Jednorazový dočasný e-mail už má vyhradenú mobilnú aplikáciu pre smartfóny

11/29/2022
Jednorazový dočasný e-mail už má vyhradenú mobilnú aplikáciu pre smartfóny

Väčšina webových stránok vyžaduje registráciu pred udelením úplného prístupu používateľom a podrobnosti požadované v registračnom formulári zahŕňajú e-mailové adresy a ďalšie. Používatelia riskujú, že dostanú spam tým, že zanechajú skutočnú e-mailovú adresu na málo známej webovej stránke. Služba Temp Mail, ktorá je teraz k dispozícii pre zariadenia so systémom Android, vám môže pomôcť.

Quick access
├── Dočasná pošta v systéme Android
├── Výhody anonymných e-mailových služieb
├── Dôvody na používanie jednorazových e-mailových adries
├── VPN + dočasný e-mail = úplná anonymita

Dočasná pošta v systéme Android

Vývojári Temp Mail spustili aplikáciu kompatibilnú so systémom Android, aby bol mobilný zážitok ešte prístupnejší.

Odkaz na stránku Google Play s oficiálnou aplikáciou na stiahnutie:

Aplikácia dočasnej pošty v obchode Google Play

Používateľovi je pri registrácii priradená dočasná e-mailová adresa.

Tento e-mail môžete kedykoľvek zmeniť kliknutím na tlačidlo "Zmeniť" nad adresou.

Dočasná pošta v systéme Android

Aplikácia je k dispozícii vo viacerých jazykoch vrátane (ale nielen) angličtiny, španielčiny, ruštiny, nemčiny, francúzštiny, holandčiny, taliančiny, poľštiny, ukrajinčiny, japončiny ... Predvolený jazyk aplikácie sa vyberie podľa jazyka zariadenia používateľa.

Aplikácia je k dispozícii vo viacerých jazykoch vrátane (ale nielen) angličtiny, španielčiny, ruštiny, nemčiny, francúzštiny, holandčiny, taliančiny, poľštiny, ukrajinčiny, japončiny ... Predvolený jazyk aplikácie sa vyberie podľa jazyka zariadenia používateľa.

E-maily sa uchovávajú 24 hodín. Potom budú odstránené a nebude ich možné obnoviť. Služba sa teda hodí, keď sa používateľ zaregistruje na webovej stránke.

Aplikácia Temp Mail zachováva anonymitu používateľa pri vytváraní účtu na webovej stránke, čo mu umožňuje skryť svoju IP adresu a nikdy neposielať osobné e-maily.

Výhody anonymných e-mailových služieb

  1. Na získanie dočasnej e-mailovej adresy nie sú potrebné žiadne osobné údaje. Používatelia si musia stiahnuť a nainštalovať aplikáciu v systéme Android a to je všetko.
  2. Zmeňte adresy jediným kliknutím.
  3. Dočasné e-mailové adresy nie sú nikdy prepojené s ostatnými účtami používateľa.
  4. Existujú rôzne pravidelne aktualizované názvy domén (@tmailor.com, @coffeejadore.com atď.).
  5. Používatelia môžu svoje e-mailové adresy kedykoľvek odstrániť. Vymažú sa aj všetky údaje vrátane IP adries.
  6. Používatelia si môžu vybrať ľubovoľné používateľské meno pre e-mailovú adresu, napríklad aztomo@coffeejadore.com, io19guvy@pingddns.com atď. Bohužiaľ, táto funkcia je k dispozícii iba vo webovej verzii.

Nota: Možnosť odosielať správy prostredníctvom aplikácie alebo služieb založených na prehliadači bola zakázaná, aby sa zabránilo podvodom. Softvér môže prijímať iba upozornenia.

Dôvody na používanie jednorazových e-mailových adries

Existuje mnoho situácií, keď používatelia môžu potrebovať dočasné poštové služby:

  • Anonymný e-mail chráni používateľov pred spamom. E-mailová adresa používateľa zostáva pre spamerov a podvodníkov, ktorí sa zapájajú do phishingu, neznáma.
  • Služba je perfektná, keď sa používatelia z akéhokoľvek dôvodu zaregistrujú a navštívia pochybné webové stránky.
  • Stiahnite si elektronické knihy a softvér, ktoré sú k dispozícii na stiahnutie, ale vyžadujte, aby používatelia zanechali svoje e-mailové adresy.
  • Zakaždým, keď používateľ potrebuje od niekoho odpoveď, ale nechce odhaliť svoju skutočnú e-mailovú adresu.
  • Mnoho ďalších situácií.

Nota: Jednorazové e-maily chránia anonymitu používateľov a šetria čas. Registrácia falošných účtov na dočasné použitie na populárnych webových stránkach je čoraz ťažšia. Používatelia sú nútení vyplniť viac polí v registračnom formulári. V mnohých službách (napríklad Google) musia používatelia na potvrdenie registrácie uviesť číslo svojho mobilného telefónu. Dočasná pošta nevyžaduje nič z vyššie uvedeného. Registrácia sa vykonáva automaticky alebo jediným kliknutím.

VPN + dočasný e-mail = úplná anonymita

Zaručená online anonymita nie je problémom, ak je dočasná poštová služba kombinovaná s VPN, čo umožňuje používateľom skryť svoju IP adresu. Táto služba je prístupná na cloudflare WARP. Vývojári sa snažili, aby bola služba jednoduchá a užívateľsky prívetivá, bez nepríjemných reklám a vysokých rýchlostí pripojenia. Okrem toho VPN od cloudflare WARP odblokuje všetky blokované webové stránky, šifruje prevádzku a chráni váš počítač alebo vreckový počítač pred prienikmi a škodlivým softvérom.