Az eldobható ideiglenes e-mail már rendelkezik dedikált mobilalkalmazással okostelefonokhoz

11/29/2022
Az eldobható ideiglenes e-mail már rendelkezik dedikált mobilalkalmazással okostelefonokhoz

A legtöbb webhely regisztrációt igényel, mielőtt teljes hozzáférést biztosítana a felhasználóknak, és a regisztrációs űrlapon kért adatok közé tartoznak az e-mail címek és egyebek. A felhasználók spamet kaphatnak, ha tényleges e-mail címet hagynak egy kevéssé ismert webhelyen. Az Android-eszközökhöz már elérhető Temp Mail szolgáltatás segíthet.

Quick access
├── Ideiglenes levelezés Androidon
├── A névtelen e-mail szolgáltatások előnyei
├── Az eldobható e-mail címek használatának okai
├── VPN + ideiglenes e-mail = teljes anonimitás

Ideiglenes levelezés Androidon

A Temp Mail fejlesztői elindítottak egy Android-kompatibilis alkalmazást, hogy még hozzáférhetőbbé tegyék a mobil élményt.

Link a Google Play oldalára a letölthető hivatalos alkalmazással:

Ideiglenes levelezőalkalmazás a Google Play Áruházban

A felhasználó ideiglenes e-mail címet kap a regisztráció során.

Ezt az e-mail címet bármikor megváltoztathatja a cím feletti "Módosítás" gombra kattintva.

Ideiglenes levelezés Androidon

Az alkalmazás több nyelven is elérhető, többek között (de nem kizárólagosan) angol, spanyol, orosz, német, francia, holland, olasz, lengyel, ukrán, japán... Az alkalmazás alapértelmezett nyelve a felhasználó eszközének nyelve alapján kerül kiválasztásra.

Az alkalmazás több nyelven is elérhető, többek között (de nem kizárólagosan) angol, spanyol, orosz, német, francia, holland, olasz, lengyel, ukrán, japán... Az alkalmazás alapértelmezett nyelve a felhasználó eszközének nyelve alapján kerül kiválasztásra.

Az e-maileket 24 órán keresztül tároljuk. Ezt követően törlődnek, és nem állíthatók vissza. Tehát a szolgáltatás jól jön, amikor a felhasználó regisztrál a weboldalon.

A Temp Mail alkalmazás fenntartja a felhasználó névtelenségét, amikor fiókot hoz létre a webhelyen, lehetővé téve számukra, hogy elrejtsék IP-címüket, és soha ne küldjenek személyes e-maileket.

A névtelen e-mail szolgáltatások előnyei

  1. Az ideiglenes e-mail cím fogadásához nincs szükség személyes adatokra. A felhasználóknak le kell tölteniük és telepíteniük kell az alkalmazást Androidra, és ennyi.
  2. Változtassa meg a címeket egyetlen kattintással.
  3. Az ideiglenes e-mail-címek soha nem kapcsolódnak a felhasználó más fiókjaihoz.
  4. Különböző rendszeresen frissített domain nevek (@tmailor.com, @coffeejadore.com stb.) léteznek.
  5. A felhasználók bármikor törölhetik e-mail címüket. Minden adat, beleértve az IP-címeket is, szintén törlődik.
  6. A felhasználók bármilyen felhasználónevet választhatnak az e-mail címhez, például aztomo@coffeejadore.com, io19guvy@pingddns.com stb. Sajnos ez a funkció csak a webes verzióban érhető el.

Jegyzet: A csalások megelőzése érdekében letiltották az alkalmazáson vagy böngészőalapú szolgáltatásokon keresztüli üzenetküldés lehetőségét. A szoftver csak értesítéseket tud fogadni.

Az eldobható e-mail címek használatának okai

Számos olyan helyzet áll fenn, amikor a felhasználóknak ideiglenes e-mail szolgáltatásokra lehet szükségük:

  • A névtelen e-mailek megvédik a felhasználókat a spamektől. A felhasználó e-mail címe ismeretlen marad az adathalászatot folytató spamküldők és csalók számára.
  • A szolgáltatás tökéletes, ha a felhasználók bármilyen okból regisztrálnak és megkérdőjelezhető webhelyeket látogatnak meg.
  • Töltse le az e-könyveket és a letölthető szoftvereket, de a felhasználóknak el kell hagyniuk e-mail címüket.
  • Minden alkalommal, amikor egy felhasználónak választ kell kapnia valakitől, de nem akarja felfedni a tényleges e-mail címét.
  • Sok más helyzet.

Jegyzet: Az eldobható e-mailek védik a felhasználó névtelenségét és időt takarítanak meg. A hamis fiókok regisztrálása ideiglenes használatra a népszerű webhelyeken egyre nehezebbé válik. A felhasználóknak több mezőt kell kitölteniük a regisztrációs űrlapon. Számos szolgáltatásban (például a Google-ban) a felhasználóknak meg kell adniuk mobiltelefonszámukat a regisztráció megerősítéséhez. Az ideiglenes levelek nem igénylik a fentiek egyikét sem. A regisztráció automatikusan vagy egyetlen kattintással történik.

VPN + ideiglenes e-mail = teljes anonimitás

A garantált online anonimitás nem jelent problémát, ha egy ideiglenes e-mail szolgáltatást VPN-nel kombinálnak, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy elrejtsék IP-címüket. Ez a szolgáltatás a cloudflare WARP címen érhető el. A fejlesztők mindent megtettek annak érdekében, hogy a szolgáltatás egyszerű és felhasználóbarát legyen, bosszantó hirdetések nélkül és nagy csatlakozási sebességgel. Ezenkívül a cloudflare WARP VPN-je feloldja a blokkolt webhelyek blokkolását, titkosítja a forgalmat, és megvédi számítógépét vagy kézi számítógépét a behatolásoktól és a rosszindulatú programoktól.