Hogyan hozzunk létre ideiglenes e-mail címet mobiltelefonon?

01/09/2023
Hogyan hozzunk létre ideiglenes e-mail címet mobiltelefonon?

Az ideiglenes e-mail címgeneráló szolgáltatások ma már sok felhasználó számára érdekesek, hogy korlátozzák az elsődleges e-mail feltörésének lehetőségét. Az online webhelyek ingyenes virtuális e-mail támogatást hoznak létre, és egyszerre több ideiglenes e-mailt hoznak létre.

Tmailor.com egy olyan alkalmazás, amely véletlenszerű virtuális e-maileket generál Androidon és iOS-en. Az e-mail címek eltérőek, és nem fedik egymást, függetlenül attól, hogy hányszor hozzák létre őket. A felhasználóknak ki kell választaniuk a használni kívánt e-maileket. A Temp Mail azonnal biztosítja számunkra, hogy a vágólapra másolhassuk. A következő cikk bemutatja, hogyan kell használni a Temp Mail alkalmazást Android és iOS rendszeren.

Quick access
├── Hogyan készítsünk virtuális e-mailt a Temp Mail by tmailor.com
├── Ezenkívül a TEMP MAIL by Tmailor.com alkalmazásnak más funkciói is vannak, például:

Hogyan készítsünk virtuális e-mailt a Temp Mail by tmailor.com

1. lépés: A felhasználók az alábbi linkre kattintva telepíthetik a Temp Mail alkalmazást Androidra és iOS-re (Iphone - Ipad).

  1. Szerezze be az Android Temp Mail alkalmazást tmailor.com alkalmazással..
  2. Töltse le a Temp Mail alkalmazást tmailor.com iOS alkalmazással (iPhone - Ipad)..

2. lépés:

  • Nyissa meg az alkalmazást, és a felhasználó megkérdezi, hogy szeretne-e értesítéseket kapni a Temp Mail szolgáltatásban. Kattintson az Engedélyezés gombra, ha híreket szeretne kapni, amikor azonnal új e-mail érkezik. .
  • Allow notifications
  • Ezután látni fogjuk az e-mail címet véletlenszerűen, folyamatosan változó karakterekkel. Ha másik e-mail-címre szeretne váltani, kattintson a Módosítás gombra. Azonnal kap egy új e-mail címet.

3. lépés:

Az e-mail cím vágólapra másolásához kattintson az ideiglenes e-mail címre. Látni fogunk egy üzenetet, hogy a címet másolták. Mostantól ezzel az e-mail-címmel iratkozhat fel az e-mailekre az eredeti e-mail-cím használata nélkül.

Get temp mail address

4. lépés:

Amikor a virtuális e-mail cím bejövő e-maileket fogad, megjeleníti az új bejövő e-mail üzenetek számát. Amikor a beérkezett üzenetek menüre koppint, megjelenik a beérkezett e-mailek listája. A tartalom elolvasásához kattintson a fogadott e-mailek fejlécére az e-mail tartalmának megtekintéséhez.

Inbox temp email

Ezenkívül a TEMP MAIL by Tmailor.com alkalmazásnak más funkciói is vannak, például:

  1. Kezelje a létrehozott ideiglenes e-mail-címeket.
  2. Használjon létrehozott ideiglenes e-mail címeket.
  3. Olvassa be a megosztott QR-kódot, vagy írja be a tokent egy másik eszközről vagy webböngészőből létrehozott e-mail-cím eléréséhez.
  4. Készítsen biztonsági másolatot az e-mail címek listájáról, és állítsa vissza az eszközre, hogy az használható legyen új alkalmazások törlésekor vagy telepítésekor egy másik eszközön.

A Temp levelezőalkalmazás világszerte több mint 100+ nyelvet támogat. Ezzel az alkalmazással a felhasználók azonnal véletlenszerű virtuális e-maileket kapnak, hogy feliratkozzanak a telefonon szokásos módon a szolgáltatásokra. Sőt, az új e-mailek számát közvetlenül az alkalmazás felületén kapjuk meg.