Servicevilkår

11/29/2022
Servicevilkår

Vilkår for brug er en aftale mellem en bruger ("du") og tmailor.com tjeneste ("tjenesten", "vi"), der skitserer vilkårene og betingelserne for tjenesten. Læs aftalen omhyggeligt, da du ved at bruge tjenesten accepterer følgende vilkår.

Quick access
├── GENEREL
├── BESKRIVELSE AF TJENESTEN
├── ACCEPTABEL BRUG
├── ANSVARSFRASKRIVELSER
├── GODTGØRELSE
├── DIT SAMTYKKE
├── ÆNDRINGER
├── KONTAKTER

GENEREL

Vi giver ingen garanti for egnethed eller pålidelighed til noget formål. Ejerne forbeholder sig ret til at fjerne dets tilgængelighed eller eksistens til enhver tid. Enhver e-mail, der sendes via tjenesten, er muligvis ikke tilgængelig til visning, kan ændres og kan straks ses af ENHVER bruger af systemet. Du accepterer kun at få adgang til servicedataene via tjenestens websted.

BESKRIVELSE AF TJENESTEN

Tjenesten er gratis, og den giver dig mulighed for at:

  • Få adgang til listen over gratis domæner.
  • Generer en ny e-mail-adresse med det samme.
  • Fjern og generer unikke e-mail-adresser.
  • Skift navnene på e-mailadresserne.
  • Få automatisk e-mails og vedhæftede filer.
  • Læs indgående e-mails samt udvidelser.
  • Download kilder (. EML), samt vedhæftede filer.
  • Kopier til udklipsholder eller brug QR-kode.

ACCEPTABEL BRUG

Du forpligter dig til ikke at bruge tjenesten direkte eller indirekte til ulovlige formål. Du accepterer, at enhver e-mail, der sendes til tjenesten, eller e-mails, du opfordrer andre til at sende, bliver offentligt domæne, så snart den er i servicesystemet, uden forventning om, at e-mail-indhold er sikkert.

Du bruger ikke tjenestens offentlige system til at hente, gemme eller se e-mails, der indeholder fortrolige eller private oplysninger. Du anerkender, at tjenesten ikke har kontrol over indhold, der lægges i postkasser.

Du forpligter dig til at holde tjenesten skadesløs for skader forårsaget af tab af e-mails, e-mail-indhold eller skade på din enhed på grund af visning af e-mails efter direkte eller indirekte brug af tjenesten.

Du forstår og accepterer, at du ikke kan sende e-mails med tjenesten. Modtag kun. Da tjenesten er gratis, håndterer den desuden millioner af e-mails i timen. Således forstår og accepterer du, at den maksimale opbevaringsperiode for e-mails kan være 1-2 timer, hvilket kan ændre domænerne.

Du forpligter dig til ikke at bruge midlertidige e-mails til at registrere vigtige konti eller til at modtage følsomme data. Tjenesten vil ikke være i stand til at gendanne e-mails eller domæner, når de er fjernet.

ANSVARSFRASKRIVELSER

Tjenesten leveres "som den er" uden nogen form for garanti. Vi garanterer ikke, at tjenesten opfylder dine krav og forventninger, eller at den altid vil være tilgængelig, fejlfri, uafbrudt og sikker. Vi giver ingen garanti for tilstedeværelsen af bestemte navne eller adresser på domæner i tjenesten og e-mail-lagring af allerede modtagne e-mails.

GODTGØRELSE

Du vil holde tjenesten skadesløs såvel som dens direktører, officerer, medarbejdere, partnere og agenter fra og mod ethvert ansvar, tvister, krav, skader, tab, krav, skader, udgifter, og omkostninger, herunder, uden begrænsning, korrekt regnskab og juridiske gebyrer, som kan opstå som følge af eller på nogen måde relateret til din adgang eller brug af tjenesten eller din overtrædelse af disse brugsbetingelser.

DIT SAMTYKKE

Du accepterer vores brugsbetingelser og fortrolighedspolitik ved at bruge vores service.

ÆNDRINGER

Vi forbeholder os ret til at ændre vilkårene til enhver tid. Ændringerne træder i kraft, så snart de er offentliggjort på denne side. Derfor opfordrer vi dig til at tjekke vilkårene for opdateringer regelmæssigt.

KONTAKTER

Hvis der er spørgsmål vedrørende disse brugsbetingelser, skal du kontakte os på tmailor.com@gmail.com.