Hvordan oprettes midlertidig e-mail-adresse på mobiltelefonen?

01/09/2023
Hvordan oprettes midlertidig e-mail-adresse på mobiltelefonen?

Midlertidige e-mail-adressegenereringstjenester er nu af interesse for mange brugere for at begrænse muligheden for at hacke den primære e-mail. Online-websteder opretter virtuel e-mail-support gratis og opretter flere midlertidige e-mails samtidigt.

Tmailor.com er et program, der genererer tilfældige virtuelle e-mails på Android og iOS. E-mail-adresser er forskellige og overlapper ikke, uanset hvor mange gange de oprettes. Brugere skal vælge en e-mail, der skal bruges. Temp Mail leverer det straks for os at kopiere til udklipsholderen. Følgende artikel vil guide, hvordan du bruger Temp Mail på Android og iOS.

Quick access
├── Sådan opretter du en virtuel e-mail på Temp Mail ved tmailor.com
├── Derudover har TEMP MAIL by Tmailor.com applikationen også andre funktioner, såsom:

Sådan opretter du en virtuel e-mail på Temp Mail ved tmailor.com

Trin 1: Brugere klikker på nedenstående link for at installere Temp Mail-applikationen på Android og iOS (Iphone - Ipad).

  1. Hent Android Temp Mail via tmailor.com app..
  2. Download Temp Mail af tmailor.com iOS-app (iPhone - Ipad)..

Trin 2:

  • Åbn appen, og brugeren bliver spurgt, om de vil modtage meddelelser på Temp Mail. Klik på Tillad for at modtage nyheder, når der straks ankommer en ny e-mail. .
  • Allow notifications
  • Derefter vil vi se e-mail-adressen tilfældigt forsynet med konstant skiftende tegn. Hvis du vil skifte til en anden e-mailadresse, skal du klikke på knappen Skift. Du vil straks få en ny e-mail-adresse.

Trin 3:

For at kopiere e-mail-adressen til udklipsholderen skal du klikke på den midlertidige e-mail-adresse, der vises. Vi vil se en besked om, at adressen er blevet kopieret. Du kan nu bruge denne e-mailadresse til at tilmelde dig e-mails uden at bruge din oprindelige e-mail.

Get temp mail address

Trin 4:

Når den virtuelle e-mail-adresse modtager indgående e-mail, viser den antallet af nye indgående e-mail-meddelelser. Når du trykker på indbakkemenuen, får du vist en liste over e-mails, der er modtaget. For at læse indholdet skal du klikke på overskriften på de modtagne e-mails for at se e-mailens indhold.

Inbox temp email

Derudover har TEMP MAIL by Tmailor.com applikationen også andre funktioner, såsom:

  1. Administrer de midlertidige mailadresser, der er oprettet.
  2. Brug oprettede midlertidige e-mailadresser.
  3. Scan den delte QR-kode, eller indtast tokenet for at få adgang til en e-mail-adresse, der er oprettet fra en anden enhed eller i en webbrowser.
  4. Sikkerhedskopier og gendan listen over e-mail-adresser til enheden, så den kan bruges, når du sletter eller installerer nye applikationer på en anden enhed.

Temp mail-applikation understøtter mere end 100+ sprog over hele verden. Med denne applikation vil brugerne straks have tilfældige virtuelle e-mails til at abonnere på tjenester som normalt på telefonen. Desuden modtager vi antallet af nye e-mails lige ved applikationens grænseflade.