Upotrijebite jednokratnu privremenu adresu e-pošte za prijavu na društvene mreže (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram ...)

11/29/2022
Upotrijebite jednokratnu privremenu adresu e-pošte za prijavu na društvene mreže (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram ...)

Svaki put kada želite stvoriti račun na nekom forumu ili društvenim mrežama poput Facebooka, morate unijeti podatke o svom okviru e-pošte da biste dobili vezu za aktivaciju. Nažalost, nakon prijave, ovi društveni mediji poslat će vam desetke poruka s beskorisnim informacijama koje vas ne zanimaju. Obično možete registrirati račune na više društvenih medija, svaki sa svojim prednostima. Na primjer, Facebook je prikladniji za neformalnu komunikaciju, LinkedIn - je za profesionalnu komunikaciju, a Instagram je za dijeljenje medija.

Čak i ako ovaj društveni medij šalje samo 2-3 poruke dnevno, do kraja tjedna vaš će inbox biti prepun stotinu beskorisnih poruka. Dakle, ako želite eliminirati svu ovu neželjenu poštu, možete koristiti privremenu poštu prilikom izrade računa na društvenim mrežama.

Mnogi ljudi vjeruju da uljezi koriste samo kratke poruke u kriminalne svrhe ili od strane pošiljatelja neželjene pošte za slanje oglasa i virusa. Međutim, nije. Privremena pošta izvrstan je alat u borbi protiv neželjene pošte. Na primjer, pravi poštanski sandučić možete koristiti isključivo za osobnu ili poslovnu korespondenciju i privremeni poštanski sandučić - za ostatak posta i registraciju na društvenim mrežama ili raznim forumima. Dakle, ne otkrivate svoju pravu poštu i ne bacate smeće, tako da ne morate trošiti puno vremena na sortiranje pošte i traženje bitnih e-poruka u bezvrijednoj pošti.

Usluga jednokratne pošte jednostavna je za upotrebu i ne zahtijeva registraciju. Samo otvorite https://tmailor.com web stranicu u pregledniku na računalu ili mobilnom uređaju i možete pristupiti privremenom poštanskom sandučiću koji ste upravo generirali.

Budući da korisnik može pristupiti privremenom poštanskom sandučiću bez unošenja bilo kakvih podataka o registraciji, može se zaštititi od otkrivanja osobnih podataka. Tako se korisnici štite od neželjenih informativnih poruka s društvenih mreža i mogućih napada uljeza. Krađa identiteta ovih je dana toliko česta da je potrebna težnja za maksimalnom anonimnošću na internetu. U suprotnom riskirate gubitak osobnih podataka i novca uređaja iz e-novčanika ili kreditnih kartica.

Koristite privremenu poštu od https://tmailor.com i bit ćete što zaštićeniji!