Brug en midlertidig engangs-e-mail-adresse til at tilmelde dig sociale netværk (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram ...)

11/29/2022
Brug en midlertidig engangs-e-mail-adresse til at tilmelde dig sociale netværk (Facebook, Twitter, Tiktok, Instagram ...)

Hver gang du vil oprette en konto på et forum eller sociale medier som Facebook, skal du indtaste oplysninger om din e-mail-boks for at få et aktiveringslink. Desværre, efter tilmelding, vil disse sociale medier sende dig snesevis af beskeder med ubrugelige oplysninger, som du ikke er interesseret i. Typisk kan du registrere konti på mere end et socialt medie, hver med sine fordele. For eksempel er Facebook mere praktisk til uformel kommunikation, LinkedIn - er til professionel kommunikation, og Instagram er til mediedeling.

Selvom disse sociale medier kun sender 2-3 beskeder dagligt, vil din indbakke i slutningen af ugen være fyldt med hundrede ubrugelige beskeder. Så hvis du vil fjerne al denne spam, kan du bruge midlertidig mail, når du opretter dine sociale mediekonti.

Mange mennesker tror, at ubudne gæster kun bruger korte beskeder til kriminelle formål eller af spammere til at sende reklamer og vira. Dette er dog ikke tilfældet. Midlertidig mail er et glimrende værktøj i kampen mod spam. For eksempel kan du udelukkende bruge en rigtig postkasse til personlig eller forretningskorrespondance og en midlertidig postkasse - for resten af posten og registrering i sociale netværk eller forskellige fora. Så du afslører ikke din rigtige mail, og du smider ikke affald, så du behøver ikke bruge meget tid på at sortere post og søge efter vigtige e-mails i junk mail.

Engangsposttjenesten er nem at bruge og kræver ikke registrering. Du skal blot åbne den https://tmailor.com webside i en browser på din computer eller mobilenhed, og du kan få adgang til den midlertidige postkasse, du lige har genereret.

Da brugeren kan få adgang til den midlertidige postkasse uden at indtaste registreringsoplysninger, kan han beskytte sig mod videregivelse af personoplysninger. Således beskytter brugerne sig mod uønskede informationsmeddelelser fra sociale netværk og mulige angreb fra ubudne gæster. Identitetstyveri er så almindeligt i disse dage, at det er nødvendigt at stræbe efter maksimal anonymitet på internettet. Ellers risikerer du at miste din enheds personlige data og penge fra dine e-tegnebøger eller kreditkort.

Brug temp mail fra https://tmailor.com, og du vil være så beskyttet som muligt!