Jednorázový dočasný e-mail již má speciální mobilní aplikaci pro chytré telefony

11/29/2022
Jednorázový dočasný e-mail již má speciální mobilní aplikaci pro chytré telefony

Většina webových stránek vyžaduje registraci před udělením plného přístupu uživatelům a podrobnosti požadované v registračním formuláři zahrnují e-mailové adresy a další. Uživatelé riskují, že dostanou spam tím, že zanechají skutečnou e-mailovou adresu na málo známém webu. Pomoci vám může služba Temp Mail, která je nyní k dispozici pro zařízení se systémem Android.

Quick access
├── Dočasná pošta v systému Android
├── Výhody anonymních e-mailových služeb
├── Důvody pro používání jednorázových e-mailových adres
├── VPN + dočasný e-mail = úplná anonymita

Dočasná pošta v systému Android

Vývojáři Temp Mail spustili aplikaci kompatibilní se systémem Android, aby byl mobilní zážitek ještě dostupnější.

Odkaz na stránku Google Play s oficiální aplikací ke stažení:

Aplikace Temp mail v obchodě Google Play

Uživateli je při registraci přidělena dočasná e-mailová adresa.

Tento e-mail můžete kdykoli změnit kliknutím na tlačítko "Změnit" nad adresou.

Dočasná pošta v systému Android

Aplikace je k dispozici v několika jazycích , včetně (ale nejen) angličtiny, španělštiny, ruštiny, němčiny, francouzštiny, holandštiny, italštiny, polštiny, ukrajinštiny, japonštiny... Výchozí jazyk aplikace je vybrán podle jazyka zařízení uživatele.

Aplikace je k dispozici v několika jazycích , včetně (ale nejen) angličtiny, španělštiny, ruštiny, němčiny, francouzštiny, holandštiny, italštiny, polštiny, ukrajinštiny, japonštiny... Výchozí jazyk aplikace je vybrán podle jazyka zařízení uživatele.

E-maily jsou uchovávány po dobu 24 hodin. Poté budou smazány a nebude možné je obnovit. Služba se tedy hodí, když se uživatel zaregistruje na webu.

Aplikace Temp Mail zachovává anonymitu uživatele při vytváření účtu na webu, což mu umožňuje skrýt svou IP adresu a nikdy neodesílat osobní e-maily.

Výhody anonymních e-mailových služeb

  1. K získání dočasné e-mailové adresy nejsou vyžadovány žádné osobní údaje. Uživatelé si musí stáhnout a nainstalovat aplikaci na Android a to je vše.
  2. Změňte adresy jediným kliknutím.
  3. Dočasné e-mailové adresy nejsou nikdy propojeny s jinými účty uživatele.
  4. Existují různá pravidelně aktualizovaná doménová jména (@tmailor.com, @coffeejadore.com atd.).
  5. Uživatelé mohou své e-mailové adresy kdykoli smazat. Budou také vymazány všechny údaje, včetně IP adres.
  6. Uživatelé si mohou pro e-mailovou adresu zvolit libovolné uživatelské jméno, například aztomo@coffeejadore.com, io19guvy@pingddns.com atd. Tato funkce je bohužel dostupná pouze ve webové verzi.

Poznámka: Možnost odesílat zprávy prostřednictvím aplikace nebo služeb založených na prohlížeči byla zakázána, aby se zabránilo podvodům. Software může přijímat pouze oznámení.

Důvody pro používání jednorázových e-mailových adres

Existuje mnoho situací, kdy uživatelé mohou potřebovat dočasné poštovní služby:

  • Anonymní e-mail chrání uživatele před spamem. E-mailová adresa uživatele zůstává neznámá spammerům a podvodníkům, kteří se zapojují do phishingu.
  • Služba je perfektní, když se uživatelé z jakéhokoli důvodu zaregistrují a navštíví pochybné webové stránky.
  • Stáhněte si elektronické knihy a software, které jsou k dispozici ke stažení, ale vyžadují, aby uživatelé zanechali své e-mailové adresy.
  • Pokaždé, když uživatel potřebuje od někoho dostat odpověď, ale nechce prozradit svou skutečnou e-mailovou adresu.
  • Mnoho dalších situací.

Poznámka: Jednorázové e-maily chrání anonymitu uživatelů a šetří čas. Registrace falešných účtů pro dočasné použití na populárních webových stránkách je stále obtížnější. Uživatelé jsou nuceni vyplnit více polí v registračním formuláři. V mnoha službách (například Google) musí uživatelé k potvrzení registrace zadat číslo svého mobilního telefonu. Dočasná pošta nevyžaduje nic z výše uvedeného. Registrace se provádí automaticky nebo jediným kliknutím.

VPN + dočasný e-mail = úplná anonymita

Zaručená online anonymita není problém, pokud je dočasná poštovní služba kombinována s VPN, což uživatelům umožňuje skrýt svou IP adresu. Tato služba je dostupná na adrese cloudflare WARP. Vývojáři se ze všech sil snažili, aby služba byla jednoduchá a uživatelsky přívětivá, bez otravných reklam a vysokých rychlostí připojení. VPN od cloudflare WARP navíc odblokuje všechny blokované webové stránky, zašifruje provoz a ochrání váš počítač nebo kapesní počítač před vniknutím a malwarem.