Το προσωρινό email μιας χρήσης διαθέτει ήδη μια ειδική εφαρμογή για κινητά για smartphone

11/29/2022
Το προσωρινό email μιας χρήσης διαθέτει ήδη μια ειδική εφαρμογή για κινητά για smartphone

Οι περισσότεροι ιστότοποι απαιτούν εγγραφή πριν από τη χορήγηση πλήρους πρόσβασης στους χρήστες και οι λεπτομέρειες που ζητούνται στη φόρμα εγγραφής περιλαμβάνουν διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλα. Οι χρήστες κινδυνεύουν να λάβουν ανεπιθύμητα μηνύματα αφήνοντας μια πραγματική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν ελάχιστα γνωστό ιστότοπο. Η υπηρεσία Temp Mail, τώρα διαθέσιμη για συσκευές Android, μπορεί να βοηθήσει.

Quick access
├── Προσωρινή αλληλογραφία στο Android
├── Οφέλη των ανώνυμων υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
├── Λόγοι για τη χρήση διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μίας χρήσης
├── VPN + Προσωρινό email = Πλήρης ανωνυμία

Προσωρινή αλληλογραφία στο Android

Οι προγραμματιστές του Temp Mail έχουν ξεκινήσει μια εφαρμογή συμβατή με Android για να κάνουν την εμπειρία κινητής τηλεφωνίας ακόμα πιο προσιτή.

Σύνδεση με τη σελίδα του Google Play με την επίσημη εφαρμογή με δυνατότητα λήψης:

Εφαρμογή Temp mail στο google play store

Στον χρήστη εκχωρείται μια προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά την εγγραφή.

Μπορείτε να αλλάξετε αυτό το email ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο κουμπί "Αλλαγή" πάνω από τη διεύθυνση.

Προσωρινή αλληλογραφία στο Android

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων (ενδεικτικά) Αγγλικών, Ισπανικών, Ρωσικών, Γερμανικών, Γαλλικών, Ολλανδικών, Ιταλικών, Πολωνικών, Ουκρανικών, Ιαπωνικών... Η προεπιλεγμένη γλώσσα της εφαρμογής επιλέγεται σύμφωνα με τη γλώσσα της συσκευής του χρήστη.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων (ενδεικτικά) Αγγλικών, Ισπανικών, Ρωσικών, Γερμανικών, Γαλλικών, Ολλανδικών, Ιταλικών, Πολωνικών, Ουκρανικών, Ιαπωνικών... Η προεπιλεγμένη γλώσσα της εφαρμογής επιλέγεται σύμφωνα με τη γλώσσα της συσκευής του χρήστη.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποθηκεύονται για 24 ώρες. Στη συνέχεια, θα διαγραφούν και δεν θα είναι δυνατή η επαναφορά τους. Έτσι, η υπηρεσία είναι χρήσιμη όταν ένας χρήστης εγγράφεται στον ιστότοπο.

Η εφαρμογή Temp Mail διατηρεί την ανωνυμία του χρήστη κατά τη δημιουργία λογαριασμού στον ιστότοπο, επιτρέποντάς του να κρύβει τη διεύθυνση IP του και να μην στέλνει ποτέ προσωπικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οφέλη των ανώνυμων υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

  1. Δεν απαιτούνται προσωπικά δεδομένα για τη λήψη προσωρινής διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι χρήστες πρέπει να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν την εφαρμογή στο Android και αυτό είναι.
  2. Αλλάξτε διευθύνσεις με ένα μόνο κλικ.
  3. Οι προσωρινές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν συνδέονται ποτέ με άλλους λογαριασμούς του χρήστη.
  4. Υπάρχουν διάφορα ονόματα τομέα που ενημερώνονται τακτικά (@tmailor.com, @coffeejadore.com κ.λπ.).
  5. Οι χρήστες μπορούν να διαγράψουν τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους ανά πάσα στιγμή. Όλα τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των διευθύνσεων IP, θα διαγραφούν επίσης.
  6. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε όνομα χρήστη για τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως aztomo@coffeejadore.com, io19guvy@pingddns.com κ.λπ. Δυστυχώς, αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο στην έκδοση ιστού.

Σημείωση: Η δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων μέσω της εφαρμογής ή των υπηρεσιών που βασίζονται σε πρόγραμμα περιήγησης έχει απενεργοποιηθεί για την αποφυγή απάτης. Το λογισμικό μπορεί να λαμβάνει μόνο ειδοποιήσεις.

Λόγοι για τη χρήση διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μίας χρήσης

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου οι χρήστες μπορεί να χρειαστούν προσωρινές υπηρεσίες αλληλογραφίας:

  • Το ανώνυμο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο προστατεύει τους χρήστες από ανεπιθύμητα μηνύματα. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του χρήστη παραμένει άγνωστη στους αποστολείς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και τους απατεώνες που εμπλέκονται σε ηλεκτρονικό ψάρεμα.
  • Η υπηρεσία είναι τέλεια όταν οι χρήστες εγγράφονται για οποιονδήποτε λόγο και επισκέπτονται αμφισβητήσιμους ιστότοπους.
  • Κατεβάστε ηλεκτρονικά βιβλία και λογισμικό διαθέσιμο για λήψη, αλλά απαιτεί από τους χρήστες να εγκαταλείψουν τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.
  • Κάθε φορά που ένας χρήστης πρέπει να λάβει απάντηση από κάποιον, αλλά δεν θέλει να αποκαλύψει την πραγματική του διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Πολλές άλλες καταστάσεις.

Σημείωση: Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μιας χρήσης προστατεύουν την ανωνυμία του χρήστη και εξοικονομούν χρόνο. Η εγγραφή ψεύτικων λογαριασμών για προσωρινή χρήση σε δημοφιλείς ιστότοπους γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Οι χρήστες αναγκάζονται να συμπληρώσουν πολλαπλά πεδία στη φόρμα εγγραφής. Σε πολλές υπηρεσίες (όπως το Google), οι χρήστες πρέπει να καθορίσουν τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου για να επιβεβαιώσουν την εγγραφή. Η προσωρινή αλληλογραφία δεν απαιτεί τίποτα από τα παραπάνω. Η εγγραφή πραγματοποιείται αυτόματα ή με ένα μόνο κλικ.

VPN + Προσωρινό email = Πλήρης ανωνυμία

Η εγγυημένη διαδικτυακή ανωνυμία δεν αποτελεί πρόβλημα εάν μια προσωρινή υπηρεσία αλληλογραφίας συνδυάζεται με ένα VPN, επιτρέποντας στους χρήστες να αποκρύψουν τη διεύθυνση IP τους. Αυτή η υπηρεσία είναι προσβάσιμη στο cloudflare WARP. Οι προγραμματιστές προσπάθησαν να κάνουν την υπηρεσία απλή και φιλική προς το χρήστη, χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις και υψηλές ταχύτητες σύνδεσης. Επιπλέον, ένα VPN από το cloudflare WARP θα ξεμπλοκάρει τυχόν αποκλεισμένους ιστότοπους, θα κρυπτογραφήσει την κίνηση και θα προστατεύσει τον υπολογιστή σας ή το φορητό σας από εισβολές και κακόβουλο λογισμικό.