Na registráciu do sociálnych sietí použite jednorazovú dočasnú e-mailovú adresu (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram ...)

11/29/2022
Na registráciu do sociálnych sietí použite jednorazovú dočasnú e-mailovú adresu (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram ...)

Zakaždým, keď si chcete vytvoriť účet na nejakom fóre alebo sociálnych médiách, ako je Facebook, musíte zadať informácie o svojej e-mailovej schránke, aby ste získali aktivačný odkaz. Bohužiaľ, po registrácii vám tieto sociálne médiá pošlú desiatky správ s zbytočnými informáciami, ktoré vás nezaujímajú. Zvyčajne môžete zaregistrovať účty na viac ako jednom sociálnom médiu, z ktorých každé má svoje výhody. Napríklad Facebook je vhodnejší pre neformálnu komunikáciu, LinkedIn - je pre profesionálnu komunikáciu a Instagram je pre zdieľanie médií.

Aj keď tieto sociálne médiá posielajú iba 2-3 správy denne, do konca týždňa bude vaša doručená pošta posiata stovkami zbytočných správ. Ak teda chcete odstrániť všetok tento spam, môžete pri vytváraní účtov sociálnych médií použiť dočasnú poštu.

Mnoho ľudí verí, že votrelci používajú iba krátke správy na kriminálne účely alebo spameri na odosielanie reklám a vírusov. Nie je to však tak. Dočasná pošta je vynikajúcim nástrojom v boji proti spamu. Napríklad môžete použiť skutočnú poštovú schránku výlučne na osobnú alebo obchodnú korešpondenciu a dočasnú poštovú schránku - na zvyšok príspevku a registráciu v sociálnych sieťach alebo rôznych fórach. Takže neodhaľujete svoju skutočnú poštu a neodhadzujete sa, takže nemusíte tráviť veľa času triedením pošty a hľadaním základných e-mailov v nevyžiadanej pošte.

Jednorazová poštová služba sa ľahko používa a nevyžaduje registráciu. Stačí otvoriť webovú stránku https://tmailor.com v prehliadači v počítači alebo mobilnom zariadení a máte prístup k dočasnej poštovej schránke, ktorú ste práve vygenerovali.

Keďže užívateľ má prístup do dočasnej poštovej schránky bez zadania akýchkoľvek registračných údajov, môže sa chrániť pred zverejnením osobných údajov. Používatelia sa tak chránia pred nežiaducimi informačnými správami zo sociálnych sietí a možnými útokmi votrelcov. Krádež identity je v dnešnej dobe taká bežná, že je potrebné snažiť sa o maximálnu anonymitu na internete. V opačnom prípade riskujete stratu osobných údajov a peňazí vášho zariadenia z elektronických peňaženiek alebo kreditných kariet.

Použite dočasnú poštu od https://tmailor.com a budete čo najviac chránení!