Τι είναι η προσωρινή υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Τι είναι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μίας χρήσης;

11/26/2022
Τι είναι η προσωρινή υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Τι είναι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μίας χρήσης;

Γεια σε όλους! Είμαστε οι δημιουργοί της ιστοσελίδας tmailor.com. Αυτό είναι το πρώτο μας άρθρο σε αυτό το blog. Είμαστε μια προσωρινή υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μίας χρήσης. Πρώτον, θέλουμε να σας πούμε πώς λειτουργεί το προσωρινό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Ας ξεκινήσουμε.

Quick access
├── Τι είναι ένα προσωρινό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;
├── Γιατί χρειάζομαι ένα προσωρινό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αντί για τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου;
├── Πώς μπορώ να επιλέξω έναν προσωρινό πάροχο διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μίας χρήσης;
├── Τελειώνω

Τι είναι ένα προσωρινό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Για παράδειγμα, αυτό είναι το προσωρινό email που παρέχουμε, όπως mrx2022@tmailor.com και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε παντού: εγγραφείτε σε ιστότοπους και κοινωνικά δίκτυα, λάβετε συνδέσμους σε διαφορετικά αρχεία, λάβετε αστεία μιμίδια, λάβετε περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνουν άλλοι ...

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα (συνήθως πάνω από 24 ώρες), τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνονται στη διεύθυνση mrx2022@tmailor.com θα διαγραφούν αυτόματα από τον ιστότοπό μας.

Τι είναι ένα προσωρινό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Σε αντίθεση με άλλες προσωρινές υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως το temp-mail, 10minutemail ... Αντί να χρησιμοποιείτε ξεχωριστό διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Ελέγξτε και εντοπίστε εύκολα προσωρινές διευθύνσεις διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Η τεχνολογία μας χρησιμοποιεί εγγραφές MX μέσω της Microsoft, της Google... Έτσι, η προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας είναι ανώνυμη και μπορεί να αποφύγει τον εντοπισμό ως προσωρινή. Δείτε το δείγμα

Γιατί χρειάζομαι ένα προσωρινό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αντί για τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου;

Γιατί χρειάζομαι ένα προσωρινό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αντί για τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου;

Ακολουθούν μερικοί καλοί λόγοι για να χρησιμοποιήσετε προσωρινές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μίας χρήσης:

  1. Απαλλαγείτε από τα ανεπιθύμητα μηνύματα. Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μίας χρήσης είναι ένα εύχρηστο εργαλείο κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Συγκεκριμένα, για χρήστες που επισκέπτονται συνεχώς φόρμες ιστού, φόρουμ και ομάδες συζήτησης, μπορείτε να περιορίσετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα στο απολύτως ελάχιστο με μια προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μίας χρήσης.
  2. Ανώνυμος. Οι χάκερ δεν μπορούν να λάβουν πραγματικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πραγματικά ονόματα ... δικός σας. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να βελτιώσετε την ασφάλειά σας στο διαδίκτυο.
  3. Εγγραφείτε για οποιονδήποτε δεύτερο λογαριασμό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα προσωρινό email για να καταχωρίσετε έναν λογαριασμό κοινωνικού δικτύου που υποστηρίζει Twitter, Facebook, Tiktok ... χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε μια νέα διεύθυνση Gmail, το Hotmail ξεχωριστά. Ένας νέος λογαριασμός χρειάζεται διαφορετικό μήνυμα από το προεπιλεγμένο. Για να εξαιρέσετε τη διαχείριση νέων εισερχομένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, λάβετε μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μίας χρήσης στο tmailor.com.

Πώς μπορώ να επιλέξω έναν προσωρινό πάροχο διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μίας χρήσης;

Πώς μπορώ να επιλέξω έναν προσωρινό πάροχο διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μίας χρήσης;

Οι πάροχοι προσωρινών διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα πρέπει να έχουν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν προσωρινές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το πάτημα ενός κουμπιού..
  • Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ή να ζητήσετε πληροφορίες ταυτοποίησης σχετικά με τους χρήστες.
  • Οι προσωρινές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει να είναι ανώνυμες.
  • Καταχωρίστε περισσότερες από μία διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (όσες θέλετε).
  • Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνονται δεν χρειάζεται να αποθηκεύονται για πολύ καιρό στο διακομιστή.
  • Απλός και λειτουργικός σχεδιασμός για άμεση λήψη προσωρινού email.
  • Έχουν δημιουργηθεί τυχαίοι και μη διπλότυποι πάροχοι προσωρινών διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τελειώνω

Προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μίας χρήσης: είναι μια δωρεάν υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιτρέπει τη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την αυτοκαταστροφή μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Πολλά φόρουμ, κάτοχοι Wi-Fi, ιστότοποι και ιστολόγια απαιτούν από τους επισκέπτες να εγγραφούν με μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πριν δουν περιεχόμενο, δημοσιεύσουν σχόλια ή κατεβάσουν κάτι. tmailor.com είναι η πιο προηγμένη προσωρινή υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας βοηθά να αποφύγετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα και να παραμείνετε ασφαλείς.