Midlertidig engangs-e-mail har allerede en dedikeret mobilapp til smartphones

11/29/2022
Midlertidig engangs-e-mail har allerede en dedikeret mobilapp til smartphones

De fleste websteder kræver registrering, før de giver fuld adgang til brugere, og de oplysninger, der anmodes om i registreringsformularen, inkluderer e-mail-adresser og mere. Brugere risikerer at modtage spam ved at efterlade en faktisk e-mail-adresse på et lidt kendt websted. Temp Mail-tjenesten, der nu er tilgængelig til Android-enheder, kan hjælpe.

Quick access
├── Midlertidig mail på Android
├── Fordele ved anonyme e-mail-tjenester
├── Årsager til at bruge engangs-e-mail-adresser
├── VPN + midlertidig e-mail = fuldstændig anonymitet

Midlertidig mail på Android

Temp Mail-udviklere har lanceret en Android-kompatibel app for at gøre mobiloplevelsen endnu mere tilgængelig.

Link til Google Play-siden med den officielle app, der kan downloades:

Temp mail-app i Google Play Butik

Brugeren tildeles en midlertidig e-mail-adresse ved registrering.

Du kan ændre denne e-mail når som helst ved at klikke på knappen "Skift" over adressen.

Midlertidig mail på Android

Appen er tilgængelig på flere sprog, herunder (men ikke begrænset til) engelsk, spansk, russisk, tysk, fransk, hollandsk, italiensk, polsk, ukrainsk, japansk ... Programmets standardsprog vælges i henhold til brugerens enheds sprog.

Appen er tilgængelig på flere sprog, herunder (men ikke begrænset til) engelsk, spansk, russisk, tysk, fransk, hollandsk, italiensk, polsk, ukrainsk, japansk ... Programmets standardsprog vælges i henhold til brugerens enheds sprog.

E-mails gemmes i 24 timer. Derefter slettes de og kan ikke gendannes. Så tjenesten er praktisk, når en bruger registrerer sig på hjemmesiden.

Temp Mail-appen opretholder brugerens anonymitet, når de opretter en konto på hjemmesiden, så de kan skjule deres IP-adresse og aldrig sende personlige e-mails.

Fordele ved anonyme e-mail-tjenester

  1. Der kræves ingen personlige data for at modtage en midlertidig e-mail-adresse. Brugere skal downloade og installere appen på Android, og det er det.
  2. Skift adresser med et enkelt klik.
  3. Midlertidige e-mailadresser knyttes aldrig til brugerens andre konti.
  4. Der findes forskellige regelmæssigt opdaterede domænenavne (@tmailor.com, @coffeejadore.com osv.).
  5. Brugere kan til enhver tid slette deres e-mail-adresser. Alle data, herunder IP-adresser, slettes også.
  6. Brugere kan vælge ethvert brugernavn til e-mail-adressen, såsom aztomo@coffeejadore.com, io19guvy@pingddns.com osv. Desværre er denne funktion kun tilgængelig i webversionen.

Seddel: Muligheden for at sende beskeder via appen eller browserbaserede tjenester er blevet deaktiveret for at forhindre svindel. Softwaren kan kun modtage underretninger.

Årsager til at bruge engangs-e-mail-adresser

Der er mange situationer, hvor brugere kan have brug for midlertidige mailtjenester:

  • Anonym e-mail beskytter brugerne mod spam. Brugerens e-mailadresse forbliver ukendt for spammere og svindlere, der deltager i phishing.
  • Tjenesten er perfekt, når brugerne tilmelder sig af en eller anden grund og besøger tvivlsomme websteder.
  • Download e-bøger og software, der kan downloades, men kræver, at brugerne forlader deres e-mail-adresser.
  • Hver gang en bruger har brug for at få et svar fra nogen, men ikke ønsker at afsløre sin faktiske e-mail-adresse.
  • Mange andre situationer.

Seddel: Engangs-e-mails beskytter brugernes anonymitet og sparer tid. Registrering af falske konti til midlertidig brug på populære websteder bliver stadig vanskeligere. Brugere er tvunget til at udfylde flere felter i registreringsformularen. I mange tjenester (såsom Google) skal brugerne angive deres mobiltelefonnummer for at bekræfte registreringen. Midlertidig post kræver ikke noget af ovenstående. Registrering udføres automatisk eller med et enkelt klik.

VPN + midlertidig e-mail = fuldstændig anonymitet

Garanteret online anonymitet er ikke et problem, hvis en midlertidig mailtjeneste kombineres med en VPN, der gør det muligt for brugerne at skjule deres IP-adresse. Denne service er tilgængelig på cloudflare WARP. Udviklerne har forsøgt deres bedste for at gøre tjenesten enkel og brugervenlig uden irriterende annoncer og høje forbindelseshastigheder. Derudover vil en VPN fra cloudflare WARP fjerne blokeringen af blokerede websteder, kryptere trafik og beskytte din pc eller håndholdte mod indtrængen og malware.