Πώς να δημιουργήσετε προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο κινητό τηλέφωνο;

01/09/2023
Πώς να δημιουργήσετε προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο κινητό τηλέφωνο;

Οι προσωρινές υπηρεσίες δημιουργίας διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενδιαφέρουν πλέον πολλούς χρήστες για να περιορίσουν τη δυνατότητα παραβίασης του κύριου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι διαδικτυακοί ιστότοποι δημιουργούν δωρεάν υποστήριξη εικονικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δημιουργούν ταυτόχρονα πολλά προσωρινά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Tmailor.com είναι μια εφαρμογή που δημιουργεί τυχαία εικονικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε Android και iOS. Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι διαφορετικές και δεν αλληλεπικαλύπτονται, ανεξάρτητα από το πόσες φορές τις δημιουργούν. Οι χρήστες πρέπει να επιλέξουν οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για χρήση. Το Temp Mail θα μας το παράσχει αμέσως για να το αντιγράψουμε στο Πρόχειρο. Το παρακάτω άρθρο θα καθοδηγήσει τον τρόπο χρήσης του Temp Mail σε Android και iOS.

Quick access
├── Πώς να δημιουργήσετε ένα εικονικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Temp Mail tmailor.com
├── Επιπλέον, η εφαρμογή TEMP MAIL by Tmailor.com έχει και άλλες λειτουργίες, όπως:

Πώς να δημιουργήσετε ένα εικονικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Temp Mail tmailor.com

Βήμα 1: Οι χρήστες κάνουν κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να εγκαταστήσουν την εφαρμογή Temp Mail σε Android και iOS (Iphone - Ipad).

  1. Αποκτήστε το Προσωρινό ταχυδρομείο Android tmailor.com εφαρμογή.
  2. Κατεβάστε το Temp Mail από tmailor.com εφαρμογή iOS (iPhone - Ipad)..

Βήμα 2:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή και ο χρήστης θα ερωτηθεί εάν θέλει να λαμβάνει ειδοποιήσεις στο Temp Mail. Κάντε κλικ στην επιλογή Να επιτρέπεται για να λαμβάνετε ειδήσεις όταν λαμβάνετε αμέσως ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. .
  • Allow notifications
  • Στη συνέχεια, θα δούμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχεται τυχαία με συνεχώς μεταβαλλόμενους χαρακτήρες. Εάν θέλετε να μεταβείτε σε διαφορετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή. Θα σας δοθεί αμέσως μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Βήμα 3:

Για να αντιγράψετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Πρόχειρο, κάντε κλικ στην προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εμφανίζεται. Θα δούμε ένα μήνυμα ότι η διεύθυνση έχει αντιγραφεί. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να εγγραφείτε σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να χρησιμοποιήσετε το αρχικό σας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Get temp mail address

Βήμα 4:

Όταν η εικονική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λαμβάνει εισερχόμενη αλληλογραφία, εμφανίζει τον αριθμό των νέων εισερχόμενων μηνυμάτων αλληλογραφίας. Όταν πατήσετε το μενού εισερχομένων, θα δείτε μια λίστα με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν ληφθεί. Για να διαβάσετε το περιεχόμενο, πρέπει να κάνετε κλικ στην κεφαλίδα των ληφθέντων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να δείτε το περιεχόμενο του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Inbox temp email

Επιπλέον, η εφαρμογή TEMP MAIL by Tmailor.com έχει και άλλες λειτουργίες, όπως:

  1. Διαχειριστείτε τις προσωρινές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν δημιουργηθεί.
  2. Χρησιμοποιήστε τις δημιουργημένες προσωρινές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  3. Σαρώστε τον κοινόχρηστο κωδικό QR ή εισαγάγετε το διακριτικό για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια διεύθυνση email που δημιουργήθηκε από άλλη συσκευή ή σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.
  4. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας και επαναφέρετε τη λίστα διευθύνσεων email στη συσκευή, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διαγραφή ή την εγκατάσταση νέων εφαρμογών σε άλλη συσκευή.

Η εφαρμογή Temp mail υποστηρίζει περισσότερες από 100+ γλώσσες παγκοσμίως. Με αυτήν την εφαρμογή, οι χρήστες θα έχουν αμέσως τυχαία εικονικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να εγγραφούν σε υπηρεσίες ως συνήθως στο τηλέφωνο. Επιπλέον, θα λάβουμε τον αριθμό των νέων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απευθείας στη διεπαφή της εφαρμογής.