Käytä kertakäyttöistä väliaikaista sähköpostiosoitetta rekisteröityäksesi sosiaalisiin verkostoihin (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram...)

11/29/2022
Käytä kertakäyttöistä väliaikaista sähköpostiosoitetta rekisteröityäksesi sosiaalisiin verkostoihin (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram...)

Joka kerta, kun haluat luoda tilin jollekin foorumille tai sosiaaliseen mediaan, kuten Facebookiin, sinun on annettava sähköpostilaatikkosi tiedot saadaksesi aktivointilinkin. Valitettavasti rekisteröitymisen jälkeen tämä sosiaalinen media lähettää sinulle kymmeniä viestejä, joissa on hyödytöntä tietoa, josta et ole kiinnostunut. Yleensä voit rekisteröidä tilejä useammassa kuin yhdessä sosiaalisessa mediassa, joista jokaisella on etunsa. Esimerkiksi Facebook on helpompaa epäviralliseen viestintään, LinkedIn - ammattimaiseen viestintään ja Instagram median jakamiseen.

Vaikka tämä sosiaalinen media lähettäisi vain 2-3 viestiä päivittäin, viikon loppuun mennessä postilaatikkosi on täynnä sataa turhaa viestiä. Joten jos haluat poistaa kaiken tämän roskapostin, voit käyttää väliaikaista postia luodessasi sosiaalisen median tilejäsi.

Monet ihmiset uskovat, että tunkeilijat käyttävät vain lyhyitä viestejä rikollisiin tarkoituksiin tai roskapostittajien lähettämiin mainoksiin ja viruksiin. Näin ei kuitenkaan ole. Väliaikainen posti on erinomainen työkalu roskapostin torjunnassa. Voit esimerkiksi käyttää todellista postilaatikkoa yksinomaan henkilökohtaiseen tai liikekirjeenvaihtoon ja väliaikaiseen postilaatikkoon - muuhun postiin ja rekisteröintiin sosiaalisissa verkostoissa tai eri foorumeilla. Joten et paljasta oikeaa postiasi etkä roskaa, joten sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa postin lajitteluun ja tärkeiden sähköpostien etsimiseen roskapostista.

Kertakäyttöpostipalvelu on helppokäyttöinen eikä vaadi rekisteröitymistä. Avaa https://tmailor.com verkkosivu tietokoneen tai mobiililaitteen selaimessa ja pääset juuri luomaasi väliaikaiseen postilaatikkoon.

Koska käyttäjä voi käyttää väliaikaista postilaatikkoa syöttämättä rekisteröintitietoja, hän voi suojautua henkilötietojen paljastamiselta. Siten käyttäjät suojautuvat sosiaalisten verkostojen ei-toivotuilta tietoviesteiltä ja tunkeilijoiden mahdollisilta hyökkäyksiltä. Identiteettivarkaudet ovat nykyään niin yleisiä, että maksimaalisen nimettömyyden tavoittelu Internetissä on välttämätöntä. Muuten saatat menettää laitteesi henkilökohtaiset tiedot ja rahat e-lompakoistasi tai luottokorteistasi.

Käytä https://tmailor.com: n tilapäistä postia, ja olet mahdollisimman suojattu!