Uslovi usluge

11/29/2022
Uslovi usluge

Uslovi korišćenja su ugovor između korisnika ("vi") i tmailor.com usluge ("usluga," "mi") koji opisuje odredbe i uslove Usluge. Molimo Vas da pažljivo pročitate ugovor, jer se korišćenjem Usluge slažete sa sledećim uslovima.

Quick access
├── OPĆENITO
├── OPIS USLUGE
├── PRIHVATLJIVA UPOTREBA
├── ODRICANJE ODGOVORNOSTI
├── OBEŠTEĆENJE
├── VAŠ PRISTANAK
├── PROMJENE
├── KONTAKTE

OPĆENITO

Mi ne garantujemo pogodnost ili pouzdanost za bilo koju svrhu. Vlasnici zadržavaju pravo da u bilo kom trenutku uklone njegovu dostupnost ili postojanje. Svaka e-pošta poslata putem Servisa može ili ne mora biti dostupna za pregled, može se promijeniti i može odmah biti pregledana od strane bilo kojeg korisnika sistema. Slažete se da ćete pristupiti samo podacima o usluzi putem web stranice Usluge.

OPIS USLUGE

Usluga je besplatna i omogućava vam:

  • Pristupite listi besplatnih domena.
  • Kreirajte novu email adresu odmah.
  • Uklonite i generišite jedinstvene email adrese
  • Promenite imena email adresa.
  • Automatski dobijate e-mailove i priloge.
  • Pročitajte dolazne e-mailove, kao i ekstenzije.
  • Download Sources (Originalni naziv) EML), kao i prilozi za datoteke.
  • Kopirajte u međuspremnik ili koristite QR-kod.

PRIHVATLJIVA UPOTREBA

Obavezujete se da nećete koristiti Uslugu direktno ili indirektno u bilo koje nezakonite svrhe. Slažete se da će bilo koja e-pošta poslata Usluzi ili e-mailovima koje podstaknete druge da pošalju postati javno vlasništvo čim se nađe u sistemu usluga, bez očekivanja da će sadržaj e-pošte biti pouzdan.

Ne koristite javni sistem Servisa za dobijanje, čuvanje ili pregled e-pošte koja sadrži poverljive ili privatne informacije. Prihvatate da Usluga nema kontrolu nad sadržajem koji se stavlja u poštanske sandučiće.

Obavezujete se da ćete Uslugu smatrati bezopasnim od bilo kakve štete prouzrokovane gubitkom e-pošte, sadržaja e-pošte ili oštećenja vašeg uređaja zbog pregleda e-pošte nakon direktne ili indirektne upotrebe usluge.

Razumete i slažete se da ne možete da šaljete e-mailove sa uslugom. Samo primam. Pored toga, pošto je usluga besplatna, obrađuje milione e-mailova na sat. Dakle, razumete i slažete se da maksimalni period skladištenja e-pošte može biti 1-2 sata, što može promeniti domene.

Obavezujete se da nećete koristiti privremene e-mailove za registraciju važnih računa ili za primanje osjetljivih podataka. Usluga neće moći da obnovi e-poštu ili domene kada se uklone.

ODRICANJE ODGOVORNOSTI

Usluga se pruža na osnovu "kao što je," bez garancije bilo koje vrste. Ne garantujemo da će Usluga ispuniti Vaše zahteve i očekivanja ili da će uvek biti dostupna, bez grešaka, bez prekida i bezbedna. Ne dajemo nikakvu garanciju u vezi sa prisustvom određenih imena ili adresa domena u Usluzi i skladištenjem e-pošte već primljenih e-mailova.

OBEŠTEĆENJE

Držaćete bezopasne i obeštetiti Uslugu, kao i njene direktore, službenike, zaposlene, partnere i agente, od i protiv bilo kakvih obaveza, sporova, potraživanja, štete, gubitaka, zahteva, štete, troškova i troškova, uključujući, bez ograničenja, odgovarajuće računovodstvene i pravne naknade, koje mogu nastati iz ili na bilo koji način povezane sa vašim pristupom ili upotrebom Usluge ili vašim kršenjem ovih Uslova korišćenja.

VAŠ PRISTANAK

Slažete se sa našim Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti korišćenjem naše usluge.

PROMJENE

Zadržavamo pravo da izmenimo uslove u bilo kom trenutku. Promene će stupiti na snagu čim budu objavljene na ovoj stranici. Zbog toga vas pozivamo da redovno proveravate uslove korišćenja.

KONTAKTE

Ukoliko postoje pitanja u vezi sa ovim Uslovima korišćenja, kontaktirajte nas na tmailor.com@gmail.com.