Kasutage sotsiaalvõrgustikesse (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram...) registreerumiseks ühekordselt kasutatavat ajutist e-posti aadressi

11/29/2022
Kasutage sotsiaalvõrgustikesse (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram...) registreerumiseks ühekordselt kasutatavat ajutist e-posti aadressi

Iga kord, kui soovite mõnes foorumis või sotsiaalmeedias (nt Facebookis) konto luua, peate aktiveerimislingi saamiseks sisestama teabe oma meilikasti kohta. Kahjuks saadab see sotsiaalmeedia pärast registreerumist teile kümneid sõnumeid kasutu teabega, mis teid ei huvita. Tavaliselt saate kontosid registreerida rohkem kui ühes sotsiaalmeedias, millest igaühel on oma eelised. Näiteks Facebook on mugavam mitteametlikuks suhtlemiseks, LinkedIn - on professionaalseks suhtlemiseks ja Instagram on meedia jagamiseks.

Isegi kui see sotsiaalmeedia saadab päevas ainult 2-3 sõnumit, on nädala lõpuks teie postkast täis sada kasutut sõnumit. Seega, kui soovite kogu selle rämpsposti kõrvaldada, võite oma sotsiaalmeedia kontode loomisel kasutada ajutist e-posti.

Paljud inimesed usuvad, et sissetungijad kasutavad lühikesi sõnumeid ainult kuritegelikel eesmärkidel või rämpspostitajate poolt reklaamide ja viiruste saatmiseks. Kuid see ei ole nii. Ajutine post on suurepärane vahend rämpsposti vastu võitlemisel. Näiteks võite kasutada tõelist postkasti ainult isiklikuks või ärikirjavahetuseks ja ajutiseks postkastiks - ülejäänud postituse ja registreerimise jaoks sotsiaalsetes võrgustikes või erinevatel foorumitel. Nii et te ei avalda oma tegelikku posti ja te ei prügista, nii et te ei pea kulutama palju aega kirjade sortimisele ja rämpspostist oluliste e-kirjade otsimisele.

Ühekordselt kasutatavat postiteenust on lihtne kasutada ja see ei vaja registreerimist. Avage lihtsalt https://tmailor.com veebileht oma arvuti või mobiilseadme brauseris ja pääsete juurde äsja loodud ajutisele postkastile.

Kuna kasutaja pääseb ajutisele postkastile juurde ilma registreerimisteavet sisestamata, saab ta end kaitsta isikuandmete avalikustamise eest. Seega kaitsevad kasutajad end sotsiaalsete võrgustike soovimatute infosõnumite ja sissetungijate võimalike rünnakute eest. Identiteedivargus on tänapäeval nii levinud, et internetis maksimaalse anonüümsuse poole püüdlemine on vajalik. Vastasel juhul võite kaotada oma seadme isikuandmed ja raha oma e-rahakottidest või krediitkaartidelt.

Kasutage https://tmailor.com temp-posti ja olete võimalikult kaitstud!