Hvad er en midlertidig e-mail-tjeneste? Hvad er engangs-e-mail?

11/26/2022
Hvad er en midlertidig e-mail-tjeneste? Hvad er engangs-e-mail?

Hej allesammen! Vi er skaberne af tmailor.com-webstedet. Dette er vores første artikel i denne blog. Vi er en midlertidig engangs-e-mail-tjeneste. Først vil vi fortælle dig, hvordan midlertidig e-mail fungerer. Lad os komme igang.

Quick access
├── Hvad er en midlertidig e-mail?
├── Hvorfor har jeg brug for en midlertidig e-mail i stedet for min e-mail-adresse?
├── Hvordan vælger jeg en midlertidig engangsudbyder af e-mail-adresser?
├── Slutte

Hvad er en midlertidig e-mail?

For eksempel er dette din midlertidige e-mail, som vi leverer, såsom mrx2022@tmailor.com, og du kan bruge den overalt: registrere dig på websteder og sociale netværk, modtage links til forskellige arkiver, modtage sjove memes, modtage e-mail-indhold, som andre sender dig ...

Efter nogen tid (normalt over 24 timer) slettes e-mails modtaget på mrx2022@tmailor.com adresse automatisk fra vores hjemmeside.

Hvad er en midlertidig e-mail?

I modsætning til andre midlertidige e-mail-tjenester som temp-mail, 10minutemail ... I stedet for at bruge en separat e-mail-server (Kontroller og registrer nemt midlertidige e-mail-serveradresser). Vores teknologi bruger MX-poster via Microsoft, Google... Så vores midlertidige e-mail-adresse er anonym og kan undgå at blive opdaget som en midlertidig. Se eksempel

Hvorfor har jeg brug for en midlertidig e-mail i stedet for min e-mail-adresse?

Hvorfor har jeg brug for en midlertidig e-mail i stedet for min e-mail-adresse?

Her er et par gode grunde til at bruge midlertidige engangs-e-mail-adresser:

  1. Slip af med spam. Engangs-e-mail-adresser er et praktisk værktøj mod spam. Især for brugere, der konstant besøger webformularer, fora og diskussionsgrupper, kan du begrænse spam til et absolut minimum med en engangs midlertidig e-mail-adresse.
  2. Anonym. Hackere kan ikke få rigtige e-mail-adresser, rigtige navne ... din. Dette er en god måde at forbedre din sikkerhed på internettet.
  3. Tilmeld dig enhver anden konto. Du kan bruge en midlertidig e-mail til at registrere en social netværkskonto, der understøtter Twitter, Facebook, Tiktok ... uden at skulle oprette en ny Gmail-adresse, Hotmail separat. En ny konto har brug for en anden besked end din standardkonto. Hvis du vil ekskludere administration af en ny mailindbakke, skal du hente en ny engangsmailadresse på tmailor.com.

Hvordan vælger jeg en midlertidig engangsudbyder af e-mail-adresser?

Hvordan vælger jeg en midlertidig engangsudbyder af e-mail-adresser?

Midlertidige e-mail-adresseudbydere skal have følgende betingelser:

  • Giver brugerne mulighed for at oprette midlertidige e-mail-adresser med et klik på en knap..
  • Der er ingen grund til at registrere eller anmode om identificerende oplysninger om brugere.
  • Midlertidige e-mailadresser skal være anonyme.
  • Angiv mere end én e-mailadresse (så mange som du vil).
  • Modtagne e-mails behøver ikke at blive gemt for længe på serveren.
  • Enkelt og funktionelt design for at få en midlertidig e-mail med det samme.
  • Tilfældige og ikke-duplikerede midlertidige e-mail-adresseudbydere er blevet oprettet.

Slutte

Midlertidig e-mail-adresse, engangs-e-mail: er en gratis e-mail-tjeneste, der tillader modtagelse af e-mails på en midlertidig e-mail-adresse og selvdestruktion efter en bestemt tid er gået. Mange fora, Wi-Fi-ejere, websteder og blogs kræver, at besøgende tilmelder sig med en e-mail-adresse, før de ser indhold, sender kommentarer eller downloader noget. tmailor.com er den mest avancerede midlertidige e-mail-tjeneste, der hjælper dig med at undgå spam og forblive sikker.