Politika privatnosti

11/29/2022
Politika privatnosti

Ova Politika privatnosti ("Politika") opisuje načine na koje tretiramo lične podatke i sve druge podatke koje možemo dobiti putem naše tmailor.com usluge ("Usluga," "mi").

Savetujemo vam da pažljivo pročitate Politiku pre nego što počnete da koristite Uslugu, jer se prilikom pristupa ili korišćenja Usluge slažete sa Politikom. Molimo vas da prestanete da koristite Uslugu ako se ne slažete sa Politikom i Uslovima korišćenja.

Quick access
├── LIČNE INFORMACIJE
├── KOLAČIĆE
├── AD SERVIRANJE
├── VANJSKI LINKOVI
├── SIGURNOST
├── PROMJENE
├── KONTAKTE

LIČNE INFORMACIJE

Mi ne prikupljamo lične podatke, kao što su vaše ime, e-pošta, broj telefona, geolokacija ili IP adresa. Usluga radi u potpunosti anonimno, tako da ne čuvamo evidencije ili ne pratimo vaše aktivnosti na mreži.

KOLAČIĆE

Koristimo kolačiće za kontinuirano poboljšanje performansi naših usluga. Kolačići nam pomažu da zapamtimo Vaše postavke kako bismo obezbedili najbolje korisničko iskustvo. Slobodni ste da onemogućite kolačiće u podešavanjima uređaja, ali to može učiniti neke funkcije usluge nedostupnim.

Pošto koristimo usluge analitike trećih strana kao što su Firebase i Google Analytics, trebalo bi da znate da oni takođe mogu da koriste kolačiće. Njihove politike mozete procitati ovde: https://policies.google.com/privacy. Pored toga, statistički podaci koje dobijamo iz analitičke usluge koriste se na način da se ne mogu povezati sa pojedinačnim korisnicima.

AD SERVIRANJE

Dok koristite Uslugu, možete biti usluženi sa generičkim oglasima od strane Google AdSense-a. Molimo vas da pročitate više o tome koje podatke Google AdSense može prikupiti ovdje https://policies.google.com/privacy.

VANJSKI LINKOVI

Ako napustite našu web stranicu nakon linka ka vanjskoj web stranici ili usluzi, trebali biste se upoznati s njihovim pravilima i uvjetima. Nažalost, nemamo kontrolu nad spoljnim sajtovima koje možete posetiti, tako da ih posećujete na sopstveni rizik.

SIGURNOST

Koristimo pouzdane administrativne i tehnološke sigurnosne metode za zaštitu informacija koje možemo prikupiti iz statistike i poboljšanja aplikacija. Naši serveri su smešteni u data centrima gde se primenjuju robusne bezbednosne prakse. Iako se trudimo da obezbedimo bezbednu i bezbednu uslugu, trebalo bi da znate da na Internetu nikakve mere bezbednosti podataka ne mogu da pruže potpunu zaštitu.

PROMJENE

Zadržavamo pravo da s vremena na vreme izmenimo i ažuriramo Politiku privatnosti ako se izvrše značajne promene u svojstvima ili funkcionalnosti Usluge. Stoga, redovno proveravajte Politiku privatnosti da biste znali koji podaci mogu biti prikupljeni tokom korišćenja usluge.

KONTAKTE

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa Politikom privatnosti, molimo Vas da nas kontaktirate u tmailor.com@gmail.com.