Mis on ajutine e-posti teenus? Mis on ühekordselt kasutatav e-post?

11/26/2022
Mis on ajutine e-posti teenus? Mis on ühekordselt kasutatav e-post?

Tere kõigile! Oleme tmailor.com veebilehe loojad. See on meie esimene artikkel selles blogis. Oleme ühekordselt kasutatav ajutine e-posti teenus. Esiteks tahame teile öelda, kuidas ajutine e-post töötab. Alustame.

Quick access
├── Mis on ajutine e-kiri?
├── Miks mul on vaja oma e-posti aadressi asemel ajutist e-posti aadressi?
├── Kuidas valida ühekordselt kasutatava ajutise e-posti aadressi pakkujat?
├── Sõlmida

Mis on ajutine e-kiri?

Näiteks on see teie ajutine e-posti aadress, mida me pakume, näiteks mrx2022@tmailor.com, ja saate seda kasutada kõikjal: registreeruda veebisaitidel ja sotsiaalsetes võrgustikes, saada linke erinevatele arhiividele, saada naljakaid meeme, saada e-posti sisu, mida teised teile saadavad ...

Mõne aja pärast (tavaliselt üle 24 tunni) kustutatakse mrx2022@tmailor.com aadressil saadud e-kirjad meie veebisaidilt automaatselt.

Mis on ajutine e-kiri?

Erinevalt teistest ajutistest e-posti teenustest, nagu temp-mail, 10minutemail ... Selle asemel, et kasutada eraldi e-posti serverit (Kontrollige ja tuvastage hõlpsalt ajutisi e-posti serveri aadresse). Meie tehnoloogia kasutab MX-kirjeid Microsofti, Google'i kaudu... Seega on meie ajutine e-posti aadress anonüümne ja võib vältida tuvastamist ajutisena. Vaata näidist

Miks mul on vaja oma e-posti aadressi asemel ajutist e-posti aadressi?

Miks mul on vaja oma e-posti aadressi asemel ajutist e-posti aadressi?

Siin on mõned head põhjused ühekordselt kasutatavate ajutiste e-posti aadresside kasutamiseks:

  1. Vabanege rämpspostist. Ühekordselt kasutatavad e-posti aadressid on mugav vahend rämpsposti vastu. Eelkõige kasutajate jaoks, kes külastavad pidevalt veebivorme, foorumeid ja arutelurühmi, saate ühekordselt kasutatava ajutise e-posti aadressiga piirata rämpsposti absoluutse miinimumini.
  2. Anonüümne. Häkkerid ei saa tõelisi e-posti aadresse, pärisnimesid ... Sinu. See on hea viis oma turvalisuse parandamiseks Internetis.
  3. Registreeruge mis tahes teise konto kasutajaks. Võite kasutada ajutist e-posti aadressi, et registreerida üks sotsiaalvõrgustiku konto, mis toetab Twitterit, Facebooki, Tiktoki ... ilma et oleks vaja luua ühte uut Gmaili aadressi, Hotmail eraldi. Uus konto vajab teist sõnumit kui teie vaikekonto. Uue meilisisendkausta haldamise välistamiseks hankige uus ühekordselt kasutatav meiliaadress aadressilt tmailor.com.

Kuidas valida ühekordselt kasutatava ajutise e-posti aadressi pakkujat?

Kuidas valida ühekordselt kasutatava ajutise e-posti aadressi pakkujat?

Ajutiste e-posti aadresside pakkujatel peaksid olema järgmised tingimused:

  • Võimaldab kasutajatel ühe nupuvajutusega luua ajutisi e-posti aadresse..
  • Kasutajate kohta ei ole vaja registreeruda ega taotleda tuvastavat teavet.
  • Ajutised e-posti aadressid peavad olema anonüümsed.
  • Sisestage rohkem kui üks e-posti aadress (nii palju kui soovite).
  • Saadud e-kirju ei pea serveris liiga kaua hoidma.
  • Lihtne ja funktsionaalne disain, et saada ajutine e-kiri koheselt.
  • Loodud on juhuslike ja mittedubleerivate ajutiste e-posti aadresside pakkujad.

Sõlmida

Ajutine e-posti aadress, ühekordselt kasutatav e-post: on tasuta e-posti teenus, mis võimaldab e-kirju vastu võtta ajutisel e-posti aadressil ja enesehävitustööd pärast teatud aja möödumist. Paljud foorumid, WiFi-omanikud, veebisaidid ja ajaveebid nõuavad, et külastajad registreeruksid enne sisu vaatamist, kommentaaride postitamist või millegi allalaadimist e-posti aadressiga. tmailor.com on kõige arenenum ajutine e-posti teenus, mis aitab teil vältida rämpsposti ja püsida turvaliselt.