Čo je dočasná e-mailová služba? Čo je to jednorazový e-mail?

11/26/2022
Čo je dočasná e-mailová služba? Čo je to jednorazový e-mail?

Ahojte všetci! Sme tvorcami webovej stránky tmailor.com. Toto je náš prvý článok v tomto blogu. Sme jednorazová dočasná e-mailová služba. Najprv vám chceme povedať, ako funguje dočasný e-mail. Začnime.

Quick access
├── Čo je dočasný e-mail?
├── Prečo potrebujem dočasný e-mail namiesto svojej e-mailovej adresy?
├── Ako si vyberiem jednorazového dočasného poskytovateľa e-mailových adries?
├── Uzatvoriť

Čo je dočasný e-mail?

Toto je napríklad váš dočasný e-mail, ktorý poskytujeme, napríklad mrx2022@tmailor.com, a môžete ho použiť všade: zaregistrujte sa na webových stránkach a sociálnych sieťach, dostávajte odkazy na rôzne archívy, dostávajte vtipné mémy, dostávajte e-mailový obsah, ktorý vám ostatní posielajú ...

Po určitom čase (zvyčajne viac ako 24 hodín) budú e-maily prijaté na mrx2022@tmailor.com adresu automaticky odstránené z našej webovej stránky.

Čo je dočasný e-mail?

Na rozdiel od iných dočasných e-mailových služieb, ako je dočasná pošta, 10-minútová pošta ... Namiesto použitia samostatného e-mailového servera (Ľahko skontrolujte a zistite dočasné adresy e-mailového servera). Naša technológia využíva MX záznamy prostredníctvom spoločností Microsoft, Google... Naša dočasná e-mailová adresa je teda anonymná a môže sa vyhnúť odhaleniu ako dočasná. Zobraziť ukážku

Prečo potrebujem dočasný e-mail namiesto svojej e-mailovej adresy?

Prečo potrebujem dočasný e-mail namiesto svojej e-mailovej adresy?

Tu je niekoľko dobrých dôvodov, prečo používať jednorazové dočasné e-mailové adresy:

  1. Zbavte sa spamu. Jednorazové e-mailové adresy sú užitočným nástrojom proti spamu. Najmä pre používateľov, ktorí neustále navštevujú webové formuláre, fóra a diskusné skupiny, môžete obmedziť spam na absolútne minimum pomocou jednorazovej dočasnej e-mailovej adresy.
  2. Anonymný. Hackeri nemôžu získať skutočné e-mailové adresy, skutočné mená ... tvoj. Je to dobrý spôsob, ako zlepšiť svoju bezpečnosť na internete.
  3. Zaregistrujte si ľubovoľný druhý účet. Môžete použiť dočasný e-mail na registráciu jedného účtu sociálnej siete podporujúceho Twitter, Facebook, Tiktok ... bez toho, aby ste museli vytvárať jednu novú adresu Gmail, Hotmail samostatne. Nový účet potrebuje inú správu, ako je predvolená správa. Ak chcete vylúčiť správu novej e-mailovej schránky, získajte novú jednorazovú e-mailovú adresu na tmailor.com.

Ako si vyberiem jednorazového dočasného poskytovateľa e-mailových adries?

Ako si vyberiem jednorazového dočasného poskytovateľa e-mailových adries?

Dočasní poskytovatelia e-mailových adries by mali mať tieto podmienky:

  • Umožňuje používateľom vytvárať dočasné e-mailové adresy kliknutím na tlačidlo..
  • Nie je potrebné registrovať sa ani požadovať identifikačné informácie o používateľoch.
  • Dočasné e-mailové adresy musia byť anonymné.
  • Zadajte viac ako jednu e-mailovú adresu (toľko, koľko chcete).
  • Prijaté e-maily nemusia byť uložené príliš dlho na serveri.
  • Jednoduchý a funkčný dizajn na okamžité získanie dočasného e-mailu.
  • Boli vytvorení náhodní a neduplikátni dočasní poskytovatelia e-mailových adries.

Uzatvoriť

Dočasná e-mailová adresa, jednorazový e-mail: je bezplatná e-mailová služba, ktorá umožňuje prijímanie e-mailov na dočasnú e-mailovú adresu a samozničenie po uplynutí určitého času. Mnohé fóra, vlastníci Wi-Fi, webové lokality a blogy vyžadujú, aby sa návštevníci pred prezeraním obsahu, uverejňovaním komentárov alebo sťahovaním niečoho zaregistrovali pomocou e-mailovej adresy. tmailor.com je najpokročilejšia dočasná e-mailová služba, ktorá vám pomôže vyhnúť sa spamu a zostať v bezpečí.