE NÕUSOLEK
├── MUUTUSED
├── KONTAKTID

ÜLDINE

Me ei anna mingit garantiid sobivuse või usaldusväärsuse kohta ühelgi eesmärgil. Omanikud jätavad endale õiguse selle kättesaadavus või olemasolu igal ajal eemaldada. Kõik teenuse kaudu saadetud e-kirjad võivad olla vaatamiseks saadaval või mitte, neid võidakse muuta ja neid saab kohe vaadata IGA süsteemi kasutaja. Nõustute teenuse andmetele juurde pääsema ainult teenuse veebisaidi kaudu.

TEENUSE KIRJELDUS

Teenus on tasuta ja see võimaldab teil:

  • Juurdepääs tasuta domeenide loendile.
  • Looge kohe uus e-posti aadress.
  • Eemaldage ja looge kordumatud e-posti aadressid.
  • Muutke e-posti aadresside nimesid.
  • Saate meilisõnumeid ja manuseid automaatselt.
  • Lugege sissetulevaid e-kirju ja laiendusi.
  • Allikate allalaadimine (. EML), samuti failimanused.
  • Kopeerige lõikepuhvrisse või kasutage QR-koodi.

VASTUVÕETAV KASUTAMINE

Te kohustute mitte kasutama teenust otseselt ega kaudselt mis tahes ebaseaduslikul eesmärgil. Nõustute, et kõik teenusele saadetud e-kirjad või e-kirjad, mida julgustate teisi saatma, muutuvad avalikuks niipea, kui need on teenusesüsteemis, eeldamata, et e-posti sisu on kindel.

Te ei kasuta teenuse avalikku süsteemi konfidentsiaalset või privaatset teavet sisaldavate meilide hankimiseks, salvestamiseks ega vaatamiseks. Tunnistate, et teenusel puudub kontroll postkastidesse pandud sisu üle.

Te kohustute hoidma teenust kahjutuna mis tahes kahjudest, mis on põhjustatud e-kirjade, e-posti sisu kadumisest või teie seadme kahjustumisest e-kirjade vaatamise tõttu pärast teenuse otsest või kaudset kasutamist.

Te mõistate ja nõustute, et te ei saa teenusega e-kirju saata. Ainult saada. Lisaks, kuna teenus on tasuta, tegeleb see miljonite e-kirjadega tunnis. Seega mõistate ja nõustute, et e-kirjade maksimaalne salvestusaeg võib olla 1-2 tundi, mis võib domeene muuta.

Te kohustute mitte kasutama ajutisi e-kirju oluliste kontode registreerimiseks või tundlike andmete saamiseks. Teenus ei saa e-kirju ega domeene pärast nende eemaldamist taastada.

HOIATUSED

Teenust osutatakse põhimõttel "nagu on", ilma igasuguse garantiita. Me ei garanteeri, et teenus vastab teie nõuetele ja ootustele või et see on alati kättesaadav, vigadeta, katkematu ja turvaline. Me ei anna mingit garantiid domeenide konkreetsete nimede või aadresside olemasolu kohta teenuses ja juba saadud e-kirjade e-posti salvestamise kohta.

HÜVITIST

Te hoiate teenust ja hüvitate teenust, samuti selle juhte, ametnikke, töötajaid, partnereid ja agente mis tahes kohustuste, vaidluste, nõuete, kahjude, kaotuste, nõudmiste, kahjude, kulude ja kulude eest, sealhulgas, kuid mitte ainult, nõuetekohase raamatupidamis- ja õigusabikulude eest, mis võivad tuleneda või mis tahes viisil seotud teie juurdepääsust teenusele või selle kasutamisest või nende kasutustingimuste rikkumisest.

TEIE NÕUSOLEK

Nõustute meie teenust kasutades meie kasutustingimuste ja privaatsuseeskirjadega.

MUUTUSED

Jätame endale õiguse tingimusi igal ajal muuta. Muudatused jõustuvad kohe, kui need on sellele lehele postitatud. Seetõttu soovitame teil regulaarselt kontrollida tingimusi, et saada värskendusi.

KONTAKTID

Kui nende kasutustingimuste kohta on küsimusi, võtke meiega ühendust aadressil tmailor.com@gmail.com.