Utilizați o adresă de e-mail temporară de unică folosință pentru a vă înscrie la rețelele sociale (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram ...)

11/29/2022
Utilizați o adresă de e-mail temporară de unică folosință pentru a vă înscrie la rețelele sociale (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram ...)

De fiecare dată când doriți să creați un cont pe un forum sau pe rețelele sociale, cum ar fi Facebook, trebuie să introduceți informații despre căsuța dvs. de e-mail pentru a obține un link de activare. Din păcate, după înscriere, această rețea socială vă va trimite zeci de mesaje cu informații inutile care nu vă interesează. De obicei, puteți înregistra conturi pe mai multe rețele sociale, fiecare cu avantajele sale. De exemplu, Facebook este mai convenabil pentru comunicarea informală, LinkedIn - este pentru comunicarea profesională, iar Instagram este pentru partajarea mass-media.

Chiar dacă această rețea socială trimite doar 2-3 mesaje zilnic, până la sfârșitul săptămânii, căsuța ta de e-mail va fi plină de o sută de mesaje inutile. Deci, dacă doriți să eliminați tot acest spam, puteți utiliza e-mail temporar atunci când vă creați conturile de socializare.

Mulți oameni cred că intrușii folosesc doar mesaje scurte în scopuri criminale sau de către spammeri pentru a trimite reclame și viruși. Cu toate acestea, nu este. Poșta temporară este un instrument excelent în lupta împotriva spamului. De exemplu, puteți utiliza o cutie poștală reală exclusiv pentru corespondența personală sau de afaceri și o cutie poștală temporară - pentru restul postării și înregistrarea în rețelele sociale sau diverse forumuri. Deci, nu vă dezvăluiți e-mailurile reale și nu aruncați, deci nu trebuie să petreceți mult timp sortând e-mailurile și căutând e-mailuri esențiale în e-mailurile nedorite.

Serviciul de poștă de unică folosință este ușor de utilizat și nu necesită înregistrare. Trebuie doar să deschideți pagina web https://tmailor.com într-un browser de pe computer sau de pe dispozitivul mobil și puteți accesa cutia poștală temporară pe care tocmai ați generat-o.

Deoarece utilizatorul poate accesa căsuța poștală temporară fără a introduce informații de înregistrare, el se poate proteja de divulgarea datelor cu caracter personal. Astfel, utilizatorii se protejează de mesajele de informare nedorite din rețelele sociale și de posibilele atacuri ale intrușilor. Furtul de identitate este atât de comun în aceste zile, încât este necesar să se depună eforturi pentru un anonimat maxim pe internet. În caz contrar, riscați să pierdeți datele personale ale dispozitivului și banii din portofelele electronice sau cardurile de credit.

Utilizați corespondența temporară de la https://tmailor.com și veți fi cât mai protejat posibil!