Mi az ideiglenes e-mail szolgáltatás? Mi az eldobható e-mail?

11/26/2022
Mi az ideiglenes e-mail szolgáltatás? Mi az eldobható e-mail?

Sziasztok! Mi vagyunk a tmailor.com weboldal készítői. Ez az első cikkünk ebben a blogban. Eldobható ideiglenes e-mail szolgáltatás vagyunk. Először is szeretnénk elmondani, hogyan működik az ideiglenes e-mail. Kezdjük el.

Quick access
├── Mi az az ideiglenes e-mail?
├── Miért van szükségem ideiglenes e-mail-címre az e-mail-címem helyett?
├── Hogyan választhatok eldobható ideiglenes e-mail címszolgáltatót?
├── Befejez

Mi az az ideiglenes e-mail?

Például ez az Ön ideiglenes e-mailje, amelyet biztosítunk, például mrx2022@tmailor.com, és mindenhol használhatja: regisztráljon weboldalakon és közösségi hálózatokon, linkeket kapjon különböző archívumokhoz, vicces mémeket kapjon, e-mail tartalmat kapjon, amelyet mások küldenek Önnek ...

Egy idő után (általában több mint 24 óra) az mrx2022@tmailor.com címre kapott e-mailek automatikusan törlődnek weboldalunkról.

Mi az az ideiglenes e-mail?

Ellentétben más ideiglenes e-mail szolgáltatásokkal, mint például a temp-mail, a 10minutemail ... Külön e-mail szerver használata helyett (Könnyen ellenőrizheti és észlelheti az ideiglenes e-mail szerver címeket). Technológiánk MX rekordokat használ a Microsofton, a Google-on keresztül... Tehát ideiglenes e-mail címünk névtelen, és elkerülheti az ideiglenes észlelést. Minta megtekintése

Miért van szükségem ideiglenes e-mail-címre az e-mail-címem helyett?

Miért van szükségem ideiglenes e-mail-címre az e-mail-címem helyett?

Íme néhány jó ok az eldobható ideiglenes e-mail címek használatára:

  1. Szabaduljon meg a spamtől. Az eldobható e-mail címek praktikus eszközök a spam ellen. Különösen azoknak a felhasználóknak, akik folyamatosan látogatják a webes űrlapokat, fórumokat és vitacsoportokat, eldobható ideiglenes e-mail címmel abszolút minimálisra korlátozhatja a spamet.
  2. Névtelen. A hackerek nem kaphatnak valódi e-mail címeket, valódi neveket ... Tiéd. Ez egy jó módja annak, hogy javítsa biztonságát az interneten.
  3. Regisztráljon bármely második fiókot. Ideiglenes e-mail segítségével regisztrálhat egy közösségi hálózati fiókot, amely támogatja a Twitter, a Facebook, a Tiktok ... anélkül, hogy egy új Gmail-címet kellene létrehoznia, a Hotmailt külön. Az új fióknak az alapértelmezettől eltérő üzenetre van szüksége. Az új e-mail-postafiókok kezelésének kizárásához szerezzen be egy új eldobható e-mail-címet a tmailor.com.

Hogyan választhatok eldobható ideiglenes e-mail címszolgáltatót?

Hogyan választhatok eldobható ideiglenes e-mail címszolgáltatót?

Az ideiglenes e-mail-címszolgáltatóknak a következő feltételekkel kell rendelkezniük:

  • Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy gombnyomással ideiglenes e-mail címeket hozzanak létre..
  • Nincs szükség a felhasználók azonosítására szolgáló adatok regisztrálására vagy kérésére.
  • Az ideiglenes e-mail-címeknek névtelennek kell lenniük.
  • Adjon meg egynél több e-mail-címet (annyit, amennyit csak akar).
  • A kapott e-maileket nem kell túl sokáig tárolni a szerveren.
  • Egyszerű és funkcionális kialakítás, hogy azonnal ideiglenes e-mailt kapjon.
  • Véletlenszerű és nem duplikált ideiglenes e-mail címszolgáltatókat hoztak létre.

Befejez

Ideiglenes e-mail cím, eldobható e-mail: egy ingyenes e-mail szolgáltatás, amely lehetővé teszi az e-mailek fogadását egy ideiglenes e-mail címre, és önmegsemmisítő egy adott idő letelte után. Számos fórum, Wi-Fi-tulajdonos, webhely és blog megköveteli a látogatóktól, hogy regisztráljanak egy e-mail címmel, mielőtt tartalmat tekintenének meg, megjegyzéseket tennének közzé vagy letöltenének valamit. A tmailor.com a legfejlettebb ideiglenes e-mail szolgáltatás, amely segít elkerülni a spamet és biztonságban maradni.