Co je dočasná e-mailová služba? Co je jednorázový e-mail?

11/26/2022
Co je dočasná e-mailová služba? Co je jednorázový e-mail?

Ahoj všichni! Jsme tvůrci webových stránek tmailor.com. Toto je náš první článek v tomto blogu. Jsme jednorázová dočasná e-mailová služba. Nejprve vám chceme sdělit, jak dočasný e-mail funguje. Začněme.

Quick access
├── Co je dočasný e-mail?
├── Proč potřebuji dočasný e-mail místo své e-mailové adresy?
├── Jak si vyberu jednorázového dočasného poskytovatele e-mailové adresy?
├── Uzavřít

Co je dočasný e-mail?

Jedná se například o váš dočasný e-mail, který poskytujeme, například mrx2022@tmailor.com, a můžete jej použít všude: zaregistrujte se na webových stránkách a sociálních sítích, obdržíte odkazy na různé archivy, obdržíte vtipné memy, obdržíte e-mailový obsah, který vám ostatní pošlou ...

Po určité době (obvykle více než 24 hodin) budou e-maily přijaté na mrx2022@tmailor.com adrese automaticky odstraněny z našich webových stránek.

Co je dočasný e-mail?

Na rozdíl od jiných dočasných e-mailových služeb, jako je dočasný e-mail, 10minutemail ... Místo použití samostatného e-mailového serveru (Snadná kontrola a zjištění adres dočasných e-mailových serverů). Naše technologie využívá MX záznamy přes Microsoft, Google... Naše dočasná e-mailová adresa je tedy anonymní a může se vyhnout detekci jako dočasnou. Zobrazit ukázku

Proč potřebuji dočasný e-mail místo své e-mailové adresy?

Proč potřebuji dočasný e-mail místo své e-mailové adresy?

Zde je několik dobrých důvodů, proč používat jednorázové dočasné e-mailové adresy:

  1. Zbavte se spamu. Jednorázové e-mailové adresy jsou užitečným nástrojem proti spamu. Zejména pro uživatele, kteří neustále navštěvují webové formuláře, fóra a diskusní skupiny, můžete omezit spam na absolutní minimum pomocí jednorázové dočasné e-mailové adresy.
  2. Anonymní. Hackeři nemohou získat skutečné e-mailové adresy, skutečná jména ... tvůj. To je dobrý způsob, jak zlepšit zabezpečení na internetu.
  3. Zaregistrujte si jakýkoli druhý účet. Pomocí dočasného e-mailu můžete zaregistrovat jeden účet sociální sítě podporující Twitter, Facebook, Tiktok ... aniž byste museli vytvářet jednu novou adresu Gmailu, Hotmail samostatně. Nový účet potřebuje jinou zprávu než váš výchozí. Chcete-li vyloučit správu nové e-mailové schránky, získejte novou jednorázovou e-mailovou adresu na tmailor.com.

Jak si vyberu jednorázového dočasného poskytovatele e-mailové adresy?

Jak si vyberu jednorázového dočasného poskytovatele e-mailové adresy?

Dočasní poskytovatelé e-mailových adres by měli splňovat následující podmínky:

  • Umožňuje uživatelům vytvářet dočasné e-mailové adresy kliknutím na tlačítko.
  • Není třeba se registrovat ani požadovat identifikační údaje o uživatelích.
  • Dočasné e-mailové adresy musí být anonymní.
  • Zadejte více než jednu e-mailovou adresu (tolik, kolik chcete).
  • Přijaté e-maily nemusí být na serveru uloženy příliš dlouho.
  • Jednoduchý a funkční design pro okamžité získání dočasného e-mailu.
  • Byli vytvořeni náhodní a neduplicitní poskytovatelé dočasných e-mailových adres.

Uzavřít

Dočasná e-mailová adresa, jednorázový e-mail: je bezplatná e-mailová služba, která umožňuje přijímat e-maily na dočasnou e-mailovou adresu a sebezničit po uplynutí určité doby. Mnoho fór, vlastníků Wi-Fi, webů a blogů vyžaduje, aby se návštěvníci před zobrazením obsahu, zveřejněním komentářů nebo stažením něčeho zaregistrovali pomocí e-mailové adresy. tmailor.com je nejpokročilejší dočasná e-mailová služba, která vám pomůže vyhnout se spamu a zůstat v bezpečí.